Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 feb 2013, 22:26

Vrlo dobro znam koju poziciju igra Dilaver,i napisao sam da bude on zamjena na desnom boku,a ne "igracina" koja nije uspjela ni u Tatranu.Dilaver je prerastao austrijsku U-21 reprezentaciju,tako da je spreman za nastup u "A" reprezentaciji.Na lijevom beku sam mislio na Pavlovica koji ima nase porijeklo,te Kolasinca kojeg Susic nije u stanju pogledati ni u TV prenosu :roll:
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 24 feb 2013, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 feb 2013, 22:27

@Adi_Žepče misli na Daniela Pavlovića, igrača Grashoppersa, koji igra lijevog beka, 23 su mu godine, rođen je u Kaknju, a Dilaver je desni bek, pa je to upakovao u jedan post o bekovskim pozicijama na obje strane.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 feb 2013, 22:36

Sta ste zapeli za te igrace iz Svicarske i Austrije kao da je to u najmanju ruku Spanska liga? Prosjecne lige i to sto neko igra tamo ne znaci da je kvalitet za repku. Ako odskacu to je druga stvar, ali taj anonimus iz Kaknja je definicija prosjeka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 feb 2013, 22:38

Cartman je napisao/la:Sta ste zapeli za te igrace iz Svicarske i Austrije kao da je to u najmanju ruku Spanska liga? Prosjecne lige i to sto neko igra tamo ne znaci da je kvalitet za repku.
Istina,ali je Svicarska liga jaca od HNL-a,a i iz te nam lige igraju igraci za repku :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 feb 2013, 22:39

Adi_Zepce je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sta ste zapeli za te igrace iz Svicarske i Austrije kao da je to u najmanju ruku Spanska liga? Prosjecne lige i to sto neko igra tamo ne znaci da je kvalitet za repku.
Istina,ali je Svicarska liga jaca od HNL-a,a i iz te nam lige igraju igraci za repku :D
Ma ne moze se tako primitivno gledat. Znam da se zayebajes, ali ima ih sto tako razmisljaju.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 feb 2013, 22:41

zizu1991 je napisao/la:@Adi_Žepče misli na Daniela Pavlovića, igrača Grashoppersa, koji igra lijevog beka, 23 su mu godine, rođen je u Kaknju, a Dilaver je desni bek, pa je to upakovao u jedan post o bekovskim pozicijama na obje strane.
Za tog Pavlovica niko nije cuo, odigrao jednu utakmicu i odma u A selekciju. Daj ba prestanite sa pretjerivanjem i svaki put Vrsajevica ubacivati u neku raspravu. Momak nije standardni reprezentativac ,nego igrac na klupi. Ako je nama jedini porblem i meta Vrsajevic, onda smo mi na konju. Mislim stvarno pretjerivanju nikad kraja. Ja sam ubjedjen da ovdje 99% Dilavera nikad niko nije pogledao, a vec o njemu bajke se pisu. Procita se natpis, odigrao dobro i to je vec dovoljno, da se uvrsti u prvu postavu nase reprezentacije. Ma daj.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 feb 2013, 22:43

Ko nam to igra u ligama petice, osim 7 - 8 igrača ? To mi možemo da biramo, nigdje veze.
Igrao je Lula u Young Boysa, pa je pozvat za repku, dokazao se i sada je neprikosnoven, jedan od standardnih u prvih 11, nekada je potrebno samo pružiti igraču priliku.

Ja nisam rekao da su oni kvalitetni, i nogometni magovi, al lako je ako ne odgovara igrač, jednostavno, prestati ga zvati i doviđenja.
Kakvi su nam anonimusi prolazili kroz reprezentaciju, i sada ih imamo, zašto sebi ne možemo da dopustimo da probamo nekog igrača iz Austrijske lige, Švicarske ?

Čudni ste vi ljudi, ako se kaže da se treba obratiti pažnja na nekoga, odmah po automatizmu povlačite da mi želimo nekoga u prvih 11
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 feb 2013, 22:49

Cartman je napisao/la:Sta ste zapeli za te igrace iz Svicarske i Austrije kao da je to u najmanju ruku Spanska liga? Prosjecne lige i to sto neko igra tamo ne znaci da je kvalitet za repku. Ako odskacu to je druga stvar, ali taj anonimus iz Kaknja je definicija prosjeka.
Ja prvi put cujem za tog Pavlovica. Znam i ja da mi imamo igraca u reprezentaciji koji nisu kvalitet, ali ako necemo naci igraca koji bar nije duplo bolji od ovih koje imamo, onda nam stvarno i ne trebaju. Ako nas nece pojacati, pa koji ce nam klinac, onda bolje imati ove koji su se vec ustalili u ekipu, koji su se upoznali sa cijelom ekipom, pa i kroz mlade selekcije. Ja znam da Vrsajevic nije bog zna sad neki fudbaler, ali isto tako znam da ni Dilaver nije, zivim u Austriji i pratim tu ligu.
Sjecam se samo Leovca, isto tako u Austriji iz Beca, odigrao jednu utakmicu dobro na lijevom beku, a nasi od njeg vec tad napravili boljeg i od Papca.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 feb 2013, 22:49

