Vitez 2-0 Hnk Ljubuški
Strijelci: Goran Jurić i Ivan Livaja.

kao da ovisi nešto o njemu, bez OV ne može ništaBistrik je napisao/la:kakav ima odnos novi načelnike prema klubu
pa ove je neko rekao da načelnik opštine neda pare za NK Vitez. zato sam ovo i pitao. i još je rečeno da hoče neko biti drugi načelnik upravo radi odnosa prema sportu opčeito samo niko iz HDZaslogauskoplje je napisao/la:kao da ovisi nešto o njemu, bez OV ne može ništaBistrik je napisao/la:kakav ima odnos novi načelnike prema klubu
Nacelnik je dogovorio gradnju stadiona zajedno sa privatnicima iz cijele opcine s obzirom da privatnici imaju određeni dug prema opcini to ce preusmjeriti u stadion tako da.Licno poznajem nacelnika covijek voli sport fudbal sam je nekad bio golman i branio godinama tako da bit ce to sve kako treba.Bistrik je napisao/la:pa ove je neko rekao da načelnik opštine neda pare za NK Vitez. zato sam ovo i pitao. i još je rečeno da hoče neko biti drugi načelnik upravo radi odnosa prema sportu opčeito samo niko iz HDZaslogauskoplje je napisao/la:kao da ovisi nešto o njemu, bez OV ne može ništaBistrik je napisao/la:kakav ima odnos novi načelnike prema klubu
Ma euforija je druze zato sto nakon dugo vremena uprava ovako radi, a i imamo te neke rezultate.Al ne zanosimo se puno PL, to nam nije prioritet tako da se Vitez nema cega plasitkatalinski je napisao/la:znaci dzaba cijela ta euforija u lukavcu, dobri rezultati u pripremama, pisanje po forumu ,vitez ide u PL ligu.
L' Imperator je napisao/la:Teren s plastičnom travom na Kamberovića polju u Zenici.
Vitez - Rudar 1:1
Strijelci: 1:0 Livaja (7), 1:1 Turudija(18).
Rudar igrao bez dvojice ponajboljih igrača, kapitena Gafurovića i najboljeg napadača i strijelca Bajre Spahića.
ZivkovicMakavelii je napisao/la:Ko je prvi golman Viteza, Zivkovic ili Perkovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.