BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

anelkabvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la anelkabvb » 24 feb 2013, 17:21

KEHL :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 feb 2013, 17:21

Valjalo je ovo promasit..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 feb 2013, 17:22

Kako je tek nama koji smo imali veliku lovu na Dortmundu. Kehl dragi kako ono promasi? :shock: :o :shock:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 feb 2013, 17:23

Na kraju kada sve sabere realan rezultat. Vi imali srece prilikom promasaja Mlape, a oni prilikom promasaja Kehla. Nadam se da BVB u naredne dvije vazne utakmice protiv Bayerna i Shaktara nece igrati ovako, jer onda im se crno pise.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 feb 2013, 17:25

Promasi Kehl 3 boda ali nista bolji nije bio ni Mlapa par minuta prije toga...moglo/trebalo je ovdje uzeti 3 boda ali nije ni kraj svijeta sa ovim jednim.

Ne znam zasto izadje Hummels,valjda je sve ok...

Reus danas pocastio bivse drugove-odavno nije bio slabiji.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 24 feb 2013, 17:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 feb 2013, 17:25

Kehl, koji je to hibird majko draga. :lol:

Samo dobar onaj Bajern sto je usao, bice od njega neke nefake. :mrgreen:

U srijedu sa ovakvom igrom i ovakvim pristupom nemate sta traziti. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

1909
Kontakt:

Post Postao/la 1909 » 24 feb 2013, 17:26

kakav komentator takva i utakmica :cry:
remi najrealniji.. moglo se komotno i prespavat ovo :P

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 24 feb 2013, 17:28

Jedino je Götze zaslužio prolaznu ocjenu, ostali žali Bože. Ne mogu vjerovat kako mi igramo nakon što vodimo, u stilu lako ćemo, totalno opušteno. Nismo više ni zaslužili danas od boda...da je danas ekipa bila prava ovo bi završilo 3, 4-0.

Isto tako mislim da je kod gola Gladbacha bilo zaleđe, de Jong je išao prema lopti i time utjecao na igru i igrače, ali to ne umanjuje njihovu požrtvovnu igru u drugom dijelu za razliku od nas i time su zaslužili apsolutno ovaj bod.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 24 feb 2013, 17:29

Omerbavarac je napisao/la:Kehl, koji je to hibird majko draga. :lol:

Samo dobar onaj Bajern sto je usao, bice od njega neke nefake. :mrgreen:

U srijedu sa ovakvom igrom i ovakvim pristupom nemate sta traziti. :P
jedva si doceko ovako nesto i sad pametujes nesto, de kad vec mrzis bvb onda nemoj tako kulturno izmedju redova pricat lose i sukat nama navijacima imaj makar jednom damu i naspustaj se ko cojk bez tih gluposti providnih ... cccc ne treba ti ovo bolan Omere ne treba ti ... Taj hibrid vas je odbio 2x put u karijeri ;), i danas je odigro dobar mec a to sto je on profulo vas Gomez fula non stop a jos je napadac ;) ...

Ako ti mislis da ce ovakva igra i ovaj pristup bit onda moj Omere pogresan sport pratis ;) ...
BvB Echte Liebe !!!

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 24 feb 2013, 17:32

1909 je napisao/la:kakav komentator takva i utakmica :cry:
remi najrealniji.. moglo se komotno i prespavat ovo :P
Ja upravo iz tog razlog "okrenem" na engleske komentatore, iako ih ne razumijem, tako da ne moram slusat one domace idiote.....

Kao sto je vecina ovdje napisala,realan rezultat,s obzirom na nasu "igru" u drugom poluvremenu,i ovo nije prvi put da se onako labavo igra nakon vodstva,ne znam u cemu je problem....
Domaci su u drugom poluvremenu pokazali zelju i za to su i nagradjeni, Kehla necu komentirat....

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 24 feb 2013, 17:36

Potcenili smo ih od pocetka same utakmice i ovaj rezultat smo zasluzili ruku na srce.Utakmica po mnogim stvarima bila slicna proslogodisnjoj, ali i dalje ne mogu da verujem da ih ne mozemo komotno tuci kada oni igraju bez Hermana i Aranga.Valjda sa Humelsom nije nista ozbiljno, bilo bi bas gadno izgubiti ga sada kada je najbitnije.Santana mi je dovoljno puta pokazao u ovoj sezoni da ne moze ozbiljno da se racuna na njega.I bas se pitam ko ce za njega na leto dati vise od 3 miliona evra.

Cak i da je Kel dao gol, opet bi meni ostao gorak ukus zato sto su se sa domacinima mucili do poslednjeg minuta, umesto da na vreme naprave prednost i rutinski privode mec kraju.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 feb 2013, 17:40

Ja utakmice i gofana. :lol: M'gladbach se zgnojio. Kakav gol mi primamo - ofsajd, lopta se odbija 16 puta i ulazi u mrezu. I onda na kraju kapiten ne pogadja prazan gol s dva metra. :lol: Po milioniti put smo prosuli vodstvo, Klopp fakat ne zna zatvoriti utakmicu. Yebayi ga, nebitna utakmica, nebitan rezultat.

