AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
Re: AC Milan
Rossoneri moji baš smo ih razmontirali do sada, igramo odlično i stvarno smo sad kao prava ekipa, svi igraju jedan za drugog
a mario dragi haj ga zabij vise molim te za ove zvizduke samo
a mario dragi haj ga zabij vise molim te za ove zvizduke samo
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
@francobaresi jesi li nasao podatak koliko ima navijaca Milana veceras ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- IlPrincipe
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Nisam , ali koliko vidim tu je između 12 - 15 000 Milanovih , ostalo su Interovi .M4kaveli je napisao/la:@francobaresi jesi li nasao podatak koliko ima navijaca Milana veceras ?

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
plačedoox je napisao/la: Jel ovo na klupi Intera Sekib Mujanović?

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Trebalo je da odemo na poluvreme sa vecom prednoscu,ali neam veze,znaci ubili smo ih igrom
Svaka cast,steta sto nije Balotellijeva nijedna usla ali treba ovako i u drugom poluvremenu
Svaka cast,steta sto nije Balotellijeva nijedna usla ali treba ovako i u drugom poluvremenu

FARAONEEEEE KLASA
Iskreno,bolji smo.Da kazem sta drugo,ne bi bilo istina.Ostaje zal za one dvije prilike Balotelli-a,al' Boze moj,bice do kraja.
Ponosan sam na momke,igraju timski sto se nije dugo vidjelo u Milanu.
P.S. Prevrnuo sam hastal kad je pao onaj prvi go,jos se nisam smirio..

P.S. Prevrnuo sam hastal kad je pao onaj prvi go,jos se nisam smirio..

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- LegendKiller
- Kontakt:
Gledam tekmu i kontam jesmo li mi fakat ovako dobri ili je ovaj inter prelos pa ih dominiramo. Izgleda da je moral ekipi otisao u beskonacno nako pobjede nad barsom, igraci lete po terenu. Trebali smo dati makar još jedan gol, narocito je mario imao 3 dobre prilike. Inter tesko da moze sta iz igre napraviti, tako da se ja samo bojim grešaka naših stopera pogotovo zapate a i mexes vec ima zuti. Zapata pola metra veci od palasia i ovaj opet glavom loptu udara u petercu zapata samo gleda.
Zabiti jos jedan i lagano utakmicu privesti kraju!
Zabiti jos jedan i lagano utakmicu privesti kraju!
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Sami sebi ćete biti krivi ako ne dobijete ovo večeras, na poluvremenu je moralo biti dva razlike za Milan.
Joj brate, rastavljamo ih ko polinome
do sad je sam Balo u najmanju ruku trebao dati 3 gola, samo me strah da nam se ne obiju o glavu ove propustene sanse.
Faraon klasa, ljubi ga majka, kakav gol dade mali
dobro je to Monto predskazao, faraone daje gol i odlucuje derbi.... samo da ostane ovako, pa makar i sa jednim golom prednosti, amin boze.

Faraon klasa, ljubi ga majka, kakav gol dade mali

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
rope11 je napisao/la:Joj brate, rastavljamo ih ko polinomedo sad je sam Balo u najmanju ruku trebao dati 3 gola, samo me strah da nam se ne obiju o glavu ove propustene sanse.
Faraon klasa, ljubi ga majka, kakav gol dade malidobro je to Monto predskazao, faraone daje gol i odlucuje derbi.... samo da ostane ovako, pa makar i sa jednim golom prednosti, amin boze.
Montolivo Tips na fejsu

- muha milanez
- Kontakt:
Mogo' bi Abiati ostat neocjenjen i veceras
Za razliku od Handanovica koji je sprijecio katastrofu vec u prvom poluvremenu..

Za razliku od Handanovica koji je sprijecio katastrofu vec u prvom poluvremenu..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- senad_flamin
- Kontakt:
Po meni je Princ igrac tekme do sada drzi konce sredine asistirao je za gol vraca se u defanzivi... odlican 

- francobaresi
- Kontakt:
Samo me plaši kakav zalutali metak , ili neki gol iz prekida .
Na drugi način ne vidim da Inter može zaprijetiti , i Mexes treba da bude oprezan ima vec žuti kao i Muntari .
Na drugi način ne vidim da Inter može zaprijetiti , i Mexes treba da bude oprezan ima vec žuti kao i Muntari .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
jbt jel ovo magla...pa nisat se ne vidi...ja nikako loptu ne mogu skontati 

moze neki link
Sta odbrani il duce,svaka mu dala..

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..