Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
jedva si doceko ovako nesto i sad pametujes nesto, de kad vec mrzis bvb onda nemoj tako kulturno izmedju redova pricat lose i sukat nama navijacima imaj makar jednom damu i naspustaj se ko cojk bez tih gluposti providnih ... cccc ne treba ti ovo bolan Omere ne treba ti ... Taj hibrid vas je odbio 2x put u karijeriOmerbavarac je napisao/la:Kehl, koji je to hibird majko draga.![]()
Samo dobar onaj Bajern sto je usao, bice od njega neke nefake.![]()
U srijedu sa ovakvom igrom i ovakvim pristupom nemate sta traziti.
Ja upravo iz tog razlog "okrenem" na engleske komentatore, iako ih ne razumijem, tako da ne moram slusat one domace idiote.....1909 je napisao/la:kakav komentator takva i utakmica![]()
remi najrealniji.. moglo se komotno i prespavat ovo
Damir_BvB je napisao/la:
Koje si ti dj.ubre od covjeka jedva si doceko ovako nesto i sad pametujes nesto.
Iz dna duse, neprijatelj broj jedan.de kad vec mrzis bvb
Nikad!danas je odigro dobar mec a to sto je on profulo vas Gomez fula non stop a jos je napadac
Sto jest jest, besramnik jedan.Taj hibrid vas je odbio 2x put u karijeri
Ne mislim, samo opominjem.Ako ti mislis da ce ovakva igra i ovaj pristup bit onda moj Omere pogresan sport pratis
Polako, Hanover nam je uvod za njih.Mada tu vec znamo da cemo igrati u kombinovanom sastavu, tako da mogu da dodju sva tri znaka.FRANK RIBERY je napisao/la:Bod protiv ovako lošeg Galdbacha jer dobar uvod pred Shakhtar.
cestitam, osvojili ste bod.Hare_BvB je napisao/la:Ja utakmice i gofana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.