Dabogda dobili Borac

Samo ti nastavljaj omalozavat bh reprezentaciju!antipolitika2 je napisao/la:Osobno znam Sunjica i vjeruj mi da bi covjek rađe se odazvao Ladicu,no kad on ne zove valja i za bih ,cijena skace kad nastupas za repku bilo to u21 ili A selekcija!
promjenice se to poslije afrike ne brini !antipolitika2 je napisao/la:Osobno znam Sunjica i vjeruj mi da bi covjek rađe se odazvao Ladicu,no kad on ne zove valja i za bih ,cijena skace kad nastupas za repku bilo to u21 ili A selekcija!
Izvlacenje je na proljece,a ostali su Zrinjski,SLavija(branitelj naslova)Zeljo i Borac?Ada je napisao/la:Ok, a kada je izvlacenje za kup, ko je jos ostao, posto me kup ne zanima od kada je velez ispao!
Eto prilike, samo ako izbjegnete borca u polufinalu, eto evrope!antipolitika2 je napisao/la:Izvlacenje je na proljece,a ostali su Zrinjski,SLavija(branitelj naslova)Zeljo i Borac?Ada je napisao/la:Ok, a kada je izvlacenje za kup, ko je jos ostao, posto me kup ne zanima od kada je velez ispao!
sam pogled na termin odigravanja utakmice i na radni dan bi ti trebao nesto reci...VR6_LION je napisao/la:MOSTAR: Zrinjski - Sloga Doboj 1:0 (Kordić 52)
Gledalaca: 400
ovo sve sa stajanja 400???
Valjda sad necemo primiti petaka ..prolaznik je napisao/la:U ponedjeljak u Međugorju protiv Želje prijateljska
Trica će vam biti dovoljnaStole iz Bora je napisao/la:Valjda sad necemo primiti petaka ..prolaznik je napisao/la:U ponedjeljak u Međugorju protiv Želje prijateljska
3:5Marin je napisao/la:Trica će vam biti dovoljnaStole iz Bora je napisao/la:Valjda sad necemo primiti petaka ..prolaznik je napisao/la:U ponedjeljak u Međugorju protiv Želje prijateljska
Daleko je Medjugorje, sumnjam da ce biti navijaca iz Sarajeva. Radni dan, rani termin. Mislim da imaju ljudi pametnija posla nego ici na tu utakmicu iz Sarajeva.prolaznik je napisao/la:ma **** rezultat, samo da se nitko ne ozlijedi![]()
i da više dočekamo manijake na prijateljskoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.