AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma tu vijest od odgađanju pišu samo admini raznih Fb stranica , dok ni na jednoj službenoj stranici Serie A , Milana ili Intera ne postoji nikakva vijest o tome . Bar ne do ovog trenutka .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi je napisao/la:Moratti ako pusti ovog trenera onda se totalno pogubio , treba čovjeku dati vremena .
Abramovich se olako riješio Boasa , a čovjek sad ima odlične rezultate u Tottenhamu .
Historijski primjer da treba imati strpljenja je United i Ferguson , u prvih 5 god. bez trofeja i nije dobio otkaz , poslije toga je sve historija ..
Ali moras znati da manchester tada nije bio ni T od top kluba kakav je danas...u ovo vrijeme kad ne bi osvojio u 5 godina niti jedan trofej sasvim sigurno bi dobio otkaz..
eh sto me okahri ebemu misa. i ja preko mojaweb tv gledam, al ajd sva sreca pa se buraz opremio sa kanalima ima preko 9000 pa mi dodje ko beckup... jos tv ko tri mojaronaldo99 je napisao/la:ne vjerujem da ce biti odgodjen, teren je prekiriven sa nekim ceradama ili sta je vec i sa toga se uklanja snijeg tako da ne vjerujem da ce biti odgadjanja
ehhh sad posto bhtelecom nesto sere i ne radi danas mojawebtv ja bi vas zamolio da postavite neke dobre linkove....ako su oni u sopcastu bolji sta trebam uraditi koji spcast da skinem...hajde milanezi pomagajte

a ovdje ces moci gledat. bude puno streamova pa izaberi seb kakav ti pashe

http://www.sportlemon.tv/c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Ovako je izgledao stadion prije nekih pola sata...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nek se ponovi dominacija nad manjom milanskom ekipom...
Forza Milan
[youtube][/youtube]
Forza Milan
[youtube][/youtube]
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:

Nema Constanta u sastavu, steta jer djeluje sjajno na toj poziciji, mada je Sciglio solidan. Baloteli i Sharawy donose pobjedu veceras, dosta ce zavisit i od Montoliva. Tesko je ponovit onu pozrtvovanost i energicnost kao protiv Barce, ali nadam se da cemo vidjet nesto slicno i veceras. Sretno nam veceras.. FORZA MILAN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ronaldo99 je napisao/la:ne vjerujem da ce biti odgodjen, teren je prekiriven sa nekim ceradama ili sta je vec i sa toga se uklanja snijeg tako da ne vjerujem da ce biti odgadjanja
ehhh sad posto bhtelecom nesto sere i ne radi danas mojawebtv ja bi vas zamolio da postavite neke dobre linkove....ako su oni u sopcastu bolji sta trebam uraditi koji spcast da skinem...hajde milanezi pomagajte
Evo ovo je kopirano od forumasa @barca87 on je i meni pokazao kako da se koristim sopcastom,znaci kada instaliras sopcast odes na npr wizwig i ides livesports i izaberes tekmu i biras sopcast koji ti godi i onda ti se otvori sopcast cekaj malo dok se pokrene i dok se ono ne napuni bar do negdje oko 70-80-sopcast (vjerujem vecina zna za to al opet ko nezz stavicu kako da se gledaju tekme preko njega )
instalirajte sopcast
http://www.sopcast.com/download/win.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i imate na http://livefootball.ws/" onclick="window.open(this.href);return false; koja utakmica se prenosi i kliknete ispod utakmice na crno nesh pise ,jer je na ruskom stranica (najbolje stavite na chromu da automatski preevodi sa ruskog na engleski ,tad ce pisat read more i na to klknete i onda izlista se lista streamova .
pored svakog streama ima pise jel sopcast i kolika je brzina streama(kb/s) ,znaci po tome kolika ti je brzina neta pokreces stream,npr kod mene je 3000 kb/s ,znaci najvise 2700kb/s mogu izabrat stream da bi se napunio kak treba . kad kliknes da pokrenes stream (na desnoj strani streama nesh zeleno pise)automatski se pokrece sopcast i cekas da se napuni (puni se do 100),dovoljno je da se napuni do negdje 70-75 da se moze gledat da ne staje
ovdje kad jednom napuni to je to ,nema stopanja zezanja ko na onim linkovima

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Druze Yucca hvalaYucca je napisao/la:Drugovi Milanisti SRETNO veceras

