FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amidza1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amidza1 » 24 feb 2013, 23:09

http://visitors2cash.com/ref.php?refId=26255" onclick="window.open(this.href);return false;

raja pogledajte samo . hvala HZ ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 feb 2013, 23:17

Kraj price!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 feb 2013, 23:19

Kad smo zadnji put uzeli 3 boda u Zenici?

Bice nas 5 milja sviju mi :mrgreen:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 24 feb 2013, 23:22

Sezona 2000/01 3:0 pobijedili.
Red je majku mu , red je :D

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 feb 2013, 23:23

Alfa_Muzijak je napisao/la:Kad smo zadnji put uzeli 3 boda u Zenici?

:) jel i kod vas pred ovakvu utakmicu ide prica o inavaziji,a jednom vas u 10 godina doslo preko 1000 i to pocetkom 2000tih,kod nas invazij kad 500 ljudi ode na gostovanje daleko cak 80 km

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 feb 2013, 23:26

ciza je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Kad smo zadnji put uzeli 3 boda u Zenici?

:) jel i kod vas pred ovakvu utakmicu ide prica o inavaziji,a jednom vas u 10 godina doslo preko 1000 i to pocetkom 2000tih,kod nas invazij kad 500 ljudi ode na gostovanje daleko cak 80 km
ma neam ti pojma, nego koga god pitam ide u Zenicu :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

High

Post Postao/la High » 24 feb 2013, 23:44

@ciza, ne piši gluposti. Dolaskom ove ''garniture'' Hordi naše gostovanje u Zenici je uvijek bilo na visokom nivou. Samo si sebe poništio tim kvaziinvazijama. Poznato je u ovoj ligi ko najavljuje invaziju od petnaestak buseva a dođu tri busa iz Zenice na Koševo. Ako ništa, bolji ste od Škripara i Ultrasa, njima se kombi svaki put kvari na Bradini.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 feb 2013, 23:47

Svi u Zenicu ;) 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 feb 2013, 23:49

High je napisao/la:@ciza, ne piši gluposti. Dolaskom ove ''garniture'' Hordi naše gostovanje u Zenici je uvijek bilo na visokom nivou. Samo si sebe poništio tim kvaziinvazijama. Poznato je u ovoj ligi ko najavljuje invaziju od petnaestak buseva a dođu tri busa iz Zenice na Koševo. Ako ništa, bolji ste od Škripara i Ultrasa, njima se kombi svaki put kvari na Bradini.
dosao sam u miru:) kazem da kod nas svi najavljauju invazije a niko preko milje da prebaci,da su vam izdanja u zenici dobra zadnjih godina je isto tacno

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 24 feb 2013, 23:54

ciza je napisao/la:
High je napisao/la:@ciza, ne piši gluposti. Dolaskom ove ''garniture'' Hordi naše gostovanje u Zenici je uvijek bilo na visokom nivou. Samo si sebe poništio tim kvaziinvazijama. Poznato je u ovoj ligi ko najavljuje invaziju od petnaestak buseva a dođu tri busa iz Zenice na Koševo. Ako ništa, bolji ste od Škripara i Ultrasa, njima se kombi svaki put kvari na Bradini.
dosao sam u miru:) kazem da kod nas svi najavljauju invazije a niko preko milje da prebaci,da su vam izdanja u zenici dobra zadnjih godina je isto tacno
Prebacili smo mi u kupu kada smo celik ispratili 0:3,bilo oko 2000 manijaka:D

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 25 feb 2013, 00:12

:lol:
KrajPrice je napisao/la:
ciza je napisao/la:
Prebacili smo mi u kupu kada smo celik ispratili 0:3,bilo oko 2000 manijaka:D
Sto vi Manijaci volite slagat to je cudo kojih 2000 to si sanjao mozda :lol: :lol: :lol:
Limvo Likce

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 25 feb 2013, 00:14

A sto su se nakotili......
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 25 feb 2013, 00:15

Pa za nase uslove, ligu, velicinu zemlje i gradova...i posjecenost uopste nasih utakmica u ligi, pod to INVAZIJA se i smatra 1000-1500 ljudi.