@Cartman,tako je.Ali opet ozbiljno kazem da ne te momke (posebno Dilvaera ) bi mogli obratiti paznju.Decko ima potencijala,to je sigurno.
@ emir79
Ja sam za Pavlovica napisao u sali.Nisam uopce momka nikad gledao,dok Dilvarea jesam.Gledao sam ga 2-3 put i svaki put je bio dosta dobar u odbrani.
Za Pavlovica covjek tek nesto moze reci,ako se ustali u prvu postavu Grasa.Ljudi su prvi u Svici i ako bude tamo igrao,vjerovatno ima kvalitet da bude oko reprezentacije.
Sto se tice ovog dijela oko Avdije.Pa nama je potrebna i jaka klupa.Zamisli kako bi se proveli da recimo Mujdzu mora zamijeniti Avdija?.Vjerovatno bi ispadao kao Maletic protiv Francuske.Zato jos jedan dobar bek na klupi ne moze biti problem.

www.valencia-balkan.net

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 feb 2013, 22:52

Adi_Zepce je napisao/la:@Cartman,tako je.Ali opet ozbiljno kazem da ne te momke (posebno Dilvaera ) bi mogli obratiti paznju.Decko ima potencijala,to je sigurno.
@ emir79
Ja sam za Pavlovica napisao u sali.Nisam uopce momka nikad gledao,dok Dilvarea jesam.Gledao sam ga 2-3 put i svaki put je bio dosta dobar u odbrani.
Za Pavlovica covjek tek nesto moze reci,ako se ustali u prvu postavu Grasa.Ljudi su prvi u Svici i ako bude tamo igrao,vjerovatno ima kvalitet da bude oko reprezentacije.
Sto se tice ovog dijela oko Avdije.Pa nama je potrebna i jaka klupa.Zamisli kako bi se proveli da recimo Mujdzu mora zamijeniti Avdija?.Vjerovatno bi ispadao kao Maletic protiv Francuske.Zato jos jedan dobar bek na klupi ne moze biti problem.
Adi cijenim te zaista kao forumasa,ali nemoj izvaljivati za Maletica molim te ;) Darko je super-kvalitetno odigrao svaku minutu jos od Norveske.Pozdrav.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 feb 2013, 22:53

Sabinho je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:@Cartman,tako je.Ali opet ozbiljno kazem da ne te momke (posebno Dilvaera ) bi mogli obratiti paznju.Decko ima potencijala,to je sigurno.
@ emir79
Adi cijenim te zaista kao forumasa,ali nemoj izvaljivati za Maletica molim te ;) Darko je super-kvalitetno odigrao svaku minutu jos od Norveske.Pozdrav.
Igrao je korektno na krilu,ali na desnom boku nije ;)

www.valencia-balkan.net

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 24 feb 2013, 22:56

emir79 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:@Adi_Žepče misli na Daniela Pavlovića, igrača Grashoppersa, koji igra lijevog beka, 23 su mu godine, rođen je u Kaknju, a Dilaver je desni bek, pa je to upakovao u jedan post o bekovskim pozicijama na obje strane.
Za tog Pavlovica niko nije cuo, odigrao jednu utakmicu i odma u A selekciju. Daj ba prestanite sa pretjerivanjem i svaki put Vrsajevica ubacivati u neku raspravu. Momak nije standardni reprezentativac ,nego igrac na klupi. Ako je nama jedini porblem i meta Vrsajevic, onda smo mi na konju. Mislim stvarno pretjerivanju nikad kraja. Ja sam ubjedjen da ovdje 99% Dilavera nikad niko nije pogledao, a vec o njemu bajke se pisu. Procita se natpis, odigrao dobro i to je vec dovoljno, da se uvrsti u prvu postavu nase reprezentacije. Ma daj.
Pavlovic nije odigrao jednu utakmicu vec je standardan u prvoplasiranoj ekipi svicarske lige ,treba krenuti sa kontaktiranjem pa ako ima zelje poceti sa promjenom drzavljanastva jer ko zna evo Lulic je u njegovim godinama igrao za Grasshopper i Young Boys
treba praviti ekipu sa po dva kvalitetna igraca na svakoj poziciji a trenutno reprezentacija nema ni jednog kvalitetnog lijevog beka