I kakav je ono teren, jbte ko da se korida sinoc odrzala na istom.

Valjda je Mats OK, Santana djeluje ko muha bez glave ove sezone. :evil:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 feb 2013, 17:44

Bod protiv ovako lošeg Galdbacha jer dobar uvod pred Shakhtar. :oops:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

aldin09
Kontakt:

Post Postao/la aldin09 » 24 feb 2013, 17:46

Evo crno žuta bratijo nakon pomnog praćenja ovog foruma odlucio sam se registrovati i pružiti podršku mojim Dortmundovcima , nadam se da ima mjesta :) :D Pratim BVB od 97 to jest od kupovine satelitske antene :lol: Današnja utakmica je samo pokazala da Santana treba lagano da se kupi, jer ako i zbog koga osijedim to će biti on definitvno je nesiguran i svaki kontakt s loptom je bio za nervnog sloma!!!Ndam se samo u srijedu protiv fc blaaa da ce biti druga priča jer bitrebali igrati u punom sastavu !!! Toliko za sada HEYA BVB !!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
http://bvb1909.8forum.net/

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 24 feb 2013, 17:49

Danasnji remi nista bitno, dovoljno bjezimo Frankfurtu (koji je u padu forme), tako da su nama bitne utakmice koje se ne igraju vikendom (utorak, srijeda) i na njih se treba loziti i za njih se maximalno pripremati, a ove ostale u Bl treba lagano odigrati cisto da se prvenstvo privede kraju...

Danas se vidjelo da ne mozemo igrati bez napadaca, ipak su Reus i Gotze krila, a ne spicevi ;)

Danasnja (dosadna) utakmica + kisa = ubilo se za spavanja :)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 feb 2013, 17:49

Čist ofsajd kod gola Gladbacha. :evil: Tu nema uopšte rasprave. Po kretnji De Jonga se sve može zaključiti. 8-)
Po ko zna koji put (više i ne brojim :roll: ) sudijske greške protiv BVB-a. :evil:

Neku sličnu igru sam i očekivao od BVB-a. Lopta se držala u posjedu bez prave inicijative da napadnemo gol. Ipak se igralo pod kočnicom posebno drugo poluvrijeme, jer su u prvom dijelu BMG-ovi igrači u par navrata bili veoma grubi (start na Subotića i Gotzea), pa je bilo važno izaći što manje potrošen iz utakmice, jer nam predstoji ta tekma u kupu.

Dok su Neven i Mats igrali BMG nije mogao ništa uradit', ali ulaskom Tele Santane (dobar nadimak :mrgreen: ) odmah je to izgledalo dosta nesigurnije. Tele baš si tele. :lol:
Leitner i Kevin također k'o dlake. Bar su oni kojima mjesto u timu nije sigurno trebali nešto pokazat', a KG na početku takmice imao ogroman promašaj. :roll:

Kehl je uspio promašiti nemoguće, ali zato je cijelu utakmicu uz Gotzea bio najbolji igrač. Mnoštvo presječenih akcija, otetih lopti i dobivenih duela. Baš kapitenski. 8-)

@aldin09 dobrodošao! ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 feb 2013, 17:54

Damir_BvB je napisao/la:
Koje si ti dj.ubre od covjeka jedva si doceko ovako nesto i sad pametujes nesto.
:lol: :lol:
de kad vec mrzis bvb
Iz dna duse, neprijatelj broj jedan. :twisted:
danas je odigro dobar mec a to sto je on profulo vas Gomez fula non stop a jos je napadac
Nikad!
Uostalom, taj sto je ful'o, ful'o je, njegovo je odsviralo.
Taj hibrid vas je odbio 2x put u karijeri
Sto jest jest, besramnik jedan. :twisted:
Ako ti mislis da ce ovakva igra i ovaj pristup bit onda moj Omere pogresan sport pratis
Ne mislim, samo opominjem. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 24 feb 2013, 18:02

FRANK RIBERY je napisao/la:Bod protiv ovako lošeg Galdbacha jer dobar uvod pred Shakhtar. :oops:
Polako, Hanover nam je uvod za njih.Mada tu vec znamo da cemo igrati u kombinovanom sastavu, tako da mogu da dodju sva tri znaka.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 feb 2013, 18:11

Hare_BvB je napisao/la:Ja utakmice i gofana.
cestitam, osvojili ste bod. :mrgreen:
da je umjesto gladbaha bila neka ozbiljnija ekipa, vjerujem da bi vas natrpali do vrha.
nema sta, odlicna uvertira za gostovanje u minkenu. :mrgreen:
nego, sta je sa opkladice?
msm, ak nekom od modova ne dopeljas podatke (ipak se radi o ozbiljnoj opkladi i jos ozbiljnijem ulogu), onda cemo istu ponistiti.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 feb 2013, 18:15

Puca Domuz po šavovima i to pred važne mečeve. :mrgreen: Ni ova zima nije što je nekad bila -17 :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.