FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zel
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zel » 23 feb 2013, 21:12

Hahha, svaka čast momcima, odlična ideja!
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 23 feb 2013, 21:13

Buu je napisao/la:Malo je falilo da nas PR sa kolegama uzme prvo mjesto na Red Bull Jump & Freeze :mrgreen:
Bez obzira na plasman, napravili najveci cirkus i lom, jos kad zapjevase "mi smo Zeljini, Zeljo je nas"
a momci iz publike zapalise baklje, publika se isfurala.... ludilo,
za one koji nisu upuceni, tim se zvao "SJECAS LI SE PETOG SESTOG"
pitari opet pjenili, bacali predmete(upaljace, pive) na stazu... ko da im je neko nesta kriv???

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 feb 2013, 21:24

Ma bila je dobra zajebancija, vidi se da su na brzinu onu lokomotivu sklepali :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 feb 2013, 21:26

Svaka im cast.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 feb 2013, 22:06

ko je bio s Numom u ekipi ?

čuj sjećaš li se petog šestog :lol: :lol: 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 feb 2013, 22:18

exbabilon je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Daleko od toga da se Dinamo bruka.
A sta je brukanje nego biti najlosiji tim u historiji LP? Sta je brukanje nego imat 1 bod cini mi se za 2 sezone? Sta je brukanje nego oborit neslavni rekord po najslabijoj posjeti u LP? Da, brukaju se, al za to brukanje primaju masne pare.
Vece je brukanje ne biti nikako u LP.

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 23 feb 2013, 22:22

tu i tamo je napisao/la:
Buu je napisao/la:Malo je falilo da nas PR sa kolegama uzme prvo mjesto na Red Bull Jump & Freeze :mrgreen:
Bez obzira na plasman, napravili najveci cirkus i lom, jos kad zapjevase "mi smo Zeljini, Zeljo je nas"
a momci iz publike zapalise baklje, publika se isfurala.... ludilo,
za one koji nisu upuceni, tim se zvao "SJECAS LI SE PETOG SESTOG"
pitari opet pjenili, bacali predmete(upaljace, pive) na stazu... ko da im je neko nesta kriv???
Bilo je prejako vidjeti pitare kako pjene :D Bacaju pive na stazu, labelo, maramice, kunem se vidio sam jednom od njih je i paket virsli ispao, ali je vratio u dzep :D U svakom slucaju, momci kapa do poda, ovo uraditi za popularizaciju kluba mogu samo najzagrizeniji. Jos jednom kapa do poda!

P.S. Cini mi se da su bili drugi, iako je navedeno da je zdrava voda bila druga :)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 feb 2013, 22:23

Upravu si ASD, ogroman napor pare i sta sve jos ne treba da se dodje do grupnih faza lige prvaka mnogi to ne kontaju.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 feb 2013, 23:55

ASD je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Daleko od toga da se Dinamo bruka.
A sta je brukanje nego biti najlosiji tim u historiji LP? Sta je brukanje nego imat 1 bod cini mi se za 2 sezone? Sta je brukanje nego oborit neslavni rekord po najslabijoj posjeti u LP? Da, brukaju se, al za to brukanje primaju masne pare.
Vece je brukanje ne biti nikako u LP.
Ne govori niko o tome kako je tesko doci u to takmicenje, sam ulazak je za respekt. Al je realnost da u grupnoj fazi nemaju rezultat kojim se mogu pohvalit.
Ako cemo tako vece je brukanje ne biti sampion drzave, a vece brukanje je ne izborit Evropu, a vece je borit se za opstanak i mozemo jako daleko tako... Za Real je brukanje izgubit od Barce 5:0, dok je drugim ekipama to normala.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 feb 2013, 01:11

nime_tm87 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
efedroni je napisao/la:
kume, na vrhu Evrope je jos uvjek Chelsea, neznam da je Zeljo uzimao ligu prvaka, mozda nisam pratio :mrgreen:
to ti nas poredis sa chelseaom.. :lol:

dajte ljudi, dominiramo 4 godine bh fudbal, ali evropa je nesto drugo... najbolji primjer je dinamo, dominiraju hrvatsku ali se redovno brukaju u evropi... :roll:

sto se tice rekorda, tu smo jedno vrijeme zaista bili prvi u svijetu... ;)
Ja bi sad potpisao da odemo u grupnu fazu i da se obrukamo ;)
Ja bih i pecat stavio. ;) :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 24 feb 2013, 01:25

Ama kako da se ljudi ne brukaju kad svaku utakmicu igraju u "gostima" , Boysi vode rat protiv cigana Mamica vec godinama i zbog toga ih jako cijenim...Nisu se prodali nikada ni kad je taj strasni Real dolazio niti bilo kad...Nije tema da pricam o Boysima al kad ste vec spomenuli Dinamo, i ja se kladim kad bih Zeljo doguro do grupne faze da se ne bi obrukali , ludnica 35000 hiljada navijaca pa morali bi jednu dobit :lol:
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 24 feb 2013, 02:29

