HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Marin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Marin » 08 nov 2009, 18:39

Danas napokon odlična utakmica. Unatoč lošem vremenu bila je bolja nego je itko očekivao. I Leotar je imao nekoliko prilika ali je se Melher istakao. Uz ovakvu igru možemo se nadati bodu ili bodovima iz Zenice,a ako pobjedimo Široki kući u 15. kolu ni borba za tiitulu nije daleko. Sve u svemu, unatoč igri bez Žižovića, Muse,P. Sušića, Šunjića, Stojanovića,Afedizea, Dždidića odigrali smo tako dobro da se nije ni primjetilo da fale. Uglavnom, dali su nam nadu u još jedmu uspješnu sezonu = Europa.
Zadnja izmjena: Marin, dana/u 08 nov 2009, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 nov 2009, 20:02

ma ko nam to dolazi za 2 sedmice :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 08 nov 2009, 20:22

rob do bagro je napisao/la:ma ko nam to dolazi za 2 sedmice :mrgreen:
Nadam se da ćemo vam pomoći, iskreno.
Ako dobije Zrinjski stvarno bi bio red da vam upravu napuste "nepoželjni".
Je li pošteno??? :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 nov 2009, 21:42

Marin je napisao/la:
fer i korektno od vas :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 08 nov 2009, 23:18

Marin je napisao/la:
Tu smo da uvjek pomognemo! :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 09 nov 2009, 10:56

Vratili se Rezdoušek i Mate koji je u samo petnaestak minuta igranja postigao i pogodak.Šunjić odradio tri žuta,alo imačemo sad za Zenicu solidan izbor igrača.Prvi put ove sezone da Sir Jović može birati,a da nije prisiljen na određeni sastav.
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 09 nov 2009, 18:20

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Vratili se Rezdoušek i Mate koji je u samo petnaestak minuta igranja postigao i pogodak.Šunjić odradio tri žuta,alo imačemo sad za Zenicu solidan izbor igrača.Prvi put ove sezone da Sir Jović može birati,a da nije prisiljen na određeni sastav.
Jbt ovaku ligu kad je nas malte ne drugi sastav 4. pa sta bi da smo imali ovih 6,7 igraca?! :roll:

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 09 nov 2009, 19:28

antipolitika2 je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Vratili se Rezdoušek i Mate koji je u samo petnaestak minuta igranja postigao i pogodak.Šunjić odradio tri žuta,alo imačemo sad za Zenicu solidan izbor igrača.Prvi put ove sezone da Sir Jović može birati,a da nije prisiljen na određeni sastav.
Jbt ovaku ligu kad je nas malte ne drugi sastav 4. pa sta bi da smo imali ovih 6,7 igraca?! :roll:
rekoh **** ga losa sreca i ozljede...i ovako da nije sudjen onaj penal protiv olimpika bili bi treci...ali sta je tu je,da je iz ove dvije utakmice uzet 4-6 bodova....
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 09 nov 2009, 20:21

Dobro o suđenju necemo ,i nama je gol protiv sarajeva priznat ,ima mali milion situacija gdje suci grijese,npr na istoj utakmici nisu svirana dva penala za Zrinjski ,tako bar u obrazlozenju delegata pise,onda ima ti mnogo sjeckanja igre,evo sad zadnja utakmica igrac Borca sa dvije noge u trku rusi Velezovog igraca i dobija samo zuti ,a sinoc onaj iz Sibenika indetican faul napravi i direkt crveni dobije,sto to govori? da se i dalje kuci moze udarat koliko te volja jer te suci stite,jer nije isto imati 10 igraca i 11!
Unatoc svemu suđenje je se poboljsalo sto nama itekako ide u prilog,sjeti se samo prijasnji sezona kad doslovno nismo smjeli biti prvaci a imali daleko najbolji sastav,jednom 2,jednom 3 stelilo se sarajevu pa modrici,svako gostovanje penal za domacina,toga vise nema bar u tolikoj mjeri pa smo cak ove sezone s najlosijim sastavom ikad vec skupili 8 bodova u gostima,da je bilo malo srece protiv slavije i sarajeva to su jos 4 bod,3 od sirokog bi bili ovako ja prezadovoljan ako budemo na 3,4 mjestu i u kupu ne vidim ekipe koja bi kad smo u najjacem sastavu nas mogla izbaciti u dvije utakmice!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 09 nov 2009, 20:42

