Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
" onclick="window.open(this.href);return false; Prekid u finalu kupa, zvezda partizan
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Odlican vikend nasih kosarkasa u EL!
CSKA predvodjen sv boljim Teom i Rusom Kaunom, Micov opet sjajna rola, Krle koliko je trebalo, posto je Kaun igrao odlicno, Erceg solidan, treba mu jos vremena za kontakt-igru, i to bez Hrjape igrali i lagano dobili PAO. Savan sjajan, uz Lukasa najbolji u trenutno vodecoj ekipi u svojoj grupu EL. Bjelica sinoc najsvjetlija tacka u Kaha Laboral, koji je u odbrani katastrofalno odigrao u drugom dijelu utakmice. Nemanja je ove sezone i definitvno usao u najuzi krug vrhunskih evropskih igraca gdje vec imamo Teodosica i Krstica. Svi sa dobrim indeksima, narocito Savanovic koji je imao prije svega defanzivnu rolu kako bi zaustavio Mirotica i uspio je u tome, na kraju dobio duel protiv sjajne Realove cetvorke. Perovic sa najboljim indeksom u Unikahi, a minutazu dobio zahvaljujuci preranom izlasku Zorica iz igre zbog pet penala, Rasic statista, ali poslednja dvojica realno nisu vise za reprezentaciju. Kao ni Tripko koji ni sekundu nije dobio od Pjanidjanija, i to u mecu sa Beisktasom, derbiju zacelja.
CSKA predvodjen sv boljim Teom i Rusom Kaunom, Micov opet sjajna rola, Krle koliko je trebalo, posto je Kaun igrao odlicno, Erceg solidan, treba mu jos vremena za kontakt-igru, i to bez Hrjape igrali i lagano dobili PAO. Savan sjajan, uz Lukasa najbolji u trenutno vodecoj ekipi u svojoj grupu EL. Bjelica sinoc najsvjetlija tacka u Kaha Laboral, koji je u odbrani katastrofalno odigrao u drugom dijelu utakmice. Nemanja je ove sezone i definitvno usao u najuzi krug vrhunskih evropskih igraca gdje vec imamo Teodosica i Krstica. Svi sa dobrim indeksima, narocito Savanovic koji je imao prije svega defanzivnu rolu kako bi zaustavio Mirotica i uspio je u tome, na kraju dobio duel protiv sjajne Realove cetvorke. Perovic sa najboljim indeksom u Unikahi, a minutazu dobio zahvaljujuci preranom izlasku Zorica iz igre zbog pet penala, Rasic statista, ali poslednja dvojica realno nisu vise za reprezentaciju. Kao ni Tripko koji ni sekundu nije dobio od Pjanidjanija, i to u mecu sa Beisktasom, derbiju zacelja.
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Jos jedno solidno vece nasih igraca u Evroligi. Teodosic najbolji u CSKA, Savanovic jedan od kljucnih igraca u odlicnom Efesu, Bjelica ponajbolji u slabom Kaha Laboral. Micov standardan, Krstic i Erceg slabi. Krle kao da je u maloj krizi forme.
A evo i mog pogleda na trenutne opcije kada je reprezentacija u pitanju. Navedeni su 14 trenutno najzanimljivijih igraca za sastav za EP, rezervne opcije, igraci s kojima nije realno racunati jer trenutno ne donose potrebni dodatni kvalitet, kao i mladi igraci koje bi trebalo sigurno pratiti.
Kec: Milos Teodosic (CSKA Moskva; kosarkaski genijalac
), Stefan Markovic (Valensija; odlican defanzivac), Nemanja Nedovic (Lijetuvos Ritas; moze pokrivati istovremeno i poziciju beka-sutera)
Dvojka: Igor Rakocevic (Crvena Zvezda Beograd; vrlo malo moguca opcija da kao veteran bude u sastavu
), Cedomir Vitkovac (Buducnost Podgorica; moze igrati na 2 i 3, igra sezonu zivota)
Trojka: Vladimir Lucic (Partizan Beograd), Vladimir Micov (CSKA Moskva)
Cetvorka: Nemanja Bjelica (Kaha Laboral; moze igrati i na niskom krilu), Dusko Savanovic (Anadolu Efes Istanbul; ponovo na nivou iz 2010. godine), Boris Savovic (Crvena Zvezda Beograd; zainteresovan da obuce srpski dres (izvor: Dejan Bodiroga))
Petica: Nenad Krstic (CSKA Moskva; uz Tea i Bjelicu vodja tima), Vladimir Stimac (Banvit Bandirma; odlicna sezona u Turskoj), Ognjen Kuzmic (Huventud Badalona; zainteresovan da igra za Srbiju (izvor: Dejan Bodiroga)), Milovan Rakovic (Bilbao; kao i kod Rakoca manje realna varijanta, u sukobu sa Ivkovicem i KSS
)
Rezervne opcije: Dragan Milosavljevic (Partizan Beograd; dobar defanzivac, manje los suter od Paunica), Milenko Tepic (Kahasol Sevilja; iskustvo je jedino sto (jos) govori u njegovu korist