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
MILAN (4-3-3): Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio; Muntari, Montolivo, Nocerino; Boateng, Balotelli, El Shaarawy.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma spocast je super stvar, de mi samo reci hoce ovde ostati samo ovaj kanal od Al Jazeera Sport 1 HD slika je beton,ali brate opra arapskim :Smeho-medo je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:ne vjerujem da ce biti odgodjen, teren je prekiriven sa nekim ceradama ili sta je vec i sa toga se uklanja snijeg tako da ne vjerujem da ce biti odgadjanja
ehhh sad posto bhtelecom nesto sere i ne radi danas mojawebtv ja bi vas zamolio da postavite neke dobre linkove....ako su oni u sopcastu bolji sta trebam uraditi koji spcast da skinem...hajde milanezi pomagajteEvo ovo je kopirano od forumasa @barca87 on je i meni pokazao kako da se koristim sopcastom,znaci kada instaliras sopcast odes na npr wizwig i ides livesports i izaberes tekmu i biras sopcast koji ti godi i onda ti se otvori sopcast cekaj malo dok se pokrene i dok se ono ne napuni bar do negdje oko 70-80-sopcast (vjerujem vecina zna za to al opet ko nezz stavicu kako da se gledaju tekme preko njega )
instalirajte sopcast
http://www.sopcast.com/download/win.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i imate na http://livefootball.ws/" onclick="window.open(this.href);return false; koja utakmica se prenosi i kliknete ispod utakmice na crno nesh pise ,jer je na ruskom stranica (najbolje stavite na chromu da automatski preevodi sa ruskog na engleski ,tad ce pisat read more i na to klknete i onda izlista se lista streamova .
pored svakog streama ima pise jel sopcast i kolika je brzina streama(kb/s) ,znaci po tome kolika ti je brzina neta pokreces stream,npr kod mene je 3000 kb/s ,znaci najvise 2700kb/s mogu izabrat stream da bi se napunio kak treba . kad kliknes da pokrenes stream (na desnoj strani streama nesh zeleno pise)automatski se pokrece sopcast i cekas da se napuni (puni se do 100),dovoljno je da se napuni do negdje 70-75 da se moze gledat da ne staje
ovdje kad jednom napuni to je to ,nema stopanja zezanja ko na onim linkovima![]()
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bit ce tesko,mozda i pretesko,ali trebali bi dobiti ovaj derbi,sretno nasim momcima
Ma neka bude pobjeda pa makar i 1-0 bila al' imam osjecaj da ce biti golijade veceras.
Zasto nema Ambrosinija tu umjesto Nocerina nekako bi to bolje izgledalo , ma nije ni ovako lose
idemoooooo MILAN
Zasto nema Ambrosinija tu umjesto Nocerina nekako bi to bolje izgledalo , ma nije ni ovako lose
idemoooooo MILAN

meskalin ne kontam kada odes na wiziwig imas vise sopcasta pa izaberi koji ti godi samo znaci pokrenes koji ti godi a ako ti ni taj novi ne bude godio prekines i njega i pokrenes novi sa drugim komentatorom
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Šta ste se ovo uspavali pred veliki derbi ?
Nije valjda da vas je ona pobjeda protiv Barce i atmosfera pred meč , istrošila do kraja ?

Nije valjda da vas je ona pobjeda protiv Barce i atmosfera pred meč , istrošila do kraja ?

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
[youtube][/youtube]
Ambrosini uno di noi!
interista diventi pazzo
Sretno momcima večeras, srce na teren pa vidjećemo šta će biti. Želja mi je bila da Niang igra ali šta je tu je, i dalje sam optimista.
Ambrosini uno di noi!

interista diventi pazzo
Sretno momcima večeras, srce na teren pa vidjećemo šta će biti. Želja mi je bila da Niang igra ali šta je tu je, i dalje sam optimista.
Il club piu titolato al mondo!
meho-medo je napisao/la:meskalin ne kontam kada odes na wiziwig imas vise sopcasta pa izaberi koji ti godi samo znaci pokrenes koji ti godi a ako ti ni taj novi ne bude godio prekines i njega i pokrenes novi sa drugim komentatorom
evo koji ja otovrim i sta mi ponudi http://livefootball.ws/1195-inter-milan.html de mi ti nadji s bilo kojim drugim komentatorom oprase brate ovi evo nasao sam nisam uopce isao na wizwig my bad

Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 24 feb 2013, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Evo da se ja upisem ako moze.
Posto Milan najvise simpatiziram u Italiji.
Mislim da ce dobiti ovo jer im je samopouzdanje veoma visoko a i kvalitetniji su od Intera.
Prognoza:
Inter - Milan 1:2

Posto Milan najvise simpatiziram u Italiji.
Mislim da ce dobiti ovo jer im je samopouzdanje veoma visoko a i kvalitetniji su od Intera.
Prognoza:
Inter - Milan 1:2
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- muha milanez
- Kontakt:
Ne moze se istrositi nikad
Napetost nekakva brate, da hoce poceti vise, bolji smo i hajmo dobit.. FoRzAA MiLaNN

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.