Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ovaj Real nadigra svaki drugi tim.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
riki ko janica kostelic 

Riki i Pizzi ce im napraviti kamaru dece do kraja utakmice.Real igra kao osrednja ekipa iz Segunde. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bez Ronalda,Ozila i Xabija ova ekipa i je osrednja..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Vidi likova, kao da igramo bitnu utakmicu sa najjačom postavom.
Ne znam stvarno šta hoćete, ovo je druga postava, pola ovih igrača, ako ne i više, nije igralo kroz čiatvu sezonu sa nekom konstantom.
Carvalho, Marcelo, Modrić, Essien, Kaka, Callejon... to su sve igrači iz druge postave, a još kad tome pridodamo podatak da nema ni Ronalda, ni Ozila ni Benzeme ni Alonsa, nisam ništa više ni očekivao od stadiona gdje smo u ovom stoljeću ostvarili samo jednu pobjedu...
Još na to sve Di Maria i Higuain cijelu sezonu igraju van forme.
Ne znam stvarno šta hoćete, ovo je druga postava, pola ovih igrača, ako ne i više, nije igralo kroz čiatvu sezonu sa nekom konstantom.
Carvalho, Marcelo, Modrić, Essien, Kaka, Callejon... to su sve igrači iz druge postave, a još kad tome pridodamo podatak da nema ni Ronalda, ni Ozila ni Benzeme ni Alonsa, nisam ništa više ni očekivao od stadiona gdje smo u ovom stoljeću ostvarili samo jednu pobjedu...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Nek igra druga postava al ovo je lose prelose za real. I drugi tim mora da pokaze nesto .RealMoudrid je napisao/la:Vidi likova, kao da igramo bitnu utakmicu sa najjačom postavom.
kratko i jasno, hocu da nas ne blamira jedan deportivo, sta se pravis pametanRealMoudrid je napisao/la:Vidi likova, kao da igramo bitnu utakmicu sa najjačom postavom.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ovo nije lose,ovo je sramotno.Ova reakcija Callejona na kraju poluvremena je samo jos jedan ocaj u nizu.
Svi u Realu konacno moraju da shvate da se Mourinha moraju resiti i pre kraja sezone,ako se ispadne od Uniteda, vec u martu i poceti polako sklapati ekipu za sledecu sezonu.Ovakvog loseg Reala tokom cele sezone odavno nisam gledao.

Svi u Realu konacno moraju da shvate da se Mourinha moraju resiti i pre kraja sezone,ako se ispadne od Uniteda, vec u martu i poceti polako sklapati ekipu za sledecu sezonu.Ovakvog loseg Reala tokom cele sezone odavno nisam gledao.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- IronmanFCB
- Kontakt:
Stvarno ste tim koji zavisi od 2-3 igrača.Ronaldo,Xabi i eventualno Iker.
@Citizen
Pa treća postava reala bi u pravilu trebala da bude jača od zadnje ekipe u primeri, šta pametuješ tu? E nek sam doživio da je Real u prvom poluvremenu uputio jedan šut na gol, samo da bi ti mogo da braniš činjenicom da ne igraju 3 prvotimcaRealMoudrid je napisao/la:Vidi likova, kao da igramo bitnu utakmicu sa najjačom postavom.
naprijed rejal
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
gdje si Cautinho, nisam te prepozn'oIronmanFCB je napisao/la:Stvarno ste tim koji zavisi od 2-3 igrača.Ronaldo,Xabi i eventualno Iker.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Mou davno odzvonilo ako ispadne od Mance a ispasce,ja nmg da vjerujem na sta smo spali pa Pellegrini je bolje ovdio ekipu,nama je plafon 3 mjesto 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- majestic24
- Kontakt:
prosle sezone niste tako govorili. S ucestalim mijenjanjem trenera vi necete dobiti nista. Murinjo je u top 3 svjetska trnera zadnjih par godina. Ja bih radije se rijesio nekih igraca zbog loseg timskog duha nego trenera kao sto je portugalac.emir18 je napisao/la:Mou davno odzvonilo ako ispadne od Mance a ispasce,ja nmg da vjerujem na sta smo spali pa Pellegrini je bolje ovdio ekipu,nama je plafon 3 mjesto
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nemogu nikako da shvatim da neko ovako razmislja. Nabroja lik 5-6 igraca koji vrijede duplo vise nego cijeli protivnicki tim i onda konstatuje da nista ne ocekuje od njihRealMoudrid je napisao/la:Vidi likova, kao da igramo bitnu utakmicu sa najjačom postavom.

U Realu sve pocinje i zavrsava s Ronaldom

- RealMoudrid
- Kontakt:
Ma de pusti te priče njihove za Pellegrinija, likovi vole poraze od Alcorcona i sličnih.
Neka "pravila", ovo ono, zadnji na tabeli, veliku ulogu igraju forma, minutaža, ekipa (jer ova nikad nije igrala zajedno) a i historija koja nam ne ide na ruku.
Ali šta ja mogu što 95% ovih forumaša nema pojma o Realu. Srećom nisam jedan od njih.
Neka "pravila", ovo ono, zadnji na tabeli, veliku ulogu igraju forma, minutaža, ekipa (jer ova nikad nije igrala zajedno) a i historija koja nam ne ide na ruku.
Ali šta ja mogu što 95% ovih forumaša nema pojma o Realu. Srećom nisam jedan od njih.
2012/2013
Nema sumnje da je Mourinho odlican trener i jedan od najboljih svih vremena, ali on nije trener za Reala.
Njemu najvise lezi Seria A i klub kao sto je Inter.
Ruzna, defanzivna igra sa dosta taktickog nadmudrivanja.
Njemu najvise lezi Seria A i klub kao sto je Inter.
Ruzna, defanzivna igra sa dosta taktickog nadmudrivanja.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
mou treba ostati, prodati ove navodno zvijezde modric, di maria, higuain i okrenuti se dovodjenju 2-3 prave zvijezde, nema tu izmisljanja tople vode, najbolji klub treba najbolje igrace koje novac moze kupiti
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kod reala mozda 5-6 igraca zaista vrijede onih para koje im se placaju i koliko su dovedeni ostalo je sve precijenjeno 200 %. Ova postava drugi tim kao sto neko rece ne bi bila ni medju 5 u spaniji cccc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.