Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Jucer sam vozao autombil od 300 KS benzinac (a8 3.7 quatro, inace ima 280KS ,al ovaj ima izduv od w12) nabio sam ga autoputu(Ilidza-Blazuj) 220km/h , mogao sam i do 250 ,al cesto bude radar pa sam morao usporiti pri kraju autoputa.Moram reci da mi je ljepsi osjecaj voziti 2.0 TDI ,a ne govorim 3.0 TDI.
ma kod nas nema snijega, a njemacki zakon kaze da zimske gume nisu obavezne sve dok na cesti nema snijega ili leda.
osim toga, na zimskim mi je bezze.
ljetne ogromne + crne felgice = raj za oci.
a ako ovaj yebeni snijeg potraje, onda ga ne moram ni voziti.
osim toga, na zimskim mi je bezze.
ljetne ogromne + crne felgice = raj za oci.
a ako ovaj yebeni snijeg potraje, onda ga ne moram ni voziti.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa ti nisi sad u BiH?
kod mene vamo, juce pao novi snijeg, danas se poceo topiti i evo sad kisica neka udarila
jedva cekam da fino ugrije, sve okopni i udri mehmede
kod mene vamo, juce pao novi snijeg, danas se poceo topiti i evo sad kisica neka udarila

jedva cekam da fino ugrije, sve okopni i udri mehmede

jos od dvije tisucite.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa ti nisi sad u BiH?

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
-
- Kontakt:
Merzuk jesi to ti majke ti ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:bom i ja sam na ljetnim, nema se para za zimske
snijeg se topi, sad pijesak na putu, unisti mi autoa i uprlja ga zestoko, ruzno ga vidjeti prljava

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Otkad ti vozis i sta vozis ? 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vozim dok me ne ufate, nemam jos vozacke
jarane kad halid zagrmi.. uh

QUARESMA 18<<< je napisao/la:tuda nedje
arghhhh, a kako tek vozi
jarane kad halid zagrmi.. uh

Isti slučaj.QUARESMA 18<<< je napisao/la:vozim dok me ne ufate, nemam jos vozacke![]()

- BluesForever
- Kontakt:
Evo da se i ja pohvalim svojom novom limuzinom,tj ćaletovom.

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobar bmw, samo mi preogroman, ako se ne varam to je X7 jel tako 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo X8 

Jbt zar postoji X7 ?
Nema veze ovo je svakako X6.

Nema veze ovo je svakako X6.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nemam bas previse iskustva s Hondama, jedino Civic Type R, sto je auto i po za Golf istog godista (kad vec moram usporediti s necim da bude blisko BH drustvu) al smatram ih iznimno kvalitetnim vozilima.Cenga87 je napisao/la:@ŠB_Fidelis
Auto je san.
Jesil imo kakvog posla sa Hondama?
Imo sam priliku da provozam par puta Accorda,onako,test voznja.Kakvi su za odrzavat u BiH?
Hvala.
Kod nas je mozda jedino problem dijelova i sl., ne znam kakvo je stanje u Sarajevu, a ne mislim da je nesto skuplje od prosjeka ostalih vozila, ali ne bih nikad bjezao od Honde da se mislim izmedju toga i brojnih drugih vozila srednjeg ranga.
...Život za Široki...
Ovdje sve lovatori, pa se voze auta od po 20-30-50 hiljada maraka (ili eura, kako god).
Ja sam ipak dosta skromniji, pa se vozi ovako nešto

1.9 tdi, 96 kw, 136 KS...
Nije formula, ali ipak ide. Ja prezadovoljan, a nije ni izgledom slab (bar meni)
PS. auto sa slike nije moj, ali je isti takav.
Ja sam ipak dosta skromniji, pa se vozi ovako nešto

1.9 tdi, 96 kw, 136 KS...
Nije formula, ali ipak ide. Ja prezadovoljan, a nije ni izgledom slab (bar meni)

PS. auto sa slike nije moj, ali je isti takav.
-
- Kontakt:
U SAD se koriste xenon ali ova halogena su jeftinija. Naprimjer kod passata su halogena jer je Passat u SAD puno jeftiniji nego sto je u Evropi. Ovdje mozes novog Passata kupit za manje od 20,000 Eura. Naprimjer moj CC je potpuno isti ko evropski. Zato ovdje nije Passat CC nego samo CC jer se Passat gleda kao jeftinije vozilo ovdje. Razlika izmedju CC i obicnog Passata je skoro 10,000 eura dok u Evropi kontam da nije tolika razlika.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zbog cega u SAD se koriste halogena svjetla umjesto xenona ,a ni sociva jos nemaju ? Mislim jel zabranjeno ?
Vozim sada Golf 5 2.0 TDI(jucer bilo tacno 3 godine otkako sam uvezo to auto iz Njemacke).ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemam bas previse iskustva s Hondama, jedino Civic Type R, sto je auto i po za Golf istog godista (kad vec moram usporediti s necim da bude blisko BH drustvu) al smatram ih iznimno kvalitetnim vozilima.Cenga87 je napisao/la:@ŠB_Fidelis
Auto je san.
Jesil imo kakvog posla sa Hondama?
Imo sam priliku da provozam par puta Accorda,onako,test voznja.Kakvi su za odrzavat u BiH?
Hvala.
Kod nas je mozda jedino problem dijelova i sl., ne znam kakvo je stanje u Sarajevu, a ne mislim da je nesto skuplje od prosjeka ostalih vozila, ali ne bih nikad bjezao od Honde da se mislim izmedju toga i brojnih drugih vozila srednjeg ranga.
Htio sam da uzmem Toyotu Avensis,isto bi me kostala kao i golf samo sto je avion za golfa,u svakom pogledu.
Medjutim,informisem se kod jednog covjeka iz BiH koji vozi toyotu(corolla,novu kupio) i po njegovoj prici skupo u pm za servisirat.
Pa se nadam,da je za ove 3 godine doslo do nekog pojeftinjenja.
Ako bude bilo sta od toga,kupujem Hondu Accord.
Da me zelja mine

http://www.youtube.com/watch?v=JbdX94df3OM
http://www.zoom-auto.com/vozilo.aspx?id=451&m=4" onclick="window.open(this.href);return false;ŠB_Fidelis je napisao/la: 14000. Saphirschwartz Shadowline M Sport.![]()
Je li ovo taj? Ako nije tajna zašto ga prodaješ? Iskrslo nešto mlađe, bolje...
secer je napisao/la:sto jes´ jes´.Klare je napisao/la: Ko ima love za Mercedesa taj se i skrasio![]()

Malo ga handri imidž jarane.

Zar nisi imao neku bengu (x i još neštosecer je napisao/la: prilicno dugo vozam mercedesa i mogu ti reci da sam prezadovoljan

Vom Jäger zum Gejagten
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jee. Onako, puklo me malo na e60 M sport ili A4 B8 S-line. 

...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.