Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TheManiacs
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
aa cist penal..
vidi te sta rade sudije,kad su u pitanju vece repke !
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- rob do bagro
- Kontakt:
ma vidi ko mi to ima novi avatarTheManiacs je napisao/la:aa cist penal..

neka ga i sudije popuse,djabe im i sudija i pomocni

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Navijači BiH već krenuli prema Lisabonu
ČIM JE ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odredio da će Bosna i Hercegovina igrati protiv Portugala prvu utakmicu u gostima, jasno je bilo da će se velik broj BH Fanaticosa uputiti prema Lisabonu.
Baš kao i u cijelim kvalifikacijama, navijači bosanskohercegovačke reprezentacije i na stadionu Benfice bodrit će u velikom broju Ćirine Zmajeve, u nadi da će uoči uzvrata u Zenici ostvariti pozitivan rezultat.
Jučer je u dva autobusa 110 navijača, kako javlja Eninews.com, krenulo prema Lisabonu i trenutno se nalaze u Firenci odakle će večeras brodom krenuti za Barcelonu. U Kataloniji bi trebali ostati do petka nakon čega slijedi odlazak u konačnu destinaciju - Lisabon.
Osim ovih navijača te mnoštva kombija i osobnih automobila u petak će u portugalsku prijestolnicu sletjeti i tri aviona koji će poletjeti iz Sarajeva. Nema sumnje kako će već na La Luzu Bosanci i Hercegovci nabrijati atmosferu do usijanja, pred konačni obračun u Zenici...
ČIM JE ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odredio da će Bosna i Hercegovina igrati protiv Portugala prvu utakmicu u gostima, jasno je bilo da će se velik broj BH Fanaticosa uputiti prema Lisabonu.
Baš kao i u cijelim kvalifikacijama, navijači bosanskohercegovačke reprezentacije i na stadionu Benfice bodrit će u velikom broju Ćirine Zmajeve, u nadi da će uoči uzvrata u Zenici ostvariti pozitivan rezultat.
Jučer je u dva autobusa 110 navijača, kako javlja Eninews.com, krenulo prema Lisabonu i trenutno se nalaze u Firenci odakle će večeras brodom krenuti za Barcelonu. U Kataloniji bi trebali ostati do petka nakon čega slijedi odlazak u konačnu destinaciju - Lisabon.
Osim ovih navijača te mnoštva kombija i osobnih automobila u petak će u portugalsku prijestolnicu sletjeti i tri aviona koji će poletjeti iz Sarajeva. Nema sumnje kako će već na La Luzu Bosanci i Hercegovci nabrijati atmosferu do usijanja, pred konačni obračun u Zenici...
Nije istina nakon povrede je ualzio u igru po pola sata.Pauk je napisao/la:Berberovic nema sta traziti medju prvih 11 jer vrlo malo igra za svoj klub i nije u formi.
Mislim da ima dobra sansa da Milenkovic se nadje medju starterima jer Ciro je ga sigurno pozvao da igra a ne da grije klupu.
Dvije zadnje pogotovo ovu zadnju protiv Nadarevicevog kluba igrao je od pocetka.
Ne sirite dezinformacije bezveze.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da je konacno vrijeme da se izborimo za bolji status u Evropi. Ako se uspijemo plasirati, odmah cemo dobiti vise postovanja od FIFA i UEFA, od ostalih repki, a samim tim i sudija.TheManiacs je napisao/la:aa cist penal..

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
zamisli te sad ovo: prva utakmica 0:0. i onda ovako bude u zenici. 2:2 do pred kraj i onda zabijamo gol.
susic-misimovic(ne sam miske)
begovic na golu brani 100% priliku portugalaca
i onda salihovic nabacuje dzeki za 3:2 jeli to moguceeeeeeeeeeee
[youtube][/youtube]
susic-misimovic(ne sam miske)
begovic na golu brani 100% priliku portugalaca
i onda salihovic nabacuje dzeki za 3:2 jeli to moguceeeeeeeeeeee
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Valjda je ugovor sa LEGEOM isteko i sad ima nekih sponzora ponudili se da nas sponzoriraju.. i ovi iz saveza nece nista da potpisuju dok se ne zavrse utakmice Baraza jer tada vise para mozemo/mogu dobiti/ukrasi.Trasimaco je napisao/la:Mislim da je konacno vrijeme da se izborimo za bolji status u Evropi. Ako se uspijemo plasirati, odmah cemo dobiti vise postovanja od FIFA i UEFA, od ostalih repki, a samim tim i sudija.TheManiacs je napisao/la:aa cist penal..
vidi te sta rade sudije,kad su u pitanju vece repke !Rijetko bi se onda desavalo da za ovakav prekrsaj ne bi bio dosuđen penal. Naprotiv, mi bi bili ti prema kojima sudije naginju. Bar malo vise nego dosad. Nije odlazak na SP samo odlazak na SP, vec to povlaci mnogo dobrih stvari sa sobom.

