AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 24 feb 2013, 18:09

Ma tu vijest od odgađanju pišu samo admini raznih Fb stranica , dok ni na jednoj službenoj stranici Serie A , Milana ili Intera ne postoji nikakva vijest o tome . Bar ne do ovog trenutka .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 feb 2013, 18:13

francobaresi je napisao/la:Moratti ako pusti ovog trenera onda se totalno pogubio , treba čovjeku dati vremena .
Abramovich se olako riješio Boasa , a čovjek sad ima odlične rezultate u Tottenhamu .
Historijski primjer da treba imati strpljenja je United i Ferguson , u prvih 5 god. bez trofeja i nije dobio otkaz , poslije toga je sve historija ..

Ali moras znati da manchester tada nije bio ni T od top kluba kakav je danas...u ovo vrijeme kad ne bi osvojio u 5 godina niti jedan trofej sasvim sigurno bi dobio otkaz..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 feb 2013, 18:35

ronaldo99 je napisao/la:ne vjerujem da ce biti odgodjen, teren je prekiriven sa nekim ceradama ili sta je vec i sa toga se uklanja snijeg tako da ne vjerujem da ce biti odgadjanja

ehhh sad posto bhtelecom nesto sere i ne radi danas mojawebtv ja bi vas zamolio da postavite neke dobre linkove....ako su oni u sopcastu bolji sta trebam uraditi koji spcast da skinem...hajde milanezi pomagajte
eh sto me okahri ebemu misa. i ja preko mojaweb tv gledam, al ajd sva sreca pa se buraz opremio sa kanalima ima preko 9000 pa mi dodje ko beckup... jos tv ko tri moja :D ubilo se za derbija :D:D
a ovdje ces moci gledat. bude puno streamova pa izaberi seb kakav ti pashe :D

http://www.sportlemon.tv/c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 24 feb 2013, 19:00

slika

slika

Ovako je izgledao stadion prije nekih pola sata...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 feb 2013, 19:06

Nek se ponovi dominacija nad manjom milanskom ekipom...
Forza Milan

[youtube][/youtube]
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 feb 2013, 19:28

slika
Nema Constanta u sastavu, steta jer djeluje sjajno na toj poziciji, mada je Sciglio solidan. Baloteli i Sharawy donose pobjedu veceras, dosta ce zavisit i od Montoliva. Tesko je ponovit onu pozrtvovanost i energicnost kao protiv Barce, ali nadam se da cemo vidjet nesto slicno i veceras. Sretno nam veceras.. FORZA MILAN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 feb 2013, 19:32

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 feb 2013, 19:37

ronaldo99 je napisao/la:ne vjerujem da ce biti odgodjen, teren je prekiriven sa nekim ceradama ili sta je vec i sa toga se uklanja snijeg tako da ne vjerujem da ce biti odgadjanja

ehhh sad posto bhtelecom nesto sere i ne radi danas mojawebtv ja bi vas zamolio da postavite neke dobre linkove....ako su oni u sopcastu bolji sta trebam uraditi koji spcast da skinem...hajde milanezi pomagajte
-sopcast (vjerujem vecina zna za to al opet ko nezz stavicu kako da se gledaju tekme preko njega )

instalirajte sopcast
http://www.sopcast.com/download/win.html" onclick="window.open(this.href);return false;

i imate na http://livefootball.ws/" onclick="window.open(this.href);return false; koja utakmica se prenosi i kliknete ispod utakmice na crno nesh pise ,jer je na ruskom stranica (najbolje stavite na chromu da automatski preevodi sa ruskog na engleski ,tad ce pisat read more i na to klknete i onda izlista se lista streamova .
pored svakog streama ima pise jel sopcast i kolika je brzina streama(kb/s) ,znaci po tome kolika ti je brzina neta pokreces stream,npr kod mene je 3000 kb/s ,znaci najvise 2700kb/s mogu izabrat stream da bi se napunio kak treba . kad kliknes da pokrenes stream (na desnoj strani streama nesh zeleno pise)automatski se pokrece sopcast i cekas da se napuni (puni se do 100),dovoljno je da se napuni do negdje 70-75 da se moze gledat da ne staje
ovdje kad jednom napuni to je to ,nema stopanja zezanja ko na onim linkovima
Evo ovo je kopirano od forumasa @barca87 on je i meni pokazao kako da se koristim sopcastom,znaci kada instaliras sopcast odes na npr wizwig i ides livesports i izaberes tekmu i biras sopcast koji ti godi i onda ti se otvori sopcast cekaj malo dok se pokrene i dok se ono ne napuni bar do negdje oko 70-80 ;) ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 24 feb 2013, 19:45