Ne znam sta pojedinci smatraju i ocekuju pod to invazija, mozda ko u Engleskoj, Njemackoj i Italiji...gdje zna doci po 5000-7000 :D
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 25 feb 2013, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 feb 2013, 00:16

Izmedju ostalog sva nasa gostovanja u zadnjih 4-5 godina su odlicna bila sto se brojnosti tice.

High

Post Postao/la High » 25 feb 2013, 00:18

[youtube][/youtube]

Neka 'vako bude i to će biti to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 feb 2013, 11:34

slika
1946

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 feb 2013, 12:15

po Vasem misljenju je li Sarajevo bolje ili losije u odnosu na proslu polusezonu? vidim da ste dosta igraca doveli

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 25 feb 2013, 12:29

CARSON je napisao/la:po Vasem misljenju je li Sarajevo bolje ili losije u odnosu na proslu polusezonu? vidim da ste dosta igraca doveli
Po prvi put nakon dugo godina dovodili su se samo dokazani igraci iz jacih liga u odnosu na PL.

Osmanagic je igrao standardno u Srbiji,Poljskoj i kod nas u Velezu.U Norveskoj je za polusezonu odigrao samo 3 utakmice i postigao jedan gol,a onda se povrijedio.

Melunovic godinama igrao u Ceskoj.Nije se proslavio u Teplicama,ali vidim da mu je trener opet u jednu ruku vjerovao.Od 15 ligaskih utakmica on je u 12 usao sa klupe.Trener je izgleda 12 puta pomislio kako ce Melunovic biti igrac odluke,ali ga je vjerovatno razocarao. :mrgreen:

Haurdic je vazio za velikog talenta.Sa 18 godina je postao standardan igrac u Jablonecu.U mladoj repki je bio ponajbolji igrac.Posljednjih godinu i pol dana je vise bio povrijedjen pa je malo igrao,ali kazu da je sada 100 % spreman.

Hrelju po meni nije trebalo vracati.Nije se nametnuo u Madjarskoj kako da se kod nas nametne?

Dzakmic je takodje dokazan igrac,igrao standardno u Koreji tako da mislim da ce ponovo pokazati svoj kvalitet.

Todorovic se nije naigrao u Izraelu,ali ako bude igrao kao u Slaviji mislim da nece biti problema.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 feb 2013, 12:39

Komsije, imali ste dobar prelazni rok, doveli stvarno respektabilnih igraca, Dino odlicno radi i mislim da se biti mrtva trka do kraja prvenstva izmedju vas i nas.
Mi imamo Amara i kontinuitet igrackog kadra, a vi elan i zelju za titulom koju cekate 6 godina.

Puno srece i jednim i drugim i nadam se da cemo zavrsiti makar bod ispred vas.

Sportski pozdrav.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

High

Post Postao/la High » 25 feb 2013, 12:41

Ali smo isto tako izgubili tri bitna igrača. Odlazak Husejinovića nije nimalo povoljan po nas. Njegovim odlaskom su dobili svi osim nas u ovoj ligi. Samo njegovo prisustvo na terenu je stvaralo drugu sliku naše ekipe. Isto tako smo tanji u odnosu na prvi dio sezone kad su u pitanju prekidi i slobodni udarci. Beli nam je mnogo valjao. A i sredina terena će biti neobična bez Sesara, pogotovo kad vratimo film unazad i sjetimo se njegove borbenosti. Posebno me brine ta neuigranost na sredini. Nadam se da će Džakmić opravdati ono što očekujemo od njega, kao i to da će sa razlogom nositi kapitensku traku. Ostao je taj neki kostur od prvog dijela, igrači koji su tu, a dobro je što nisu otišli jer nam trebaju. Prije svega mislim na Bandovića, Torlaka, Dupovca, Hadžića. Vidjet ćemo kako će se mali Handžić pokazati, valjda dobije nešto više minuta na terenu ubuduće. Isto tako ćemo vidjeti je Suljić došao sebi ili će i dalje glumiti kakvog tehničara i Suareza. Opet, tu je Džakmić i Huseinbašić, koji će, nadam se, pokazati da su pojačanja po naš tim. Ono što mi se nikako nije dopalo je to što je Torlaku oduzeta kapitenska traka. A one priče kako je on samovoljno istu predao Džakmiću su priče za malu djecu. Torlak je dugo na Koševu i ovo je čisti skandal sa kapitenskom trakom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.