- Ponos Torina
- Kontakt:
U Lisabonu ocekujem Bombu Salihovica za vodeci gol

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Stole iz Bora
- Kontakt:
35-ti minut, NK Vinodol-BiH 0:0.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
U prošli petak ja i jaran onako na papiriće napisali rezultate od 0:0-3:3 i onda izvlačili. Prvi meč u PortugalU smo dobili 3:1, ali smo zato na Bilinom izgubili 3:2. I ko prOlazi
MI.

Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 11 nov 2009, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
to mislis da dzeko nemoze dat 4 golaZagor je napisao/la:U prošli petak ja i jaran onako na papiriće napisali rezultate od 0:0-3:3 i onda izvlačili. Prvi meč u PortugalU smo dobili 3:1, ali smo zato na Bilinom izgubili 3:2. I kod prOlaziMI.

Ma neadn_sah je napisao/la:to mislis da dzeko nemoze dat 4 golaZagor je napisao/la:U prošli petak ja i jaran onako na papiriće napisali rezultate od 0:0-3:3 i onda izvlačili. Prvi meč u PortugalU smo dobili 3:1, ali smo zato na Bilinom izgubili 3:2. I kod prOlaziMI.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
- Kontakt:
Znal ko kakav portugalski sajt na netu da vidimo sta kod njih se pise..???
-
- Kontakt:
Mislio sam da su pubertetska sranja kada ljudi govore da su sanjali utakmice i dalje vjerujem da je to istina za one koji pišu nekakve detalje tipa minute ili slicne gluposti. podsvjest je cudo i tesko da se bas sanja u identicnim " ovovremenskim" slikama. No, ja sam sinoc sanajo da gledam tekmu ali nemam pojma sta se desilo ali znam da su irci napravili neko iznenađenje. mi smo bili iznenađeni (ko je jos bio pojma nemam)kada smo culi rezultat (koji?pojma nemam). ali meni ovo miriše za kladionice.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
Malo da se opustite
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
- NoName
- Kontakt:
Za one koji su na ti sa engleskim preporučujem jedan portugalski forum na engleskom:
http://www.bigsoccer.com/forum/showthread.php?t=1203411.
Meni je izuzetno zanimljivo čitati njihove komentare i mislim da su sve manje sigurni kako se primiče utakmica. Pogotovo jer im ne igra ona manekenka.
Evo, da izdvojim samo par komentara:
1) Komentar nakon što su nas izvukli u baražu (neki moderator, oko 19.000 postova, nije naivan):
Izgleda da su se u međuvremenu raspitali ko su Edin Džeko, Vedad Ibišević i Zvjezdan Misimović.
Meni je izuzetno zanimljivo čitati njihove komentare i mislim da su sve manje sigurni kako se primiče utakmica. Pogotovo jer im ne igra ona manekenka.
1) Komentar nakon što su nas izvukli u baražu (neki moderator, oko 19.000 postova, nije naivan):
2) Komentar o manekenki. Kad se malo bolje razmisli, totalno je u pravu:This game freigntens the shit out of me. I am not convinced of their defense at all, very slow back there. Their midfield has some bright spots but its their offensive potential, their triangle of attack so to speak that scares the shit out of me. Those 3 are soo good on the ball, shooting, finishing, and athletic, that our defense really has to be on its game.
Better yet, our midfield needs to shut them out completely, stifen and fustrae them. Mendes has to start.
If we had their attackers....
Dalje, u početku je večina forumaša zastupala formaciju 4-3-3 dok im je danas nekako najprivlačnija opcija 4-5-1When have we played without him?! Against Malta?? That's your evidence? Hungary? You might remember that the opening goal against Hungary was borne of his shot on goal.We have played better without Ronaldo in qualifiers. Sad but true, he isn't a striker and is useless waiting up front.
To say we are better WITHOUT Ronaldo is inane. Our team has played like a$$ - that's the problem. To lose his speed, size, power, right and left foot is a huge loss.
With 15 minutes to go and needing a goal, I'll take a 50% Ronaldo over anybody else on our roster playing 100%. One thing is _for sure_ hurt or not, in those 15 minutes you can bet bottom dollar he would get shots on goal.
Now I know that realistically he can't and won't play but this Real Madrid business is BS. Pure and simple. Cry me a river about Real's "investment" - they are practically a state-sponsored team, with unlimited funds.
And then this: "Under the advice of Dutch surgeon Niek van Dijk, Ronaldo should not return to action until at least November 20". Why November 20th, pray tell? Why not Nov. 19th, for example? Hmm, perhaps making it ONE DAY AFTER our 2nd leg against Bosnia would be too obvious...

