AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 24 feb 2013, 23:21

slika

Umijel ko rec sta pise, neda mi se kucat u google translate :mrgreen:
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 24 feb 2013, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 24 feb 2013, 23:24

ahmad_tz je napisao/la:slika

Umijel ko rec sta pise, neda mi se kucat u google translate :mrgreen:
Vizualno prelijepa koreografija 8-)

Ako sutra Fiorentina i Lazio pobjede, Milan rapidno pada na 5. mjesto.. :roll:

[youtube][/youtube]

Ovaj klip mi je definitivno popravio noć.
Laku noć rossoneri ;)
Il club piu titolato al mondo!

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 24 feb 2013, 23:24

Crveni kao vatra, crni kao vaš strah. :D

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 24 feb 2013, 23:26

AndreaAgnelli je napisao/la:Crveni kao vatra, crni kao vaš strah. :D
Au, baš su uboli poentu da valja :lol:
Svaka im čast, još jednom pokazali da su vrhunska Curva u Seriji A 8-)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 feb 2013, 23:29

DonPippo9 je napisao/la:
AndreaAgnelli je napisao/la:Crveni kao vatra, crni kao vaš strah. :D
Au, baš su uboli poentu da valja :lol:
Svaka im čast, još jednom pokazali da su vrhunska Curva u Seriji A 8-)
Mislim da je to osnivač rekao prilikom izbora boje dresa za klub , praktički ovo je samo nastavak koreografije od srijede . Tamo je pisalo " Historija , to smo mi " a sad " Crveni kao vatra , crni kao vaš strah "
Impresivno .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 24 feb 2013, 23:47

Umjesto da ih ubijemo namrtvo zabijemo 3 komada mi na poluvrijeme odemo sa samo 1-0 i naravno pad u drugom poluvremenu i to je to,kazna za promasaje,steta!
Allegri je morao malo ranije mjenjati ali yebaji ga sad,sta je bilo bilo je idemo dalje,dvije teske utakmice opet nije toliko lose.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 24 feb 2013, 23:52

Evo ima 2 godine kako Milan ne osjeti slast pobjede nad Interom,dovoljan pokazatelj.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 feb 2013, 23:56

sanjingr je napisao/la:Evo ima 2 godine kako Milan ne osjeti slast pobjede nad Interom,dovoljan pokazatelj.
nema sta najjaci si....i da inter je najbolji i najjaci klub na svijetu,,,,eto a sad mozes otici na svoj dio foruma i nemoj smarati vise na ovome dijelu ako nemas nesto pametno da napises ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 feb 2013, 23:59

sanjingr je napisao/la:Evo ima 2 godine kako Milan ne osjeti slast pobjede nad Interom,dovoljan pokazatelj.
Evo ima 3 god. kako Inter nije završio ispred Milana na tabeli . I to je pokazatelj .
Ja ne znam samo kojom se logikom ti vodiš , ako imaš razlog za optimizam u 15 min . dobre igre Intera , 2 šuta prema golu Milana , onda zaista zapitaj se na čemu si ti ?
-Rui Costa-

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 25 feb 2013, 00:03

francobaresi je napisao/la:
Evo ima 3 god. kako Inter nije završio ispred Milana na tabeli . I to je pokazatelj .
Ja ne znam samo kojom se logikom ti vodiš , ako imaš razlog za optimizam u 15 min . dobre igre Intera , 2 šuta prema golu Milana , onda zaista zapitaj se na čemu si ti ?
i opet za tebe :lol:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 25 feb 2013, 00:08

sanjingr je napisao/la:
Kad ti neko začepi usta , i ostaneš bez argumenata onda jedino i znaš napisati " :lol: " .
Ja ne vidim ništa smiješno u mom postu , sve sam ti napisao kako jeste i to ti može potvrditi bilo ko , ali ni to ti ne bi pomoglo da shvatiš jer koliko vidim logika te baš i ne služi , da ne navodim i još jedan bitan organ koji ti je slabije u funkciji .
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 25 feb 2013, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 25 feb 2013, 00:09

sanjingr je napisao/la:
Jarane sta smaras koji **** ovde,idi ba tamo i peglaj i budi ubjedjen u svoj supermocni Inter koji je dno dna,koji ne moze dvije akcije da sastavi na cijelom derbiju protiv Milana i idi slavi pobjedu protiv Cluja sa svojim pulenom Kuzmanovicem,a Milan ce u medjuvremenu biti ispred vas na tabeli iako ste imali i preko 12 bodova prednosti i igrati ligu prvaka i pobjedjivati Barcelonu ,znaci dolazis ovdje provociras nesto i dicis se bodom koji ste jedva osvojili,pa genijalan si nema i ti pricas o nekim pokazateljima,haj sad slobodan si ne bih te vise zadrzavao ovde.
Ne smaraj......

