Umijel ko rec sta pise, neda mi se kucat u google translate

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Vizualno prelijepa koreografijaahmad_tz je napisao/la:
Umijel ko rec sta pise, neda mi se kucat u google translate
Au, baš su uboli poentu da valjaAndreaAgnelli je napisao/la:Crveni kao vatra, crni kao vaš strah.
Mislim da je to osnivač rekao prilikom izbora boje dresa za klub , praktički ovo je samo nastavak koreografije od srijede . Tamo je pisalo " Historija , to smo mi " a sad " Crveni kao vatra , crni kao vaš strah "DonPippo9 je napisao/la:Au, baš su uboli poentu da valjaAndreaAgnelli je napisao/la:Crveni kao vatra, crni kao vaš strah.![]()
Svaka im čast, još jednom pokazali da su vrhunska Curva u Seriji A
nema sta najjaci si....i da inter je najbolji i najjaci klub na svijetu,,,,eto a sad mozes otici na svoj dio foruma i nemoj smarati vise na ovome dijelu ako nemas nesto pametno da napisessanjingr je napisao/la:Evo ima 2 godine kako Milan ne osjeti slast pobjede nad Interom,dovoljan pokazatelj.
Evo ima 3 god. kako Inter nije završio ispred Milana na tabeli . I to je pokazatelj .sanjingr je napisao/la:Evo ima 2 godine kako Milan ne osjeti slast pobjede nad Interom,dovoljan pokazatelj.
i opet za tebefrancobaresi je napisao/la:Evo ima 3 god. kako Inter nije završio ispred Milana na tabeli . I to je pokazatelj .sanjingr je napisao/la:Evo ima 2 godine kako Milan ne osjeti slast pobjede nad Interom,dovoljan pokazatelj.
Ja ne znam samo kojom se logikom ti vodiš , ako imaš razlog za optimizam u 15 min . dobre igre Intera , 2 šuta prema golu Milana , onda zaista zapitaj se na čemu si ti ?
Kad ti neko začepi usta , i ostaneš bez argumenata onda jedino i znaš napisati "sanjingr je napisao/la:i opet za tebefrancobaresi je napisao/la:Evo ima 3 god. kako Inter nije završio ispred Milana na tabeli . I to je pokazatelj .sanjingr je napisao/la:Evo ima 2 godine kako Milan ne osjeti slast pobjede nad Interom,dovoljan pokazatelj.
Ja ne znam samo kojom se logikom ti vodiš , ako imaš razlog za optimizam u 15 min . dobre igre Intera , 2 šuta prema golu Milana , onda zaista zapitaj se na čemu si ti ?
Jarane sta smaras koji **** ovde,idi ba tamo i peglaj i budi ubjedjen u svoj supermocni Inter koji je dno dna,koji ne moze dvije akcije da sastavi na cijelom derbiju protiv Milana i idi slavi pobjedu protiv Cluja sa svojim pulenom Kuzmanovicem,a Milan ce u medjuvremenu biti ispred vas na tabeli iako ste imali i preko 12 bodova prednosti i igrati ligu prvaka i pobjedjivati Barcelonu ,znaci dolazis ovdje provociras nesto i dicis se bodom koji ste jedva osvojili,pa genijalan si nema i ti pricas o nekim pokazateljima,haj sad slobodan si ne bih te vise zadrzavao ovde.sanjingr je napisao/la:i opet za tebefrancobaresi je napisao/la:Evo ima 3 god. kako Inter nije završio ispred Milana na tabeli . I to je pokazatelj .sanjingr je napisao/la:Evo ima 2 godine kako Milan ne osjeti slast pobjede nad Interom,dovoljan pokazatelj.
i onda je logičan slijed ovo:MILAN—Mario Balotelli of AC Milan was subjected to racial taunts by fans of his former club Sunday, but he kept his composure and held a finger to his mouth to signal for quiet.
Inter supporters waved inflated bananas and whistled at Balotelli, who is a native of Ghana. He was facing Inter for the first time since transferring from Manchester City to Milan last month. He gestured to the fans in the second half of a game that ended 1-1.
Placen je da izdrzi provokacije,ne da se ovako ponasa.DonPippo9 je napisao/la:i onda je logičan slijed ovo:MILAN—Mario Balotelli of AC Milan was subjected to racial taunts by fans of his former club Sunday, but he kept his composure and held a finger to his mouth to signal for quiet.
Inter supporters waved inflated bananas and whistled at Balotelli, who is a native of Ghana. He was facing Inter for the first time since transferring from Manchester City to Milan last month. He gestured to the fans in the second half of a game that ended 1-1.
[youtube][/youtube]
Tako da bi ovi smarači poput Grabusa trebali malo da spuste loptu na zemlju kada već traže kaznu za ovaj, realno, nesportski gest Balonje, ali bio je isprovociran i svaka mu čast!
Balotelli uno di noi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.