Drugovi Milanisti SRETNO veceras :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 feb 2013, 19:47

Yucca je napisao/la:Drugovi Milanisti SRETNO veceras :D
Druze Yucca hvala :D
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 feb 2013, 19:59

MILAN (4-3-3): Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio; Muntari, Montolivo, Nocerino; Boateng, Balotelli, El Shaarawy.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 feb 2013, 19:59

meho-medo je napisao/la:

-sopcast (vjerujem vecina zna za to al opet ko nezz stavicu kako da se gledaju tekme preko njega )

instalirajte sopcast
http://www.sopcast.com/download/win.html" onclick="window.open(this.href);return false;

i imate na http://livefootball.ws/" onclick="window.open(this.href);return false; koja utakmica se prenosi i kliknete ispod utakmice na crno nesh pise ,jer je na ruskom stranica (najbolje stavite na chromu da automatski preevodi sa ruskog na engleski ,tad ce pisat read more i na to klknete i onda izlista se lista streamova .
pored svakog streama ima pise jel sopcast i kolika je brzina streama(kb/s) ,znaci po tome kolika ti je brzina neta pokreces stream,npr kod mene je 3000 kb/s ,znaci najvise 2700kb/s mogu izabrat stream da bi se napunio kak treba . kad kliknes da pokrenes stream (na desnoj strani streama nesh zeleno pise)automatski se pokrece sopcast i cekas da se napuni (puni se do 100),dovoljno je da se napuni do negdje 70-75 da se moze gledat da ne staje
ovdje kad jednom napuni to je to ,nema stopanja zezanja ko na onim linkovima
Evo ovo je kopirano od forumasa @barca87 on je i meni pokazao kako da se koristim sopcastom,znaci kada instaliras sopcast odes na npr wizwig i ides livesports i izaberes tekmu i biras sopcast koji ti godi i onda ti se otvori sopcast cekaj malo dok se pokrene i dok se ono ne napuni bar do negdje oko 70-80 ;) ;)
Ma spocast je super stvar, de mi samo reci hoce ovde ostati samo ovaj kanal od Al Jazeera Sport 1 HD slika je beton,ali brate opra arapskim :S

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 feb 2013, 20:20

Bit ce tesko,mozda i pretesko,ali trebali bi dobiti ovaj derbi,sretno nasim momcima

emilio
Kontakt:

Post Postao/la emilio » 24 feb 2013, 20:27

Ma neka bude pobjeda pa makar i 1-0 bila al' imam osjecaj da ce biti golijade veceras.
Zasto nema Ambrosinija tu umjesto Nocerina nekako bi to bolje izgledalo , ma nije ni ovako lose
idemoooooo MILAN :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 feb 2013, 20:29

meskalin ne kontam kada odes na wiziwig imas vise sopcasta pa izaberi koji ti godi samo znaci pokrenes koji ti godi a ako ti ni taj novi ne bude godio prekines i njega i pokrenes novi sa drugim komentatorom
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 feb 2013, 20:30

Šta ste se ovo uspavali pred veliki derbi ?
Nije valjda da vas je ona pobjeda protiv Barce i atmosfera pred meč , istrošila do kraja ? :D :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 24 feb 2013, 20:32

[youtube][/youtube]

Ambrosini uno di noi! 8-)

interista diventi pazzo

Sretno momcima večeras, srce na teren pa vidjećemo šta će biti. Želja mi je bila da Niang igra ali šta je tu je, i dalje sam optimista.
Il club piu titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 feb 2013, 20:34

meho-medo je napisao/la:meskalin ne kontam kada odes na wiziwig imas vise sopcasta pa izaberi koji ti godi samo znaci pokrenes koji ti godi a ako ti ni taj novi ne bude godio prekines i njega i pokrenes novi sa drugim komentatorom

evo koji ja otovrim i sta mi ponudi http://livefootball.ws/1195-inter-milan.html de mi ti nadji s bilo kojim drugim komentatorom oprase brate ovi evo nasao sam nisam uopce isao na wizwig my bad ;)
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 24 feb 2013, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 feb 2013, 20:35

Evo da se ja upisem ako moze. :D
Posto Milan najvise simpatiziram u Italiji.

Mislim da ce dobiti ovo jer im je samopouzdanje veoma visoko a i kvalitetniji su od Intera.
Prognoza:

Inter - Milan 1:2
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 feb 2013, 20:35

Ne moze se istrositi nikad :D Napetost nekakva brate, da hoce poceti vise, bolji smo i hajmo dobit.. FoRzAA MiLaNN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.