slazem se s tobom...ja se nadam da ova liga ide prema naprijed,pocevsi od kvalitete pa do sudjenja...samo se nadam da necemo biti toliki pehovi kad bude polufinale i abd finale kupa pa da nam fali nekoliko igraca..inace mislim da uz postenjo sudjenje sa svakim mozemo igrati na strani i da svakome mozemo zabiti gol...a pod bb-om se i zna..
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 10 nov 2009, 11:55

SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA,
IDU DANI IDU GODINE,
SAMO ZRINJSKI UVIJEK OSTAJE,
PONOS MOJE HERCEGOVINE!!!

Klip sa utakmice ZRINJA-Leotar 3:0

[youtube][/youtube]

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 10 nov 2009, 15:12

Uzvrat četvrtzavršnice bh Kupa, HŠK Zrinjski - FK Sloga, Mostar 11. studenoga u 13.30 sati

Glavni sudac: Tomislav Čuić (Tomislavgrad)
A1 sudac: Mujo Tutun (Sarajevo)
A2 sudac: Franjo Bandić (Tomislavgrad)
Četvrti sudac: Emir Alečković (Sarajevo)

Delegat: Alija Kurtagić (Bihać)

A jest grozan termin,ali eto ipak se igra u Mostaru nije u Posušju kako je u početku bilo spominjano. ;)

ZRINJSKI

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 10 nov 2009, 15:23

ma ovdje ce vam igrat 3 sastav :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 10 nov 2009, 15:48

Neznam da li će to biti treći sastav ali mi cijelu sezonu igramo bez najmanje 5 igrača, pa čak ponekad i bez 8 koji nisu igrači iz prvih 25, nego 12-13.
Zato naše vrijeme tek dolazi!

Željeni Zrinjski tek na proljeće
Utorak, 10 Studeni 2009 13:49
Bez pretjerano muke opravdali su nogometaši Zrinjskog ulogu favorita protiv Leotara, a utakmica protiv Trebinjaca možda je najbolje potvrdila koliko u momčadi Dragana Jovića još ima prostora za napredak.
Aktualni prvak do šestog prvenstvenog trijumfa došao je bez čak sedam igrača – trojice (Damir Džidić, Mladen Žižović, Danijel Stojanović) koji su već odavno izvan stroja, te četvorice (Toni Šunjić, Igor Musa, Stanley Afedzie, Pavle Sušić) koji su igrali u Laktašima.
- Poznato je kakvi nas sve problemi s kadrom prate od prvog kola, a ti problemi kao da su kulminirali u utakmici protiv Leotara. Ipak, odigrali smo dobru utakmicu i zasluženo došli do željene pobjede, izjavio je trener Zrinjskog Dragan Jović.
Zrinjskom je šesta pobjeda donijela pomak na četvrtu poziciju, a danas je zanimljivo (po završetku jeseni će biti još zanimljivije) pogledati minutažu nekih igrača u prvih trinaest kola, igrača koji bi u proljetnom dijelu sezone trebali igrati vrlo važnu ulogu u Jovićevoj momčadi.
Džidić (ozljedu vuče od 22. travnja) i Žižović (od 29. travnja) u dosadašnjem dijelu sezone nisu upisali ni minute, Mati Dragičeviću utakmica protiv Leotara bila je tek druga, dok je Stojanović u trinaest kola minutažu skupljao u samo četiri utakmice. William Tabi nije imao zdravstvenih problema kao iznad nabrojani, ali se zbog administrativnih poteškoća Zrinjskom priključio tek krajem rujna, dok se ove jeseni nisu naigrali ni Pavle Sušić te Prince Bobby. Prvi je svoj potencijal pokazao na startu sezone, a Ganac u nekoliko posljednjih utakmica.
Nismo vidoviti pa da već danas možemo zaključiti kako bi Zrinjski trebao izgledati na proljeće, ali nogometna logika sugerira da bi, povratkom svih ozlijeđenih, spremnim Tabijem (danas to nije) te Bobbyjem i Sušićem, iza kojih će biti potrebna polusezona za prilagodbu, Jović napokon trebao biti na “slatkim brigama”. U dosadašnjem dijelu sezone nije bio, iz utakmice u utakmicu bio je prisiljen na improvizaciju, ali rezultati su ipak, usprkos nepovoljnom rasporedu, zadovoljavajući.
Dva kola prije kraja jeseni Zrinjski drži četvrtu poziciju, dok je u Kupu na pragu polufinala.