E cuj vode rat protiv Mamica :D To je isti kao da nejo vodi rat protiv Osima,tuga su teska.
Jamak danas bio najbolji protiv Sirokog,sta je s Bekricem ?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 feb 2013, 02:49

Medixon je napisao/la:Ama kako da se ljudi ne brukaju kad svaku utakmicu igraju u "gostima" , Boysi vode rat protiv cigana Mamica vec godinama i zbog toga ih jako cijenim...Nisu se prodali nikada ni kad je taj strasni Real dolazio niti bilo kad...Nije tema da pricam o Boysima al kad ste vec spomenuli Dinamo, i ja se kladim kad bih Zeljo doguro do grupne faze da se ne bi obrukali , ludnica 35000 hiljada navijaca pa morali bi jednu dobit :lol:
Zeljo bi u grupnoj fazi prosao jos gore. Daj Boze da se mi plasiramo, pa nek onda Real i ostali popravljaju gol razliku na nama. :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 feb 2013, 10:02

Dona je napisao/la:E cuj vode rat protiv Mamica :D To je isti kao da nejo vodi rat protiv Osima,tuga su teska.
On nece igrati protiv Travnika zbog kartona...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 feb 2013, 10:29

Dona je napisao/la:E cuj vode rat protiv Mamica :D To je isti kao da nejo vodi rat protiv Osima,tuga su teska.
vode vode i to je ono sto ih i ovako raspadnute cini daleko ispred ovih nasih navijackih grupa,sto pojedinci ne mogu razumit,a ne za par eurica guze davat,trgovat navijackim rekvizitima,zivjeti na racun kluba,bit produzena ruka kojekakvih ljudi iz uprava itd itd... sto godinama gledamo kod nas.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 feb 2013, 11:02

Ma i kod njih ti je to isto tako bilo, dok je grupa bojkotovala placenici su punili tribinu. Tako ti to ide na balkanu, para vrti gdje burgija ne moze.
NO PYRO NO PARTY

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 24 feb 2013, 11:11

[youtube][/youtube]
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 24 feb 2013, 11:43

http://balkans.aljazeera.net/blog/saban ... mrti-u-oci" onclick="window.open(this.href);return false;
malo prisjećanja:
Mi smo bili u centru pažnje najviše tokom sezone 1984/85. Igrali polufinale Kupa UEFA. Vjerujem da se svaki ljubitelj nogometa na ovim prostorima sjeća tih mečeva i nesretnog ispadanja od Videotona na Grbavici. Šteta, jer smo imali odličan tim i najboljeg trenera na svijetu, Ivicu Osima. Švabo je od mene napravio igrača.
NAPRIJED NARODE!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 24 feb 2013, 15:56

ciza je napisao/la:
vode vode i to je ono sto ih i ovako raspadnute cini daleko ispred ovih nasih navijackih grupa,sto pojedinci ne mogu razumit,a ne za par eurica guze davat,trgovat navijackim rekvizitima,zivjeti na racun kluba,bit produzena ruka kojekakvih ljudi iz uprava itd itd... sto godinama gledamo kod nas.
Ja nisam rekao da oni ne vode rate,ali brate drage presmijesni su.Poredim ti to s Zeljom,isti slucaj da mi vodimo rat s Osimom,koji nam je donio duplu krunu,nakon dugo godina u evropi prodemo jedan Serif,napravimo neke rekorde i sad pravimo rat zato sto je on prodo Viscu ili nekog desetog igraca,presmijesno.

Najveci debili od navijaca.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 feb 2013, 16:05

Pretpostavljam da tebi i ostalom navijačkom puku Želje Osim nije javno yebao majku i nabijao vas na kuratz i nazivao vas rušiteljima domovine, pretpostavljam da Osim nije koristio Želju za dvije suprostavljene političke opcije u kratkom razdoblju, pretpostavljam da nije rekao jedno, zakleo se na mrtvim roditeljima, pa dan poslije sve promijenio, pretpostavljam da nije tjerao ljude iz Skupštine i dovodio svoje nećake i ujake i tetke, i tako dalje.

Išao sam na utakmice Dinama, gledao sam ih protiv jazavaca iz Azerbajdžana, pokisnuo kao crkveni miš, gledao ih protiv raznih jazavaca iz HNL-a jer ne živim tamo pa ne mogu stalno biti na tekmama, a sada ih tri godine zaobilazim, kad mi je dolazio Real, čiji dolazak na Maksimir čekam 15 godina, izbjegao sam, zato nekog drugog nazivaj tugom, kao i ostale tekme LP. Evo, praksa mi je bila ići na Poljud, jer je 100 km od Livna, i danas je derbi, meni, ono, puca neka stvar.

Ne dao Bog da se tebi i ostalim navijačima desi ovo što se navijačima Dinama dešava s voljenim klubom.

P.S. Yebem ti ljigu prvaka. 8-)
Hayley <3

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 37 gostiju.