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 feb 2013, 22:59

@ emir79
Ma nije ni Dilaver nesto aman zaman, gledo sam ga i ja. 20 minuta je od mene.
Opet kazem, truditi se za ljude, koji nece puno odskakati od postojecih sa klupe, stvarno nema smisla. Na desnoj strani imamo Mujdzu, imamo i Vranjesa, dobicemo uskoro Bickacica koji isto tako moze igrati i beka i stopera. Vrsajevic ce svakako zavrsiti na tribinama , kad svi dobiju dokumentaciju,a vjerujem da ce Bicakcic i Hadzic ubrzo. Cak mislim da ce Bicakcic biti na sirem spisku za Grcku.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 25 feb 2013, 00:01

[youtube][/youtube]

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 feb 2013, 00:38

Majstor10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sad te zaista moram pitati: Sejo jesi to ti?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 feb 2013, 09:20

emir79 je napisao/la:Ma nije ni Dilaver nesto aman zaman, gledo sam ga i ja. 20 minuta je od mene.
Opet kazem, truditi se za ljude, koji nece puno odskakati od postojecih sa klupe, stvarno nema smisla. Na desnoj strani imamo Mujdzu, imamo i Vranjesa, dobicemo uskoro Bickacica koji isto tako moze igrati i beka i stopera. Vrsajevic ce svakako zavrsiti na tribinama , kad svi dobiju dokumentaciju,a vjerujem da ce Bicakcic i Hadzic ubrzo. Cak mislim da ce Bicakcic biti na sirem spisku za Grcku.
A koga imas na lijevoj strani, prirodnog lijevog beka nemas.
Imamo u planu Kolasinca i sto da ne probati ovog Pavlovica. Zovnuti ga pa da ga Pape pogleda, ako ima kvalitet neka ostane ako nema nikom nista.
Bolje da lijevi bek igra tu poziciju nego neko da krpi kome nije prirodna pozicija.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 25 feb 2013, 10:08

Nisu losi igraci ni Pavlovic ni Dilaver treba obojicu kontakirati od viska glava ne boli, i ako trenutno ni su kvalitetniji od Vranjesa ili Mujdze ko zna kada kod nekog igraca moze doci do nagle eksplozije kvaliteta a onda bi moglo biti kasno za nas da ih vrbujemo. ps. obojica igraju u ekipama koje su trenutno prvoplasirane u svojim prvenstvima i vrlo lako bi mogli biti prvaci.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 feb 2013, 12:15

bhsport je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Ma nije ni Dilaver nesto aman zaman, gledo sam ga i ja. 20 minuta je od mene.
Imamo u planu Kolasinca i sto da ne probati ovog Pavlovica. Zovnuti ga pa da ga Pape pogleda, ako ima kvalitet neka ostane ako nema nikom nista.
Bolje da lijevi bek igra tu poziciju nego neko da krpi kome nije prirodna pozicija.
Ne mora se igrac pozvat da bi se vidio kvalitet. Odes i pogledas utakmicu. A ovaj lik je prosjek prosjeka. Neka Salihovic i Lulic 100 puta nisu prirodni bekovi, bolje ce to odradit od njega.

Fakat kad zapnete za nekog anonimusa...Zavrsava na -ic, igra u nekoj prosjecnoj ligi, ma mora da je kvalitet.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 feb 2013, 15:15

Cartman je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Ne mora se igrac pozvat da bi se vidio kvalitet. Odes i pogledas utakmicu. A ovaj lik je prosjek prosjeka. Neka Salihovic i Lulic 100 puta nisu prirodni bekovi, bolje ce to odradit od njega.

Fakat kad zapnete za nekog anonimusa...Zavrsava na -ic, igra u nekoj prosjecnoj ligi, ma mora da je kvalitet.
Jedan Basel je prosle godine ofuco mancestera, tako da ekipa koja je ispred njega nije anonimus.
Sto se tice gledanja u pravu si u normalnom savezu, ali kod nas ne stoje tako stvari - nazalost.

Sa zadnjom tezom se ne slazem, bolje neko slabijeg kvaliteta na beku kome je to prirodna pozicija nego improvizacija.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 25 feb 2013, 15:42

Cartman je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Stvrano znaš lupit. Samo da je nekoga osuđivati i omalovažavati. Momak je cijelu sezonu standardan u ekipi koja je naj jača u Švicarskoj ligi. To je liga u rangu sa belgijskom. A nešto se nesjećam da si tako omalovažavao Izeta Hajrovića, a njih dvojica su kolege.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, Hajdeee, Lavcina i 58 gostiju.