), Stefan Sinovec (Radnicki Kragujevac, kuburimo na dvojci pa je i on "dobar"
), Branko Jorovic (Igokea Aleksandrovac; u godinama, dugo van reprezentacije, ali postaje sve ozbiljniji kandidat), Milan Macvan (Galatasaraj Istanbul; „kad skoci, novine ne mozes da proturis ispod nogu“
), Zoran Erceg (CSKA Moskva; dugo bio van terena ove sezone, rovit, izbjegava kontakt-igru, veliki deficiti u odbrani na poziciji krilnog centra, izvlacenje na sut iz vana je premalo), Dejan Musli (Partizan Beograd; mnogo se vise od njega ocekivalo, „spavac“
), Kosta Perovic (Unikaha Malaga; njegov „nadimak“ sve govori
)...
Van kombinacija: Vule Avdalovic (Alba Berlin; zbog povrede okoncana sezona), Aleksandar Rasic (Montepaski Sijena; glavni mahac peskirima u ekipi
), Ivan Paunic (San Sebastijan; svaki komentar je suvisan
), Uros Tripkovic (Fenerbahce Istanbul; povrede unistile jednu obecavajucu karijeru, daleko od nekadasnjeg Urosa), Danilo Andjusic (Virtus Bolonja; nominalno clan italijanskog kluba, posto do kraja sezone nece igrati takmicarske meceve
), Marko Keselj (Le Man; meka ruka, ali nerad, nerad, nerad = sjedi! zasluzena klupa!
), Nemanja Aleksandrov (Pepinster; lider najgore ekipe u slaboj belgijskoj ligi, „neko“ ga opasno gura u prvi plan, pogodite ko?
), Tadija Dragicevic (Azovmas Mariupolj; TADIJAAA, najjaci sam!
), Luka Bogdanovic (Kahasol Sevilja; nije (nikada bio) reprezentativni kalibar), Novica Velickovic (Mega Vizura; (isuvise) dugo van parketa, ali vec iduce godine najozbiljniji kandidat
), Miroslav Raduljica (Azovmas Mariupolj; vidi "slucaj Musli" + u sukobu sa Ivkovicem
), Boban Marjanovic (Mega Vizura; osim fizikalija nema nista sto je potrebno za najvisi nivo
), Djordje Gagic (Partizan Beograd, limitiran igrac spram konkurencije), Rasko Katic (Crvena Zvezda Beograd; u godinama, ne uklapa se u koncepciju), Jovo Stanojevic (TED Koledzliler Ankara; „kosarkaski penzioner“), Predrag Suput (Cedevita Zagreb; jos jedan „kosarkaski penzioner“
), „NBA-trio“ (Vladimir Radmanovic (Cikago Bulsi), Sasa Pavlovic (Portland Trejlblejzersi), Darko Milicic (ne igra uopste profesionalnu kosarku trenutno
)), Ivan Radenovic (Donjeck), Branko Cvetkovic (Astana), Miljan Pavkovic (Nimburk), Oliver Stevic, Dejan Borovnjak (oba Stelmet Zjelona Gora), Dusan Sakota (Vareze; bivsi mladi grcki reprezentativac), Mladen Jeremic (Redjo Emilija) i jos mnogi drugi...
Vrhunski igraci koji su "izgubljeni", a bili su relevantni da igraju za Srbiju na osnovu svog porijekla i nacionalnog izjasnjavanja: Nikola Pekovic (Crna Gora; Minesota Timbervulfsi), Pero Antic (Makedonija; Olimpijakos Pirej), Nikola Mirotic (Spanija; Real Madrid, kod njega jos uvijek postoji opcija, ali je malo vjerovatna trenutno), Goran Dragic (Slovenija, Finiks Sansi), Aleksandar Capin (Slovenija, Radnicki Kragujevac, ne moze se porediti sa prethodno navedenim, ali bi mogao pojacati konkurenciju u reprezentaciji, Partizanova skola) itd.
Obratiti paznju na njihov razvoj u buducnosti: Vasilije „Vasa“ Micic (Mega Vizura (1994), plejmejker), Nemanja Dangubic (Mega Vizura (1993), bek-suter), Vladimir Jankovic (Panionios Atina (1990), nisko krilo, nastupao za U-20 Grcke, sin cuvenog, sada pokojnog Bobana Jankovica), Bojan Subotic (Crvena Zvezda Beograd (1990), krilo, bivsi mladi reprezentativac Srbije, Crnogorci za njega takodje zainteresovani), Nikola Jankovic (Spiru Sarlroa (1994), krilni centar), Nikola Milutinov (Partizan Beograd (1994), centar)
Selektor: Dusan Ivkovic, pomocnik Vlada Vukoicic
Sportski pozdrav
A evo i mog pogleda na trenutne opcije kada je reprezentacija u pitanju. Navedeni su 14 trenutno najzanimljivijih igraca za sastav za EP, rezervne opcije, igraci s kojima nije realno racunati jer trenutno ne donose potrebni dodatni kvalitet, kao i mladi igraci koje bi trebalo sigurno pratiti.
Kec: Milos Teodosic (CSKA Moskva; kosarkaski genijalac

