tyler durden je napisao/la:Steven Gerard
Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Precijenjeni igraci
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
gojzerica
- Kontakt:
dobar jeste ali 40MPogba je napisao/la:Willian je igračina.gojzerica je napisao/la:Willian
Ako je Pastore vrijedio 40M ili Lavezzi 30M, onda on treba da vrijedi 80 jer je izmislio fudbal za obojicu.
A precijenjeni su svi ako gledamo koliko su plaćeni, tu nema dileme.
(čini mi se da je toliko plaćen)Re: Precijenjeni igraci
dok god ima neko da moze paltiti igraca taj igrac nije precjenjen,
Kakvo je to razmisljanje ?ciza je napisao/la:dok god ima neko da moze paltiti igraca taj igrac nije precjenjen,
Iskreno prvi put cujem za tako nesta,a to se moze pobiti tvrdnjama u mnogo stavki.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Trenutno nije ali prije 3-4-5 godina kada su govorili da je najbolji veznjak na svijetu i slicno, tada je bio debelo precjenjen, po mom misljenju. Ali posto to vise niko ne govori, mislim da nije precjenjen. Ali je dobar igrac, nema govora.tyler durden je napisao/la:Steven Gerard
Ima li gdje definicija od rijeci Precijenjen ?
Svi imaju svoj ugao gledanja ,
Svi imaju svoj ugao gledanja ,
- Cautinho
- Kontakt:
Ja ne gledam na cijenu igrača već na onog igrača koji svijet vidi previse dobrog koliko on zapravo jest.
Keep walking.
Da je precjenjen - je, ali brte da je br. 1, nije ni blizu. On se globalno uopće ne veliča toliko, a i što se tiče cijene bilo je toliko flopova (svaki prijelazni rok u PL imaš bar 7-8 transfera koji nemaju veze sa razumom) da Luka ne može biti ni top 10, a ne br. 1.vidovitadjemila je napisao/la:Znam da momak ima puno obozavatelja ovdje ,ali za mene je to na mjestu br1 Luka Modrić...
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
modric-ne vrijedi tih para, alibi igrac
dzeko-2 dobre sezone u bundesligi, poslije toga 0. sreca pa nema teveza jer bi i dalje sjedio na klupi
kolarov-bezze igrac, realno za sunderland, a ne za city
savic-ko i kolarov. city ga se na vrijeme rijesio i doveo tri puta boljeg nastasica
dzeko-2 dobre sezone u bundesligi, poslije toga 0. sreca pa nema teveza jer bi i dalje sjedio na klupi
kolarov-bezze igrac, realno za sunderland, a ne za city
savic-ko i kolarov. city ga se na vrijeme rijesio i doveo tri puta boljeg nastasica
sve su pite pitice, samo burek pitac je
gareth bale. dobar jeste, ali da ga neko plati 60 miliona stvarno nema smisla.
Odlazi Safete.
Torres
Chicharito
Chicharito
Po čemu to?BH430 je napisao/la:Torres
Chicharito
Torres nikako 
Pa Torres je do sada imao nevjerovatnu karijeru.
Sa Spanijom se naosvajao trofeja.Odlucio finale protiv Njemacke,najbolji strijelac na zadnjem Euru,itd.
Sa klubom osvojio LP.Dok je igrao za Liverpool vazio je sigurno za top5 na svojoj poziciji u svijetu.
Zadnje dvije godine on je totalno propao.Cisti prosjek.
Ali sve ukupno,ako se pogleda njegova karijera ne moze se reci da je precijenjen.
Sa Spanijom se naosvajao trofeja.Odlucio finale protiv Njemacke,najbolji strijelac na zadnjem Euru,itd.
Sa klubom osvojio LP.Dok je igrao za Liverpool vazio je sigurno za top5 na svojoj poziciji u svijetu.
Zadnje dvije godine on je totalno propao.Cisti prosjek.
Ali sve ukupno,ako se pogleda njegova karijera ne moze se reci da je precijenjen.
Keep the Blue Flag Flying High !
Ali ne vrijedi para kojih je placen,a ni onih koje svake sedmice prima (175 000 funti)
Ne vrijedi sad da dobija dnevno hljeb i pastetu.
Modric,Modric,Modric.Nevjerovatno,kako se kaze,navikan igrac.Dati 40 miliona za igrace koji ti ne nudi apsolutno nista u igri.Recete da je zadnji vezni,e pa nije.I da jest,jedan Khedira opet ucestvuje u igri vise od njega.Moze svako da govori sta hoce,ali Pjanic je za Modrica Xavi.
I iz ovoga naravno dolazimo do konstatacije da je Morinho osrednji trener i šarlatan.Pogotovo kad bacimo pogled na njegove rezultate ove sezone s Realom.darker10 je napisao/la:Modric,Modric,Modric.Nevjerovatno,kako se kaze,navikan igrac.Dati 40 miliona za igrace koji ti ne nudi apsolutno nista u igri.Recete da je zadnji vezni,e pa nije.I da jest,jedan Khedira opet ucestvuje u igri vise od njega.Moze svako da govori sta hoce,ali Pjanic je za Modrica Xavi.

Carlos Tevez definitivno
Naravno.Suarez46 je napisao/la:Carlos Tevez definitivno
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.