Tako je kolega, pritisak je na njima, a ne nama.adnan24 je napisao/la:Jednostavno ovaj mec Bayern mora dobiti,pa makar na penale...ako ispadnete dzaba vam 50 bodova prednosti u Bundesligi.

Joj da 'oce Juppski metnut Gomu u napad od prve minute.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Tako je kolega, pritisak je na njima, a ne nama.adnan24 je napisao/la:Jednostavno ovaj mec Bayern mora dobiti,pa makar na penale...ako ispadnete dzaba vam 50 bodova prednosti u Bundesligi.
Genau Ado.adnan24 je napisao/la: Jednostavno ovaj mec Bayern mora dobiti,pa makar na penale...ako ispadnete dzaba vam 50 bodova prednosti u Bundesligi.
geronimo je napisao/la:Genau Ado.adnan24 je napisao/la: Jednostavno ovaj mec Bayern mora dobiti,pa makar na penale...ako ispadnete dzaba vam 50 bodova prednosti u Bundesligi.![]()
Zbog toga će i biti jako zanimljivo ispratiti ovaj meč. Klopp ne bi bio Klopp da ne pokuša na sve načine to osujetiti.
@vopi, dobrodošao.Bgmi si za početak počeo više od mene brisati postove.
Utakmica toliko bitna i oficijelna da je važniji (javnosti) onaj baraž između drugoligaša i trećeligašaeffe_sa je napisao/la:Ma ne bi se to baš tako moglo tvrdit....Prije bi rekao , da bi to bio dokaz da Heynckes ne zna pobijedit Kloppa. Iako ga je pobijedio u Superkupu (najmanje bitnoj utakmici, ali ipak oficijelnoj, gdje su obje ekipe htjele pobjedu), u ovim drugim utakmicama (BuLi, Kup) nije, a znamo da protiv Kloppa ni u Leverkusenu nije bio uspješan.
Ti si ovim osporio drugim riječima najveći nogometni savez na svijetu, jer si osporio titulu koju taj savez dodjeljuje i radi se o oficijelnoj tituli. A ja samo ne znam što je Klopp onako divljao kraj aut linije, da mu je skoro pljuvačka iz usta izletila , kad mu je toliko bilo nebitno.....Semir bvb je napisao/la: Utakmica toliko bitna i oficijelna da je važniji (javnosti) onaj baraž između drugoligaša i trećeligaša. Koliko znam toj se utakmici nije posvetilo puno pažnje baš zbog toga što Superkup nema neku tradiciju i što je neko vrijeme nije uopšte ni bilo
. Osim toga ta utakmica je smiješna zato što se u startu daje prednost domaćeg terena jednoj ekipi, što nije slučaj u drugim ozbiljnim ligama gdje Superkup ima neki značaj
.
Pa kako tog tako slabog Stuttgarta Bvb ne može nikako dobit.....Semir bvb je napisao/la: Sada u srijedu ćemo zapravo vidjeti koliko je taj Jajo stvarno jak. Da li je to samo nadmoć prema buraniji iz Bundeslige, prema nekada moćnim Werderom ili Stuttgartom koji su danas presmiješne ekipe ili je to stvarno moćni Jajo koji će bez većih problema izbaciti BVB iz takmičenja. Jajo do sada nije imao pravi ispit da vide gdje su, osim u ligi kada nas nisu uspjeli pobijediti na svom stadionu iako su bili u velikom zaletu, ali eto sada imaju drugu šansu.
Kljucna rijec u svemu ovome jeste gore boldana, tako da nemojte zivjeti od stare slave, bitno je sada i ovdje odnosno srijeda i Allianz Arena!!!Semir bvb je napisao/la:
Sve u svemu radujem se tekmi. Biće svakako zanimljivije nego da se igra u Dortmundu.![]()
Naravno da očekujem prolaz i to lakši nego što mnogi misle.
