Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

lejla
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la lejla » 11 nov 2009, 17:57

jocker123 je napisao/la:dobro trci ovaj killer :D :D :D :D :D :D
ado, ovo samo ja kontam :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 11 nov 2009, 18:00

damirfile je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:slika
olala...pogledajte vatrenih koga bodre odjednom iz vedra neba :mrgreen:
jel to oni navija ju za Portugal na treningu BiH ???

Uvjek se medzu svakom nacijom nadze jedina vecina zaostalih.

Ja sam ipak ubijedzen da 75 posto Hrvatskog naroda zeli vidjeti pobjedu Bosne/H..'

Glupo bi bilo da sada covjek misli da su vaki svi Hrvati i da im ti isti kvare ugled.

Uglavnom nadam se pobjede ali cisto sumljam da ce ista od toga biti,odbrana me najvise muci i ohladi od svega..

Pozdrav

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 11 nov 2009, 18:01

lejla je napisao/la:
ado, ovo samo ja kontam :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gledajuci sapunice :lol: :lol:
Dragon Town

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 11 nov 2009, 18:03

zmaj_Bosne je napisao/la:
lejla je napisao/la:
Gledajuci sapunice :lol: :lol:
ne znam kako si ovo sa sapunicama povezao, ja ne gledam sapunice, gluho bilo,,, :lol: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 18:04

ONE' RE MINHA CASA Só!!! :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 nov 2009, 18:05

Eeee, kad je utakmica sa Portugalom? (ovo me danas pitao jedan drug) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 11 nov 2009, 18:06

rob do bagro je napisao/la:slika
olala...pogledajte vatrenih koga bodre odjednom iz vedra neba :mrgreen:
Boli nas qrac za koga navijaju, samo cu reci Ukrajina :lol: :lol:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 11 nov 2009, 18:07

lejla je napisao/la:

ne znam kako si ovo sa sapunicama povezao, ja ne gledam sapunice, gluho bilo,,, :lol: :mrgreen:
Pa tako sto me je maloprije zena otjerala na comp da bi ona mogla na miru gledat te sapunice :lol: :lol:
Jbg., samo mi doslo :mrgreen:
Dragon Town

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 nov 2009, 18:08

rob do bagro je napisao/la:ONE' RE MINHA CASA Só!!! :mrgreen:
Djaba ti pricas , ja te nista nerazumijem !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 11 nov 2009, 18:08

lejla je napisao/la:

Pa tako sto me je maloprije zena otjerala na comp da bi ona mogla na miru gledat te sapunice :lol: :lol:
killer nije na portugalskom,,, killer je nesto drugo :D :D
Didier Drogba

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 11 nov 2009, 18:08

Cvrle je napisao/la:slika

Evo kompleksaša, jadni li su oni! :lol:
kad je meni crkla krava nek i komsiji...skim hrvatska igra u subotu u barazu :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 nov 2009, 18:09

Ova slika vam govori s kakvim gov.nima mi zivimo u Mostaru...pa ,ja bi sebi glavu otkinuo kad bi nosio licnu kartu na kojoj pise naziv Drzave protiv koje navijam ,pa ne bi sebi dozvolio da budem toliki licemjer i da zivim u zabludi nekoj,prodao bi svoju imovinu ,i lagano razgulio na mjesta ,odnosno u Drzavu za koju navijam ,i koju ne mrzim ,jer zivjeti u Drzavi koju mrzis te moze samo opterecivati.
Koja je logika voziti automobil na kojemu moras imati veliko BiH ,i doci na stadion i skandirati "**** te Bosno",koji paradoks ,koja mentalna nestabilnost ,zatupljenost ,i sta li vec.
Ja znam da su mentori tih ljudi separatisti ,ljudi sa idejama da se BiH rasturi na sve nacine ,i da i danas postoje slicne ideje ,i svaki uspjeh nase repke ,i svako pojavljivanje na velikoj sceni ,pogotovo u nogometu ,je bolan udarac za njih ,ali imam jednu laganu poruku za njih ,ako nije problem :"zaboli nas kur.ac za koga navijate ,koliko nas mrzite ,koliko ste ljubomorni ,koliko ste glupi i iskompleksirani ,i nadasve zaostali ,Mi imamo svoju repku ,svoju Drzavu ,svoj Grb ,svoju Zastavu ,svoje simbole ,svoje ljude ,tradiociju ,vrijednost ,i sto je najbolje imamo najjacu reprezentaciju na svijetu ,i to nam pravo niko oduzet ne moze"
VOLIM TE BIH!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 11 nov 2009, 18:09

Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu :roll:

Sve se komentariše samo ne ono najvažnije, igra njihovih pojedinaca, u kakvoj je ko formi, njihovih eventualnih početnih 11, njihove zamjene i jokeri itd... Čast izuzetcima kojima su komentari na mjestu! Neka se niko ne uvrijedi ali ovdje se stiče dojam da je većini ovo neki vid zafrkancije i pravo mjesto i vrijeme da pokažu svoje nestašne bubice. Isto tako gledam ja utakmicu BiH-Turska na trgu i pokušavam da vidim svaki detalj, adrenalin mi skočio u tačku, a kraj mene nekoliko tinejdžera "navijača-letača" boli njih oni piju, njima je nešto smiješno, zafrkancija je na nivou, nikome nije toliko do utakmice koliko do za*ebancije. Kontam vidi ti naše omladine :oops:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 nov 2009, 18:10

lejla je napisao/la:
lejla je napisao/la:

killer nije na portugalskom,,, killer je nesto drugo :D :D
...je ubojica, ali čovjek nije mislio na to. Post iznad toga je napisano portualskim jezikom, pa se vjerovatno osvrnuo na njega.

Došlo je do zabune. :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 nov 2009, 18:12

Alucard imas veliki potpis od mene.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 11 nov 2009, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 nov 2009, 18:12

Alucard je napisao/la:Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu :roll:

Sve se komentariše samo ne ono najvažnije, igra njihovih pojedinaca, u kakvoj je ko formi, njihovih eventualnih početnih 11, njihove zamjene i jokeri itd... Čast izuzetcima kojima su komentari na mjestu! Neka se niko ne uvrijedi ali ovdje se stiče dojam da je većini ovo neki vid zafrkancije i pravo mjesto i vrijeme da pokažu svoje nestašne bubice. Isto tako gledam ja utakmicu BiH-Turska na trgu i pokušavam da vidim svaki detalj, adrenalin mi skočio u tačku, a kraj mene nekoliko tinejdžera "navijača-letača" boli njih oni piju, njima je nešto smiješno, zafrkancija je na nivou, nikome nije toliko do utakmice koliko do za*ebancije. Kontam vidi ti naše omladine :oops:
Svaka čast, slažem se sa svim navedenim, samo što treba malo se i šaliti, ne mora biti striktno ozbiljno.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 11 nov 2009, 18:13

Ma vidis da nemamo tu Kneleta, ne znam kako bih objasnio Lejli :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: zmaj_Bosne, dana/u 11 nov 2009, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Dragon Town

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 11 nov 2009, 18:13

Alucard je napisao/la:Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu :roll:

Potpisujem....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 18:14

Ovo narod radi iz razloga da otjera sve negativne misli.
Ako se desi ono sto se akobogda nece desiti :mrgreen:
Svi mi znamo koliko ce te dvije tekme biti teske i kako bi poraz bio jako bolan.
Jer ljudi ocekuju vec godinama da izadzemo iz tih fudbalskih periferija.
Tako da ove ,,budalestine,,treba shvatiti na pozitivan nacin ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 nov 2009, 18:16

velez_mostar je napisao/la:Ova slika vam govori s kakvim gov.nima mi zivimo u Mostaru...pa ,ja bi sebi glavu otkinuo kad bi nosio licnu kartu na kojoj pise naziv Drzave protiv koje navijam ,pa ne bi sebi dozvolio da budem toliki licemjer i da zivim u zabludi nekoj,prodao bi svoju imovinu ,i lagano razgulio na mjesta ,odnosno u Drzavu za koju navijam ,i koju ne mrzim ,jer zivjeti u Drzavi koju mrzis te moze samo opterecivati.
Koja je logika voziti automobil na kojemu moras imati veliko BiH ,i doci na stadion i skandirati "**** te Bosno",koji paradoks ,koja mentalna nestabilnost ,zatupljenost ,i sta li vec.
Ja znam da su mentori tih ljudi separatisti ,ljudi sa idejama da se BiH rasturi na sve nacine ,i da i danas postoje slicne ideje ,i svaki uspjeh nase repke ,i svako pojavljivanje na velikoj sceni ,pogotovo u nogometu ,je bolan udarac za njih ,ali imam jednu laganu poruku za njih ,ako nije problem :"zaboli nas kur.ac za koga navijate ,koliko nas mrzite ,koliko ste ljubomorni ,koliko ste glupi i iskompleksirani ,i nadasve zaostali ,Mi imamo svoju repku ,svoju Drzavu ,svoj Grb ,svoju Zastavu ,svoje simbole ,svoje ljude ,tradiociju ,vrijednost ,i sto je najbolje imamo najjacu reprezentaciju na svijetu ,i to nam pravo niko oduzet ne moze"
VOLIM TE BIH!
Potpisujem , covjek je 100% upravu... Ako si toliki Hrvat skupi se pa u lijepu nasu lol
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.