I to je sve sto imas reci! Hajd bas ti hvala, sad ces nas valjda popustiti i otici da pratis temu o svom klubu ...vfcmostar je napisao/la:Ja bih rekao samo jedno Zeljo=Seljo zato sutite primitivcine!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ma pustite djete puca ga kompleks nize vrijednosti
:ugeek:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- TheManiacs
- Kontakt:
CLS je napisao/la:slazem se i da prodjemo bez povreda i zutih kartonaTheManiacs je napisao/la:Ma nerijeseno dosta
Tako je
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Ma neka ga, takvi mislioci su uvijek dobrodošli. Stvarno se pitam da možda nismo primitivčine kad vidim da nas neko ovako sofisticirano i inteligentno prizemlji.Stole iz Bora je napisao/la:I to je sve sto imas reci! Hajd bas ti hvala, sad ces nas valjda popustiti i otici da pratis temu o svom klubu ...vfcmostar je napisao/la:Ja bih rekao samo jedno Zeljo=Seljo zato sutite primitivcine!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
Iz prijedora dolaze najave da se zele dostojno oprostiti od kupa jer smatraju da tesko mogu stici 3 gola zaostatka, jesu li to oni realni u razmisljanju ili su se unaprijed predali i polozili koplja pred Željom ili je to neka "taktika" da se nasi opuste...
po meni nerijeseno jer ce se nasi cuvati za gostovanja u laktasima... no fudbal je nepredvidiv pa vidjecemo
po meni nerijeseno jer ce se nasi cuvati za gostovanja u laktasima... no fudbal je nepredvidiv pa vidjecemo
26.05.2010-TITULA
- TheManiacs
- Kontakt:
Trebala bih da je zavrsena proslo je tacno 2 h
od tekme..
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
od tekme..
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
eto braćo, ostvaren još jedan korak prema evropi...idemo dalje...VOLIM TE ŽELJO!!!
ovakav ishod sam i ocekivao...kad je izvlacenje ili se znaju parovi ???
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ma Čeka nas Borac u finalu. ko da gledam...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Momci, dok vasi ne stignu sa terena, jedan kratak izvjestaj. Rudar malo sa strahom usao u utakmicu, stvarno smo se bili predali unaprijed. Sad kad vidim situaciju, nebi se ja predavao vec jurio rez ali..Od sansi, Rudar imao stativu. Mislim da vi niste imali nijednu 100% sansu ali nisam siguran. Manijaka 20, otprilike. Ništa specijalno se nije desilo, korektna utakmica. Pjevalo se Portugalu....
Sretno u nastavku.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
rudarprijedor
- Kontakt:
evo sad sa tekme pa rudar bio bolji al se ovi izlezavali......imali smo i stativu zeljo se zatvorio i sehic ih izvlacio.........to je to uglavnom....
malo bez veze izdanje Alcohol Boysa al........sta cees..
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- TheManiacs
- Kontakt:
nek ste vi Portugalu pjevali ccccGrad je nas DS je napisao/la:Momci, dok vasi ne stignu sa terena, jedan kratak izvjestaj. Rudar malo sa strahom usao u utakmicu, stvarno smo se bili predali unaprijed. Sad kad vidim situaciju, nebi se ja predavao vec jurio rez ali..Od sansi, Rudar imao stativu. Mislim da vi niste imali nijednu 100% sansu ali nisam siguran. Manijaka 20, otprilike. Ništa specijalno se nije desilo, korektna utakmica. Pjevalo se Portugalu....Sretno u nastavku.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Izvlačenje parova polufinala na rasporedu je u proljeće (mart). Do tada, uživaj u....ma u čemu god hoćeš19TM87 je napisao/la:ovakav ishod sam i ocekivao...kad je izvlacenje ili se znaju parovi ???
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
hvala na izvjestaju i nek ste portugal pjevali, ccccGrad je nas DS je napisao/la:Momci, dok vasi ne stignu sa terena, jedan kratak izvjestaj. Rudar malo sa strahom usao u utakmicu, stvarno smo se bili predali unaprijed. Sad kad vidim situaciju, nebi se ja predavao vec jurio rez ali..Od sansi, Rudar imao stativu. Mislim da vi niste imali nijednu 100% sansu ali nisam siguran. Manijaka 20, otprilike. Ništa specijalno se nije desilo, korektna utakmica. Pjevalo se Portugalu....Sretno u nastavku.
Cuva Bog Zelju svog!
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Ma zajebancija. Puca mi **** a i ostalima za Portugalom, stare mi.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- TheManiacs
- Kontakt:
Nemoj tako,ipaki is Bosne i hercegovine

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Malo sam panglu pa ne kopcam sta govoris. 
- bistrikboy
- Kontakt:
Vratiti Pelaka,nagovoriti Zebu da ostane i dovesti napadaca(govore da smo nekog vec doveli
) i Europa je tu 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- TheManiacs
- Kontakt:
Ne moze bolje,nego sto si ovo ti osmislio Bogami.bistrikboy je napisao/la:Vratiti Pelaka,nagovoriti Zebu da ostane i dovesti napadaca(govore da smo nekog vec doveli) i Europa je tu
Svaka ti Cast !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.