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 feb 2013, 00:14

ma popustite ga vidite da je puko i da mu je remi sa Milanom najveci uspjeh ove godine. samo sa onakvom igrom ja bi se stidio da sam on.. ali nema veze nek uziva i evropa ligi mozda dogodine ni nju ne budu igrali. sramota za inter...Nadigrali smo ih u svakom pogledu. handanovic ce morat hladiti ruke 3-4 dana... Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 25 feb 2013, 00:28

Ovo se moralo dobiti iznervirao sam se samo tako, jednostavno olako prosuti bodovi.

Za onog mongoloida sa Arene Zapata je i dalje igrao rukom mislim na tekmu protiv Barcelone, nevjerovatno kako los komentator.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 feb 2013, 09:21

Matia De Sciglio je sinoć uz Handanovića bio najbolji igrač u derbiju. 8-)
-RIVALDO-

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 feb 2013, 09:36

Ocjene za sinoćnji remi u DDM 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 25 feb 2013, 09:49

Ne mogu i nisam nikako zadovoljan. Dobro, jesu ljudi imali sreće u prvom poluvremenu (dali sadake) jest samir branio a mi fulali ali jednostavno MORALI smo pobijediti nikada slabiji inter :!:

i ne samo pobjediti, da sam bio na mjestu trenera naredio bih totalni napad jer smo imali priliku da ih uništimo, zar neko misli da će inter u narednom derbiju biti ovako jadan i slab???

Alegri za 3-4 dana od pukovnika do pokajnika, nekako imam osjećaj da Alegri u nekim trenutcima jednostavno nema m.u.d.a ... zamišljam contea sa onom energijom na našoj klupi sinoć protiv komšija i već vidim 3-4 razlike za nas :roll:

nemam pojma, ali nikako mi ovaj Alegri ne sjeda sa svojim odlukama...ista stvar je bila i sa Cagliarijem nedavno, utakmica za krepavanje i onda u zadnjih 5 minuta napravimo više šansi nego za prethodnih 85...što znači da MOŽEMO ali da jednostavno KOČIMO

sjećam se i utakmice sa đubretom prošle godine kad ih razvaljujemo prvih 45 minuta i umjesto da riješimo utakmicu, mi se nešto čuvamo i onda nam ljudi zabiju gol

mati mila, Skeloto...lik ne zna lopte šutnut

toliko sam ljut da ne mogu opisati, jedva zaspa sinoć :twisted:
Undici stelle - ACM 1899

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 25 feb 2013, 10:14

MILAN—Mario Balotelli of AC Milan was subjected to racial taunts by fans of his former club Sunday, but he kept his composure and held a finger to his mouth to signal for quiet.

Inter supporters waved inflated bananas and whistled at Balotelli, who is a native of Ghana. He was facing Inter for the first time since transferring from Manchester City to Milan last month. He gestured to the fans in the second half of a game that ended 1-1.
i onda je logičan slijed ovo:

[youtube][/youtube]

Tako da bi ovi smarači poput Grabusa trebali malo da spuste loptu na zemlju kada već traže kaznu za ovaj, realno, nesportski gest Balonje, ali bio je isprovociran i svaka mu čast!

Balotelli uno di noi! 8-)

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 25 feb 2013, 10:22

DonPippo9 je napisao/la:
MILAN—Mario Balotelli of AC Milan was subjected to racial taunts by fans of his former club Sunday, but he kept his composure and held a finger to his mouth to signal for quiet.

Inter supporters waved inflated bananas and whistled at Balotelli, who is a native of Ghana. He was facing Inter for the first time since transferring from Manchester City to Milan last month. He gestured to the fans in the second half of a game that ended 1-1.
i onda je logičan slijed ovo:

[youtube][/youtube]

Tako da bi ovi smarači poput Grabusa trebali malo da spuste loptu na zemlju kada već traže kaznu za ovaj, realno, nesportski gest Balonje, ali bio je isprovociran i svaka mu čast!

Balotelli uno di noi! 8-)
Placen je da izdrzi provokacije,ne da se ovako ponasa.

FORZA INTER!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 feb 2013, 10:52

placen je da igra i da ga boli neka stvar za navijace ostalih klubova :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Voland i 10 gostiju.