I to je sve sto imas reci! Hajd bas ti hvala, sad ces nas valjda popustiti i otici da pratis temu o svom klubu ...vfcmostar je napisao/la:Ja bih rekao samo jedno Zeljo=Seljo zato sutite primitivcine!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I to je sve sto imas reci! Hajd bas ti hvala, sad ces nas valjda popustiti i otici da pratis temu o svom klubu ...vfcmostar je napisao/la:Ja bih rekao samo jedno Zeljo=Seljo zato sutite primitivcine!
CLS je napisao/la:slazem se i da prodjemo bez povreda i zutih kartonaTheManiacs je napisao/la:Ma nerijeseno dosta
Ma neka ga, takvi mislioci su uvijek dobrodošli. Stvarno se pitam da možda nismo primitivčine kad vidim da nas neko ovako sofisticirano i inteligentno prizemlji.Stole iz Bora je napisao/la:I to je sve sto imas reci! Hajd bas ti hvala, sad ces nas valjda popustiti i otici da pratis temu o svom klubu ...vfcmostar je napisao/la:Ja bih rekao samo jedno Zeljo=Seljo zato sutite primitivcine!
nek ste vi Portugalu pjevali ccccGrad je nas DS je napisao/la:Momci, dok vasi ne stignu sa terena, jedan kratak izvjestaj. Rudar malo sa strahom usao u utakmicu, stvarno smo se bili predali unaprijed. Sad kad vidim situaciju, nebi se ja predavao vec jurio rez ali..Od sansi, Rudar imao stativu. Mislim da vi niste imali nijednu 100% sansu ali nisam siguran. Manijaka 20, otprilike. Ništa specijalno se nije desilo, korektna utakmica. Pjevalo se Portugalu....Sretno u nastavku.
Izvlačenje parova polufinala na rasporedu je u proljeće (mart). Do tada, uživaj u....ma u čemu god hoćeš19TM87 je napisao/la:ovakav ishod sam i ocekivao...kad je izvlacenje ili se znaju parovi ???
hvala na izvjestaju i nek ste portugal pjevali, ccccGrad je nas DS je napisao/la:Momci, dok vasi ne stignu sa terena, jedan kratak izvjestaj. Rudar malo sa strahom usao u utakmicu, stvarno smo se bili predali unaprijed. Sad kad vidim situaciju, nebi se ja predavao vec jurio rez ali..Od sansi, Rudar imao stativu. Mislim da vi niste imali nijednu 100% sansu ali nisam siguran. Manijaka 20, otprilike. Ništa specijalno se nije desilo, korektna utakmica. Pjevalo se Portugalu....Sretno u nastavku.
Ne moze bolje,nego sto si ovo ti osmislio Bogami.bistrikboy je napisao/la:Vratiti Pelaka,nagovoriti Zebu da ostane i dovesti napadaca(govore da smo nekog vec doveli) i Europa je tu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.