Dvojka: Igor Rakocevic (Crvena Zvezda Beograd; vrlo malo moguca opcija da kao veteran bude u sastavu

Trojka: Vladimir Lucic (Partizan Beograd), Vladimir Micov (CSKA Moskva)
Cetvorka: Nemanja Bjelica (Kaha Laboral; moze igrati i na niskom krilu), Dusko Savanovic (Anadolu Efes Istanbul; ponovo na nivou iz 2010. godine), Boris Savovic (Crvena Zvezda Beograd; zainteresovan da obuce srpski dres (izvor: Dejan Bodiroga))
Petica: Nenad Krstic (CSKA Moskva; uz Tea i Bjelicu vodja tima), Vladimir Stimac (Banvit Bandirma; odlicna sezona u Turskoj), Ognjen Kuzmic (Huventud Badalona; zainteresovan da igra za Srbiju (izvor: Dejan Bodiroga)), Milovan Rakovic (Bilbao; kao i kod Rakoca manje realna varijanta, u sukobu sa Ivkovicem i KSS

Rezervne opcije: Dragan Milosavljevic (Partizan Beograd; dobar defanzivac, manje los suter od Paunica), Milenko Tepic (Kahasol Sevilja; iskustvo je jedino sto (jos) govori u njegovu korist

Van kombinacija: Vule Avdalovic (Alba Berlin; zbog povrede okoncana sezona), Aleksandar Rasic (Montepaski Sijena; glavni mahac peskirima u ekipi