Tri igrača u U21 reprezentaciji

Izbornik mlade reprezentacije (U21) BiH Branimir Tulić jučer je objavio popis igrača za kvalifikacijsku utakmicu protiv Walesa, a zanimljivo da su na istom čak tri igrača Zrinjskog - Toni Šunjić, Mateo Sušić i Marin Aničić. Jedini drugi klub koji je zastupljen s više od jednog imena je Željezničar.

Oprezno protiv Sloge

Prije reprezentativne stanke koja ih očekuje zbog utakmica reprezentacije protiv Portugala, Mostarci će sutra morati potvrditi plasman u polufinale Kupa. Oprez je naravno nužan, ali dva gola prednosti iz Doboja sugeriraju da bi uzvrat protiv Sloge trebao biti samo formalnost.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 10 nov 2009, 23:09

Cudi me pa Ladic ne zove Sunjica u Hrvatsku u21, :roll: ,bolje bi ga unovcili :D

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 11 nov 2009, 10:28

antipolitika2 je napisao/la:Cudi me pa Ladic ne zove Sunjica u Hrvatsku u21, :roll: ,bolje bi ga unovcili :D
**** ladića, njega će Bilić zvati- **** ga onaj Svhgfljgsijhgsihj, ma onaj idiot što je igrao u Dinamu, pa sad tamo negdje po Austriji životari :roll:
Titula po sezoni. . .

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 11 nov 2009, 15:08

prolaznik je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:Cudi me pa Ladic ne zove Sunjica u Hrvatsku u21, :roll: ,bolje bi ga unovcili :D
**** ladića, njega će Bilić zvati- **** ga onaj Svhgfljgsijhgsihj, ma onaj idiot što je igrao u Dinamu, pa sad tamo negdje po Austriji životari :roll:
schildenfeld...tako nekako...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 11 nov 2009, 15:14

Zar Šunjić ne igra za našu mladu reprezentaciju??'Ja mislim da je standardan kod onog Tulića.Jestel na tog igrača mislili?
Željo - My first love!!!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 11 nov 2009, 15:29

kosewsko hill je napisao/la:
Zar Šunjić ne igra za našu mladu reprezentaciju??'Ja mislim da je standardan kod onog Tulića.Jestel na tog igrača mislili?
da si procitao par postova iznad vidio bi da igra...nego je samo antipolitika rekao da ga cudi sto ga ladic ne zove...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 11 nov 2009, 15:48

wade je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la:
da si procitao par postova iznad vidio bi da igra...nego je samo antipolitika rekao da ga cudi sto ga ladic ne zove...
ma znam šta je antipolitika napisao, zato me i čudi takvo pitanje jer čovjek već odavno igra za mladu reprezentaciju BIH i sad on postavlja to pitanje?!meni to nema logike
Željo - My first love!!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.