![]()
![]()
Ovako je to bilo u zadnjoj utakmici u kupu između ova dva tima:
[youtube][/youtube]
Kad neće neće...effe_sa je napisao/la:Pa kako tog tako slabog Stuttgarta Bvb ne može nikako dobit.....![]()
![]()
Bauern nakon dvije godine posta svojim ulaganjima u kadar je stvorio ekipu koje se boje 95 % klubova lige i koji se već u tunelu na AA naguze. Utakmica počne, a oni svi k'o kakvi miševi u svoj 16-erac. U tome i jest problem. To neće biti slučaj u srijedu.effe_sa je napisao/la:Samo što je Bayern mnoge kantao ove sezone, ali nećemo nabrajat sve protivnike.![]()
"Sreću su izmislili luzeri"- reče jedan Jajarac koji je veoma cijenjen u vašim krugovima. Imali ste 2-3 odlične šanse iz kojih ste dali jedan gol. Mi smo svoju najbolju odmah iskoristili. Kroz "iglene uši" je izreka koja se koristi u drugim slučajevima kao npr. kad protivnik napravi 5-10 šansi više nego rival, a ne jednu šansu više.effe_sa je napisao/la:A ovo drugo misliš na onaj susret kad ste se na iglene uši izvukli iz najmoćnije arene......
Zanećkalo se tako i nama u par susreta protiv vas. A protiv gorih ekipa smo mi znali prije imati crne serije.Semir bvb je napisao/la:Kad neće neće...effe_sa je napisao/la:Pa kako tog tako slabog Stuttgarta Bvb ne može nikako dobit.....![]()
![]()
![]()
To da se naguze, to je bilo prije. Sad mislim da budu čak natjerani da se predaju, jednostavno Bayern igra na turbo pogon. A ja sam neki dan napisao na temi Bayerna, da igrom kao protiv Arsenala, bili bi zgaženi i mnogo jači protivnici, samo ključno se pitanje postavlja dal uvijek možeš takvu igru ponovit?Semir bvb je napisao/la: Bauern nakon dvije godine posta svojim ulaganjima u kadar je stvorio ekipu koje se boje 95 % klubova lige i koji se već u tunelu na AA naguze. Utakmica počne, a oni svi k'o kakvi miševi u svoj 16-erac. U tome i jest problem. To neće biti slučaj u srijedu.![]()
Pa isto je moguće kad se sad vaš Umsatz spominje da se stvori razlika između BVB-a i drugih klubova, isto kao između Bayerna i drugih ekipa. Ali u BuLi se uvijek neko još može umješat.Semir bvb je napisao/la: Pravi se prevelika razlika između Bauerna i ostalih cca 15 klubova u ligi (kada gledamo kvalitet). To će biti problem narednih godina. Kad kažem problem, prvenstveno mislim na zanimljivost i ishode utakmica FCB-a protiv tih 15-16 timova.![]()
O njima dvojici treba snimit i reportažu, zato se treba pobrinut ss.ba i odmah će dodatno dići posjećenost svoje stranice....smopiBVB je napisao/la:Veliki je ulog u pitanju,prolaz,cast,dokazivanje,nesto kesha...ali ni blizu oklade naseg Hareta i vaseg amidze(kako ga oslovljavaju kod vaske).Treba momcima dati podrsku,valja pretabanati od Tz do Sa(o drugom smjeru ne razmisljam).Dva najludja lika na ovom forumu(ne negativno)sto se "kocke" tice
![]()
Semir bvb je napisao/la: Bauern nakon dvije godine posta svojim ulaganjima u kadar je stvorio ekipu koje se boje 95 % klubova lige i koji se već u tunelu na AA naguze. Utakmica počne, a oni svi k'o kakvi miševi u svoj 16-erac. U tome i jest problem. To neće biti slučaj u srijedu.![]()
Uskoro ces probat i sam, pa mi javis.secer je napisao/la:hare, moze li se uopste za dan stic iz sa u tz?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.