Vrhunski igraci koji su "izgubljeni", a bili su relevantni da igraju za Srbiju na osnovu svog porijekla i nacionalnog izjasnjavanja: Nikola Pekovic (Crna Gora; Minesota Timbervulfsi), Pero Antic (Makedonija; Olimpijakos Pirej), Nikola Mirotic (Spanija; Real Madrid, kod njega jos uvijek postoji opcija, ali je malo vjerovatna trenutno), Goran Dragic (Slovenija, Finiks Sansi), Aleksandar Capin (Slovenija, Radnicki Kragujevac, ne moze se porediti sa prethodno navedenim, ali bi mogao pojacati konkurenciju u reprezentaciji, Partizanova skola) itd.
Obratiti paznju na njihov razvoj u buducnosti: Vasilije „Vasa“ Micic (Mega Vizura (1994), plejmejker), Nemanja Dangubic (Mega Vizura (1993), bek-suter), Vladimir Jankovic (Panionios Atina (1990), nisko krilo, nastupao za U-20 Grcke, sin cuvenog, sada pokojnog Bobana Jankovica), Bojan Subotic (Crvena Zvezda Beograd (1990), krilo, bivsi mladi reprezentativac Srbije, Crnogorci za njega takodje zainteresovani), Nikola Jankovic (Spiru Sarlroa (1994), krilni centar), Nikola Milutinov (Partizan Beograd (1994), centar)
Selektor: Dusan Ivkovic, pomocnik Vlada Vukoicic
Sportski pozdrav
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
vitkovac nikada nije mogao igrati 2, on je uvjek igrao 3 i 4 [/quote]Kiselikrastavci je napisao/la:
Cedomir Vitkovac (Buducnost Podgorica; moze igrati na 2 i 3, igra sezonu zivota)
dobro neko rece na sta je spala srpska reprezentacija kada mora uzimati iz tudjeg dvorista kako bi se pokusala vratiti na stare stazeBoris Savovic (Crvena Zvezda Beograd; zainteresovan da obuce srpski dres (izvor: Dejan Bodiroga))
Ognjen Kuzmic (Huventud Badalona; zainteresovan da igra za Srbiju (izvor: Dejan Bodiroga))
nikolu pekovica je prvo je odveo vujosevic u CGVrhunski igraci koji su "izgubljeni", a bili su relevantni da igraju za Srbiju na osnovu svog porijekla i nacionalnog izjasnjavanja: Nikola Pekovic (Crna Gora; Minesota Timbervulfsi), Pero Antic (Makedonija; Olimpijakos Pirej), Nikola Mirotic (Spanija; Real Madrid, kod njega jos uvijek postoji opcija, ali je malo vjerovatna trenutno), Goran Dragic (Slovenija, Finiks Sansi), Aleksandar Capin (Slovenija, Radnicki Kragujevac, ne moze se porediti sa prethodno navedenim, ali bi mogao pojacati konkurenciju u reprezentaciji, Partizanova skola) itd.
peru antica KS srbije je ocjenio osrednjim
mirotic je uvjek birao samo izmedzu CG i spanije, srbija mu je bila zadnja opcija
dragicu je uvjek slovenija bila jedina opcija
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ali da ne staviš Bogdanovića i Cvetkovića?
I kao svaki zvezdaš guras Rakočevića, naravno to vam dođe kao neka vjerska dužnost...
Ostatak je dobar... A što se tiče Savovića nešto kontam da on i nije baš ono što se činilo, ali bi bar donio skok...
Inače Dragić je iz BiH, jesi znao @nermine!
I kao svaki zvezdaš guras Rakočevića, naravno to vam dođe kao neka vjerska dužnost...
Ostatak je dobar... A što se tiče Savovića nešto kontam da on i nije baš ono što se činilo, ali bi bar donio skok...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
zna i isto znam da mu je slovenija bila uvjek prva opcijaDANTES je napisao/la:ali da ne staviš Bogdanovića i Cvetkovića?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:vitkovac nikada nije mogao igrati 2, on je uvjek igrao 3 i 4Kiselikrastavci je napisao/la:
Cedomir Vitkovac (Buducnost Podgorica; moze igrati na 2 i 3, igra sezonu zivota)
dobro neko rece na sta je spala srpska reprezentacija kada mora uzimati iz tudjeg dvorista kako bi se pokusala vratiti na stare stazeBoris Savovic (Crvena Zvezda Beograd; zainteresovan da obuce srpski dres (izvor: Dejan Bodiroga))
Ognjen Kuzmic (Huventud Badalona; zainteresovan da igra za Srbiju (izvor: Dejan Bodiroga))
Vrhunski igraci koji su "izgubljeni", a bili su relevantni da igraju za Srbiju na osnovu svog porijekla i nacionalnog izjasnjavanja: Nikola Pekovic (Crna Gora; Minesota Timbervulfsi), Pero Antic (Makedonija; Olimpijakos Pirej), Nikola Mirotic (Spanija; Real Madrid, kod njega jos uvijek postoji opcija, ali je malo vjerovatna trenutno), Goran Dragic (Slovenija, Finiks Sansi), Aleksandar Capin (Slovenija, Radnicki Kragujevac, ne moze se porediti sa prethodno navedenim, ali bi mogao pojacati konkurenciju u reprezentaciji, Partizanova skola) itd.[/quote]
nikolu pekovica je prvo je odveo vujosevic u CG
peru antica KS srbije je ocjenio osrednjim
mirotic je uvjek birao samo izmedzu CG i spanije, srbija mu je bila zadnja opcija
dragicu je uvjek slovenija bila jedina opcija[/quote]
Vidim kiseli nabrojao 5 igraca, a ni jedan nije iz Srbije

Ne @lumani dovoljno je da si Srbin, ili rođen u Srbiji, eto to je jedino dovoljno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
znaci,oteli smo vam Nenada Markovica
ili je on pijan,kada kaze ja sam Bosanac
Od Navedenih ni jedan nije rodjen u srbiji
a to sto vi mislite, da svaki pravoslavac dise samo za Srbiju,to je vas problem 

Haj' sad reci da si bio ironican,jer ne vidim zelenog smaju na kraju.DANTES je napisao/la:Ne @lumani dovoljno je da si Srbin, ili rođen u Srbiji, eto to je jedino dovoljno...

