vjerujes li ti u mamin san...ja daPonos Torina je napisao/la:Meni mama kaze jutros da je sanjala da smo dobili portugal 0-5 a ona rijetko kad grijesi,tako da vjerujem u nasu pobjedu pa makar i minimalnu u Lisabonu,draga mi je cinjenica da trener Qiroz nevidi bas dobro i nije pozvao Nuno Assis-a koji je po meni jedan od najboljih veznjaka koje portugal ima.![]()
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
zna li ko sta o toj dole utakmici pripremnoj?? 
- Ponos Torina
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:vjerujes li ti u mamin san...ja daPonos Torina je napisao/la:Meni mama kaze jutros da je sanjala da smo dobili portugal 0-5 a ona rijetko kad grijesi,tako da vjerujem u nasu pobjedu pa makar i minimalnu u Lisabonu,draga mi je cinjenica da trener Qiroz nevidi bas dobro i nije pozvao Nuno Assis-a koji je po meni jedan od najboljih veznjaka koje portugal ima.![]()
Hehe vjeruj mi da sam jednom na nemogucu kvotu stavio 100km i dobio pare i to je igrao Maritimo u gostima kvota 4,70 bila cak je rezultat prosao to je ziva istina,mislim sad nevjerujem u toliki rezultat ali vjerujem u pobjedu,a sad sam malo prelistao ovaj forum gdje se cigani skupljaju(portugalci) i totalno su bezveze mislim za ovaj forum i ovu raju oni su obicna ciganija,kao da stede tastaturu ili im fale slova na tastaturi pa onako pise po 2-3 reda,blago receno forum im je katastrofa...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
naravno,kenoo je napisao/la:zna li ko sta o toj dole utakmici pripremnoj??
vodimo. biće izvještaj na naslovnici čim se utakmica završi.
- rob do bagro
- Kontakt:
mogu ga samo podudlat ss.baPonos Torina je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:vjerujes li ti u mamin san...ja daPonos Torina je napisao/la:Meni mama kaze jutros da je sanjala da smo dobili portugal 0-5 a ona rijetko kad grijesi,tako da vjerujem u nasu pobjedu pa makar i minimalnu u Lisabonu,draga mi je cinjenica da trener Qiroz nevidi bas dobro i nije pozvao Nuno Assis-a koji je po meni jedan od najboljih veznjaka koje portugal ima.![]()
Hehe vjeruj mi da sam jednom na nemogucu kvotu stavio 100km i dobio pare i to je igrao Maritimo u gostima kvota 4,70 bila cak je rezultat prosao to je ziva istina,mislim sad nevjerujem u toliki rezultat ali vjerujem u pobjedu,a sad sam malo prelistao ovaj forum gdje se cigani skupljaju(portugalci) i totalno su bezveze mislim za ovaj forum i ovu raju oni su obicna ciganija,kao da stede tastaturu ili im fale slova na tastaturi pa onako pise po 2-3 reda,blago receno forum im je katastrofa...
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hvala..nestrpljivo ocekujem izvjestaj,neka bude opsiranadmin je napisao/la:naravno,kenoo je napisao/la:zna li ko sta o toj dole utakmici pripremnoj??
vodimo. biće izvještaj na naslovnici čim se utakmica završi.
- Principatus
- Kontakt:
Ovo je dobar video, nase sanse protiv Spanske koje nisu usle, vecinom zahvaljujuci Casillas a ponavljam da Portugal nema Casillas. Isto se vidi koliko ce nam Ibisevic u jos boljoj formi vrijediti. Kako covjek kroz noge probaci loptu. Pogledajte:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- fahrenheit
- Kontakt:
samo se nadam da se takvo nesto nece ponoviti...gledajuci realizaciju, a i odbranuPrincipatus je napisao/la:Ovo je dobar video, nase sanse protiv Spanske koje nisu usle, vecinom zahvaljujuci Casillas a ponavljam da Portugal nema Casillas. Isto se vidi koliko ce nam Ibisevic u jos boljoj formi vrijediti. Kako covjek kroz noge probaci loptu. Pogledajte:
[youtube][/youtube]
"Like a krme in Teheran."
