Zeljo dominira Premijer ligom, posljednjih godina, otkako je ponovo menager AO...
Dominira...prije svega rezultatima (trofeji), statistici (od najboljeg strijelca, asistenta, igraca lige, niz nepobjedivosti, utakmica bez primljenog gola i ostalo) i mislim prve (nisam siguran druge) sezone nakon AO povratka i posjeti na stadionu...meni i vise nego dovoljno;)
S druge strane, igra u pojedinim utakmicama i nije bila na zeljenom nivou a pobijeđivalo se i uzimali bodovi, isto tako nekad je igra bila jako dobra a malim rezultatom se pobjeđivalo, nekad i igra i rezultat ok, nekad obrnuto (to je sasvim normalno u fudbalu)...ali opet, da nema igre ne bi bilo ni trofeja, statistike
Dinamo ima sve...dominaciju, financije, sposobne ljude, fine igrace, uspjesnu trgovinu...ono sto njih "zeza" je ta atmosfera oko kluba, navijaca, podrska...imaju najslabiju posjetu ikada u Ligi prvaka, medijska kritika, svasta nesto, vremenom se skupilo svega, ono se mjere po "europskim" arsinima...mi po "lokalnim", ko je manje zaduzen poreskoj, ko moze ponuditi vecu placu od ostalih klubova Premijer lige, ko ce ispuniti uslove za Europu i mnogo toga.