Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ili je cek'o Arsenal za neku lovu
ili je jedan od nas

Slaba ti konstatacija, da ne kazem smijesna.AllGunsBlazing je napisao/la:Cazorla prvi igrac od Henrya koji je dao 10 golova u debitanskoj sezoni, a Giroud i Podolski ce vjerovatno biti 2. i 3. Ali naravno oni ne valjaju. Kloc Mandzukic bolji, samo zaboravljaju ljudi da je on dosao iz iste lige, a ovaj iz tri puta slabije.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
I mene Oliver strasno nerivra ali mislim da ce postati dobar golgeter.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Mandzukic i Gomez imaju srece sto su u Bayernu. Tamo bi se svaki malo bolji spic nadavao golova. Ljudi igraju vrhunski fudbal, logistika tim spicevima je medju najboljim na svijetu. Tamo se vrlo dobro zna sta je ciji posao i ko sta i kako radi. Sve funkcionise kako treba.
Robben, Ribery, Schweinsteiger, Kroos pa i Muller vrlo cesto uposljavaju te spiceve.
Ne mogu se njih dvojica porediti sa Giroudom, ne zato sto su bolji ili gori, nego zbog okolnosti.
Bayern dominira, vec 25 utakmica ne znaju sta je poraz. Lahko je biti spic u takvom klubu.
Robben, Ribery, Schweinsteiger, Kroos pa i Muller vrlo cesto uposljavaju te spiceve.
Ne mogu se njih dvojica porediti sa Giroudom, ne zato sto su bolji ili gori, nego zbog okolnosti.
Bayern dominira, vec 25 utakmica ne znaju sta je poraz. Lahko je biti spic u takvom klubu.
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Jack bi mogao postati kapiten sljedeće sezone, perverzija
[youtube][/youtube]
evo i MOTD http://arsenalist.com/video/?id=YjJit&t=vb" onclick="window.open(this.href);return false; Tačno pokazuju koji je problem sa našom odbranom ovdje, očaj živi.
[youtube][/youtube]
evo i MOTD http://arsenalist.com/video/?id=YjJit&t=vb" onclick="window.open(this.href);return false; Tačno pokazuju koji je problem sa našom odbranom ovdje, očaj živi.
"messi nije najbolji na svijetu, jer ima kraj sebe xavija, iniestu, fabregasa i ekipu. ne mozemo ga usporedjivati sa pienaarom jer bi i ovaj radio isti posao da ima takve suigrače."tvoja logika.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Poredis Messija koji sam sebi moze stvoriti sansu sa visokim letvama Manduzikcem i Gomezom kojima moras servirati na tacni gol inace se nece vidjeti na terenu?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ne uspoređujem njega sa njima, nego usporedbu messi-pienaar i mario-giroud. giroud je smješan napadač i u bayernu bi bio 4. napadač.
frankqqqqq je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... um=twitter
[youtube][/youtube]
Ovaj momak kao da nije englez.
Njegov stil igre je potpuno razlicit od onog sa ''ostrva''.
K'o da je godinama trenirao u Spaniji.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Rođeni kapiten, kako se samo bori za ekipu, ne samo sa loptom nego sa svime.
Sreća pa ga imamo ove sezone, jedino on ima taj pobjednički mentalitet i gura ekipu kad nikom ne ide.
Njega treba čuvat ko oči u glavi.
Ja mu zamjeram što se oslanja na lijevu nogu 99% , jest da se to i ne primijeti u igri al bi trebo poradit i na desnoj
Sreća pa ga imamo ove sezone, jedino on ima taj pobjednički mentalitet i gura ekipu kad nikom ne ide.
Njega treba čuvat ko oči u glavi.
Ja mu zamjeram što se oslanja na lijevu nogu 99% , jest da se to i ne primijeti u igri al bi trebo poradit i na desnoj
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
BigBigBang
- Kontakt:
To mi isto mislimo za Mandzukica.gecepe je napisao/la:ne uspoređujem njega sa njima, nego usporedbu messi-pienaar i mario-giroud. giroud je smješan napadač i u bayernu bi bio 4. napadač.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
gecepe je napisao/la:ne uspoređujem njega sa njima, nego usporedbu messi-pienaar i mario-giroud. giroud je smješan napadač i u bayernu bi bio 4. napadač.
Giroud u Bayernu ne bi mogao čistiti ni kopačke Mandži.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma pokazali su se i jedan i drugi na EP. 
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat koji ste vi svrabovi, za ne povjerovat.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Svjetska klasa, velemajstor.AllGunsBlazing je napisao/la:Ispade Mandzukic neki igrac.![]()
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
JOJ JESTE VISE DOSADILI I BOGU I ISUSU I ALAHU I BUDI I SVIM OSTALIM BOGOVIMA SA TIM GLUPIM RASPRAVAMA "MOJ TATA JACI OD TVOG." Davite temu bespotrebnom raspravom. Puca mi za Madzukica vise ima ovdje precih stvari da se pise. Moderatori sta radite?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Rekordmeister
- Kontakt:
Gunner4 je napisao/la:JOJ JESTE VISE DOSADILI I BOGU I ISUSU I ALAHU I BUDI I SVIM OSTALIM BOGOVIMA SA TIM GLUPIM RASPRAVAMA "MOJ TATA JACI OD TVOG." Davite temu bespotrebnom raspravom. Puca mi za Madzukica vise ima ovdje precih stvari da se pise. Moderatori sta radite?![]()
![]()
![]()
Aferim momce!Svaka cast napokon nesto pametno za procitati,pun k... trolova na forumu,nigdje normalna insana da se drzi teme i da napise nesh kvalitetno,kao djeca od 13 godina se svadaju zbog glupih stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.