Napad je sigurno bio opasan ali nam je defanziva bila provalija.Principatus je napisao/la:Ovo je dobar video, nase sanse protiv Spanske koje nisu usle, vecinom zahvaljujuci Casillas a ponavljam da Portugal nema Casillas. Isto se vidi koliko ce nam Ibisevic u jos boljoj formi vrijediti. Kako covjek kroz noge probaci loptu. Pogledajte:
[youtube][/youtube]
Protiv jakih repki svaka neiskoristena sansa se skupo placa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Imal imalo sanse da bude ovako protiv Portugala
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
LJudi koji je rezultat znali neko ...pripremne utakmice
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko samo srece nismo imali. A ovo su sanse samo iz prvog poluvremena, bilo je dosta toga i u drugom. Nadam se da ce ovo protiv Portugala ulaziti.Principatus je napisao/la:Ovo je dobar video, nase sanse protiv Spanske koje nisu usle, vecinom zahvaljujuci Casillas a ponavljam da Portugal nema Casillas. Isto se vidi koliko ce nam Ibisevic u jos boljoj formi vrijediti. Kako covjek kroz noge probaci loptu. Pogledajte:
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- TheManiacs
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Ovo je dobar video, nase sanse protiv Spanske koje nisu usle, vecinom zahvaljujuci Casillas a ponavljam da Portugal nema Casillas. Isto se vidi koliko ce nam Ibisevic u jos boljoj formi vrijediti. Kako covjek kroz noge probaci loptu. Pogledajte:
[youtube][/youtube]
Boze koliko smo se mi isfulali protiv spanije
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
harishp je napisao/la:Napad je sigurno bio opasan ali nam je defanziva bila provalija.Principatus je napisao/la:Ovo je dobar video, nase sanse protiv Spanske koje nisu usle, vecinom zahvaljujuci Casillas a ponavljam da Portugal nema Casillas. Isto se vidi koliko ce nam Ibisevic u jos boljoj formi vrijediti. Kako covjek kroz noge probaci loptu. Pogledajte:
[youtube][/youtube]
ma ciji si ti tako pametan
ne brini bolan,u nas sve USANOVIC placa i radi s parama,i zato nema sumnje da li ce biti skupo
sreca pa ce nasi iskoristiti sve sanse
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kvota na nas 6.50.
Eto para......

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Pare pare...pare mene paleomerbavarac je napisao/la:Kvota na nas 6.50.![]()
![]()
Eto para......
![]()
![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- fahrenheit
- Kontakt:
hahah ta kvota na nas pada iz dana u danomerbavarac je napisao/la:Kvota na nas 6.50.![]()
![]()
Eto para......
![]()
![]()
u subotu ce vjerovatno biti 1.40, tako da treba pozuriti sa uplacivanjem
"Like a krme in Teheran."
juce kvota bila 8omerbavarac je napisao/la:Kvota na nas 6.50.![]()
![]()
Eto para......
![]()
![]()
@kenoo bacio se na tebe ali siporexom
Velis uzdas se u Munju.Dobar ti idol
Velis uzdas se u Munju.Dobar ti idol
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Citam malo po tom forumu.harishp je napisao/la: Napad je sigurno bio opasan ali nam je defanziva bila provalija.
Portugalci su misljenja da imaju bolju odbranu od Spanije. Dobro ako misle da je tako. Da je portugalski goalman ovdje stajao izbusili bih Spaniju u prvim minutama i onda bih primili tek 5.
Portugalci se boje da mi ne igramo iz kontera, mnogo ih se pribojava i Ibisevica. Na drugu stranu se boje da nam ne dozvole suvise sansi, hehe kako god da okrenes nas napad pravi glavobolju. A nasa defenziva, koju mi i oni smatramo najslabijem dijelom ekipe, ce biti u Lisabonu na vrhu zadatka.
Kvota je pala, zao mi je sto nisam vec uplatio kada je bila 9,5 nema veze i 700 Eura je fino.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.