Bosniacum Lilium je napisao/la:
nema ljepseg
A šta bi' dao za ovu mašinu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bosniacum Lilium je napisao/la:
nema ljepseg
ev dok mi odgovori na piku...a de mi ti do tad reci ako znas, koliko se otprilike placa carina ?zuka_TM je napisao/la:Pa jel placena carina na auto,ako jest placas samo registraciju ako ne onda moras i carinu.
Koliko cijenis?ŠB_Fidelis je napisao/la:Prodam ti ja svog e46. Da imas ovako za grada auto.
Ne fali nista 2.0 motorima, osobno ne bih ni uzeo auto ispod 100 kw, ova prica se mahom odnosi na starije modele, mada je to cista cula-kazala najvecim dijelom i ta se prica previse prosirila i takav glas ostao kod tih starijih Passata, al modeli 2008, godine i kasnije, recimo, nema tu nikakve razlike u kvaliteti, a performanse su uveliko na strani tog prvog tako da bih ga preporucio bilo kome prije nego taj 1.9 TDi, pogotovo nove commonrail 2.0 motore.@ Quarsema Passat 6 2.0 TDI, ali dobro, oni su poznati kao nesto kvarljiviji motor od 1.9 TDI
Ružnijeg za voziti meni nema...,Bosniacum Lilium je napisao/la:Planiram neki HDI 307-cu
Neka malo krezaviBosniacum Lilium je napisao/la:Cuj ruznijeg auta za voziti nema, a najudobniji u svojoj klasi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iz više nego očitog razloga se slažem sa @KlaretomKlare je napisao/la:Neka malo krezaviBosniacum Lilium je napisao/la:Cuj ruznijeg auta za voziti nema, a najudobniji u svojoj klasi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,
rekoh kako je meni, i rekoh šta mi se posebno ne sviđa,
a sad što ti imaš svoje, što ćeš staviti 6 smaja ne znači da si pametan, ili da sam nešto pogrešno rekao.
[youtube][/youtube]Klare je napisao/la:Neka malo krezaviBosniacum Lilium je napisao/la:Cuj ruznijeg auta za voziti nema, a najudobniji u svojoj klasi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,
rekoh kako je meni, i rekoh šta mi se posebno ne sviđa,
a sad što ti imaš svoje, što ćeš staviti 6 smaja ne znači da si pametan, ili da sam nešto pogrešno rekao.
ovako volim kad ljudi govore iz prve ruke, a ne ovi sto vozaju suze i cadvaše i to kad se spuste kod rodje u rajvoSanime_tm87 je napisao/la:Ja se kratko vozao u 307-ici i mogu reci da je stvarno dobar i ugodan, motor se ne cuje, a fino vuce... i jos jednom kazem udoban je jer sam se nakratko s njim vozio po losem putu i Boga mi dobar... ovaj je 2004. godiste ja mislim i 1.6 HDi, tako nesto
@quaresma
Oko 50 000 KM
@Bosnaicum
Ta bembara je zvijer!
17% od onog koliko je to auto placeno u inostranstvu ili ?Bosniacum Lilium je napisao/la:ne placas carinu, placas PDV
Koliko ti na carini procijene da auto vrijedi toliko platis PDV-a... + oko 100KM za papire spedicijiPapastathopoulos je napisao/la:17% od onog koliko je to auto placeno u inostranstvu ili ?Bosniacum Lilium je napisao/la:ne placas carinu, placas PDV
mozes ti njima donijet racun da si ga platio 1000€ ali to ne pije vodePapastathopoulos je napisao/la:17% od onog koliko je to auto placeno u inostranstvu ili ?Bosniacum Lilium je napisao/la:ne placas carinu, placas PDV
ma sta fali zadnjem dijelu a7... bas spica, baca na poršeaQUARESMA 18<<< je napisao/la:halalite na velikim slikama, ali kad bi audi kao sto sam gore rekao, napravio da izgleda naprijed kao a7 a sa zada na a6, to bi bilo odlicno, svaka cast njihovim dizajnerima