Kako bi nama dobro dosla pobjeda ali ocekujem 5+ razlike za Gorazde,ipak nismo mogli dobiti i kada smo bili 10 puta jaci.Opet nemamo pivota plus Becar je bio bolestan pa je upitan za veceras tako da se ne nadam puno.gz234 je napisao/la:Večeras u 19 h utakmica dolazi Bosna (V), bice ovo dobra utakmica i nadam se pobjeda Goražda
RK Goražde
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: RK Goražde
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
šta je sa Gekom sedmercem 

- samo_lijevo
- Kontakt:
hahha Geko sedmeracno rules je napisao/la:šta je sa Gekom sedmercem

Povrijedio rame protiv Bosne S.
A moras priznati da je taktika ubitacna,momak postigne u prosjeku 3 gola i izbori 10 penala.

upravo to i u Vogošći dok je igrao , a i za Visoko sedemrci ko' na traci i to sve regularni 

-
Geko je ok,dobar igrac, ali u Visokom ko god igra pivota proslavi se, jer sudije i kad mrko pogledas pivota sviraju penal,jer iza gola stoje Sirce,Konjicanini,Handjici a njih se nase sudije plase...A upravo ovi ljudi su doveli Bosnu V.na ovo mjesto gdje je sad , da se bori za opstanak,da im ni jedan igrac kako iz Visokog,tako iz okoline ne vjeruje,jer mnoge su izvarali ...SRAMOTA!!!samo_lijevo je napisao/la:hahha Geko sedmeracno rules je napisao/la:šta je sa Gekom sedmercem![]()
![]()
A moras priznati da je taktika ubitacna,momak postigne u prosjeku 3 gola i izbori 10 penala.![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
Samo cu ti reci ovo,mi da imamo koristi od njih sada bi se pripremali za juniorsko prvenstvo.Jedan od ovih koje ti navodis je dolazio sa sekretarom saveza nasem nacelniku i bacali suplje da ce Visoko biti domacin.balkanac198 je napisao/la:Geko je ok,dobar igrac, ali u Visokom ko god igra pivota proslavi se, jer sudije i kad mrko pogledas pivota sviraju penal,jer iza gola stoje Sirce,Konjicanini,Handjici a njih se nase sudije plase...A upravo ovi ljudi su doveli Bosnu V.na ovo mjesto gdje je sad , da se bori za opstanak,da im ni jedan igrac kako iz Visokog,tako iz okoline ne vjeruje,jer mnoge su izvarali ...SRAMOTA!!!samo_lijevo je napisao/la:hahha Geko sedmeracno rules je napisao/la:šta je sa Gekom sedmercem![]()
![]()
A moras priznati da je taktika ubitacna,momak postigne u prosjeku 3 gola i izbori 10 penala.![]()
Prosla su ta vremena kada je Bosna imala "štelu" kod sudija i u savezu.
37 30 Goražde
Evo jedna sa utakmice

No Fear podržali rukometaše

Još uvijek smo u igri pobjedili Zrinski.
Rezultat iz Mostara?
24-28 

Cestitke!
Svaka cast rukometasima Gorazda na sinocnoj pobjedi u Mostaru ,mnogi su ocekivali pobjedu domacina ali Gorazdani su ekipa sa karakterom jednako igraju sa svima koji su na dnu tabele i Visočacima i Mostarcima a vjeruje i sa ostalima koji ce uslijediti ,gledam veceras Zrinski jad i čemer pet sedmeraca fule i u nedogled zicera a cujem bezobrazan odnos pojedinaca iz uprave Zrinjskog prema ljudima iz Gorazda ,mozda su se ljudi trebali sinoc sklanjati sa terena da bi ovi dali gol ili sta i mozda su sudci iz Banja Luke i Doboja koji su svaku sumnjivu loptu dodijelili domacinu trebali uzeti loptu u ruke i za njih šutati !!!
- gradacac10
- Kontakt:
kaca je izgleda promijenio korisnicko ime u burazer..
Kaca je živ i zdrav i još uvijek navija za Goražde.Sinoć sam pregledao utakmicu i predhodnik ništa nije loše rekao.Čitao sam vaše postove iz TK Kantona i vidim da ste planirali razigravanje bez Goražda pa ste se sad prepali kad smo pobjedili a to što realno pišemo to je vaš problem.Momci hajmo izinata u razigravanje.Usput još uvijek imamo šansu da osvojimo kup a vas nema ni na mapi sretno vam bilo da izborite razigravanje, i molim bez provokacija. 

Kaca,ma ne daj seiznervirati...znaš da samo ja s tobom mogu komunicirati na forumu normalnokaca je napisao/la:Kaca je živ i zdrav i još uvijek navija za Goražde.Sinoć sam pregledao utakmicu i predhodnik ništa nije loše rekao.Čitao sam vaše postove iz TK Kantona i vidim da ste planirali razigravanje bez Goražda pa ste se sad prepali kad smo pobjedili a to što realno pišemo to je vaš problem.Momci hajmo izinata u razigravanje.Usput još uvijek imamo šansu da osvojimo kup a vas nema ni na mapi sretno vam bilo da izborite razigravanje, i molim bez provokacija.

Istina je da je se Goražde ovom pobjedom opet uključilo u borbu za play off i želim vam svu sreću u ostvarenju istog...a s druge strane,realno imate najlošiji raspored od ove tri ekipe gore(KOnjuh,Gradačac,Čelik)...i mislim da ako mislite uletiti u play off ,morat ćete dobiti sve tri ove ekipe...a što se tiče Kup-a ...ma jb Kup nek smo ispali iz njega,ja sam to davno rekao...taj Kup nema nikakve draži...kad se sve zna ko,šta,kako i gdje...viste malo pobrkali planove prošle godine,ali ove ne vjerujem ...zapamti šta sam napisao,znaš da sam uvijek u pravu..barem u 90 % slučajeva...

Sve je meni jasno mi moramo pobjediti sve kod kuće Prijedora nastrani a za ostala gostovanja sva su izuzetno teška ali ja vjerujem ovim momcima još ako dobiju koji dinar moglo bi biti svašta.Jes da imamo najteži raspored ali sportski se nadati.
Evo jedna zanimljiva fotografija

To se ja pitam čitavo vrijeme i nemam odgovora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.