Dalje čitajte sami, da ne zatrpavam temu.this will most certainly be the formation for the game:4-2-3-1
------------------Eduardo------------------
Miguel------Carvalho-----Alves----------Duda
--------------Pepe------Meireles-----------
----Simao----------Deco----------Nani/Coentrao----
------------------Liedson---------------
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- TheManiacs
- Kontakt:
Hvala na informacijamaNoName je napisao/la:Za one koji su na ti sa engleskim preporučujem jedan portugalski forum na engleskom:
2) Komentar o manekenki. Kad se malo bolje razmisli, totalno je u pravu:This game freigntens the shit out of me. I am not convinced of their defense at all, very slow back there. Their midfield has some bright spots but its their offensive potential, their triangle of attack so to speak that scares the shit out of me. Those 3 are soo good on the ball, shooting, finishing, and athletic, that our defense really has to be on its game.
Better yet, our midfield needs to shut them out completely, stifen and fustrae them. Mendes has to start.
If we had their attackers....
Dalje, u početku je večina forumaša zastupala formaciju 4-3-3 dok im je danas nekako najprivlačnija opcija 4-5-1When have we played without him?! Against Malta?? That's your evidence? Hungary? You might remember that the opening goal against Hungary was borne of his shot on goal.We have played better without Ronaldo in qualifiers. Sad but true, he isn't a striker and is useless waiting up front.
To say we are better WITHOUT Ronaldo is inane. Our team has played like a$$ - that's the problem. To lose his speed, size, power, right and left foot is a huge loss.
With 15 minutes to go and needing a goal, I'll take a 50% Ronaldo over anybody else on our roster playing 100%. One thing is _for sure_ hurt or not, in those 15 minutes you can bet bottom dollar he would get shots on goal.
Now I know that realistically he can't and won't play but this Real Madrid business is BS. Pure and simple. Cry me a river about Real's "investment" - they are practically a state-sponsored team, with unlimited funds.
And then this: "Under the advice of Dutch surgeon Niek van Dijk, Ronaldo should not return to action until at least November 20". Why November 20th, pray tell? Why not Nov. 19th, for example? Hmm, perhaps making it ONE DAY AFTER our 2nd leg against Bosnia would be too obvious...Izgleda da su se u međuvremenu raspitali ko su Edin Džeko, Vedad Ibišević i Zvjezdan Misimović.
![]()
Dalje čitajte sami, da ne zatrpavam temu.this will most certainly be the formation for the game:4-2-3-1
------------------Eduardo------------------
Miguel------Carvalho-----Alves----------Duda
--------------Pepe------Meireles-----------
----Simao----------Deco----------Nani/Coentrao----
------------------Liedson---------------

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Citam taj forum vec neko vrijeme. Cak sam se i registrovao tamo. Zadnjih dana su se u najmanju ruku usrali.
Jako dobro znaju sta nasa repka moze, a pogotovo sad kad su im tri najvaznija igraca out.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Meni mama kaze jutros da je sanjala da smo dobili portugal 0-5 a ona rijetko kad grijesi,tako da vjerujem u nasu pobjedu pa makar i minimalnu u Lisabonu,draga mi je cinjenica da trener Qiroz nevidi bas dobro i nije pozvao Nuno Assis-a koji je po meni jedan od najboljih veznjaka koje portugal ima.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- TheManiacs
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:35-ti minut, NK Vinodol-BiH 0:0.

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.