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sto je ironican, takva su FIBA pravilaDevil je napisao/la:Haj' sad reci da si bio ironican,jer ne vidim zelenog smaju na kraju.DANTES je napisao/la:Ne @lumani dovoljno je da si Srbin, ili rođen u Srbiji, eto to je jedino dovoljno...
Prosledi mi taj odlomak iz pravila da je dovoljno da si Srbin i da mozes igrati za Srbiju.nerminh74 je napisao/la:sto je ironican, takva su FIBA pravilaDevil je napisao/la:Haj' sad reci da si bio ironican,jer ne vidim zelenog smaju na kraju.DANTES je napisao/la:Ne @lumani dovoljno je da si Srbin, ili rođen u Srbiji, eto to je jedino dovoljno...

mrsko mi je traziti pravila, ali evo ti kao primjer djoko salic on je tek na pripremama U16 reprezentacije srbije dobio srpski pasos, a u samoj reprezentaciji je zavrsio samo jer je srbin (svi su mu iz BiH) ili ranije je djordje mazic pored toga sto je igrao za U16 BiH zavrsio na spisku srpske U18 i nije zaigrao samo zato sto se tesko povrjedioDevil je napisao/la:Prosledi mi taj odlomak iz pravila da je dovoljno da si Srbin i da mozes igrati za Srbiju.nerminh74 je napisao/la: sto je ironican, takva su FIBA pravila
lumani je napisao/la:
Vidim kiseli nabrojao 5 igraca, a ni jedan nije iz Srbije:DIzgleda da je dovoljno da se zoves Nikola,Radovan
A ako si Mustafa onda ides u Bosnu
![]()
Ako se zoves Mustafa, onda sam odes negde drugde, kao sto Radovan i Nikola dodju odnekuda i igraju za Srbiju.
Nije problem ni u Mustafi, a ni u Radovanu/Nikoli, vec u tome sto se ne primenjuju osnovni postulati:
1) izbor je na pojedincu
2) takav izbor je neupitan.
MaGiCa je napisao/la:lumani je napisao/la:
Vidim kiseli nabrojao 5 igraca, a ni jedan nije iz Srbije:DIzgleda da je dovoljno da se zoves Nikola,Radovan
A ako si Mustafa onda ides u Bosnu
![]()
Ako se zoves Mustafa, onda sam odes negde drugde, kao sto Radovan i Nikola dodju odnekuda i igraju za Srbiju.
Nije problem ni u Mustafi, a ni u Radovanu/Nikoli, vec u tome sto se ne primenjuju osnovni postulati:
1) izbor je na pojedincu
2) takav izbor je neupitan.
Boldirano je tacno.Ja samo hocu reci da Bosna nije samo sastavljena od Muslimana,znam masu drugih koji se smatraju Bosancima a nisu muslimani.Malo me to bocka,jer sam odrstao u mjesanom drustvu..Kao sto si rekao svako sebi bira,ali ne biraju svi isto.poz
Zajebi primer imam i ja primera ali mi treba pravilo.nerminh74 je napisao/la:mrsko mi je traziti pravila, ali evo ti kao primjer djoko salic on je tek na pripremama U16 reprezentacije srbije dobio srpski pasos, a u samoj reprezentaciji je zavrsio samo jer je srbin (svi su mu iz BiH) ili ranije je djordje mazic pored toga sto je igrao za U16 BiH zavrsio na spisku srpske U18 i nije zaigrao samo zato sto se tesko povrjedioDevil je napisao/la:Prosledi mi taj odlomak iz pravila da je dovoljno da si Srbin i da mozes igrati za Srbiju.nerminh74 je napisao/la: sto je ironican, takva su FIBA pravila

Znas iz kog razloga ? Zato sto se dobro secam da si i ti a i dosta drugih govorili kako Savovic osim BiH nema pravo ni za koga drugoga da igra ali da ce se zahvaljujuci jakom lobiranju u FIBI Savovicu omoguciti da igra za Srbiju.

Sad ja da pitam ako u pravilniku FIBE pise da je dovoljno da si Srbin (mada cisto sumnjam u to

Moras priznati da stoji znak nejednakosti izmedju toga sto si rekao da je iz pravilnika FIBE i onoga kako se tumaci na ovome forumu i u sta ste me skoro ubedili.

To je cisto pravno,prakticno jeste da svaki Srbin moze igrati za Srbiju jer je svakome iz RS dobiti pasos Srbije vrlo lako i sa te strane nikakvih prepreka tu nema.

da savovic nije igrao za U20 (a posto je nastupio poslje 18 godina vodio se kao naturalizovani) CG to bi se pravilo primjenjivalo i za njega, ali obzirom da je igrao za neku reprezentaciju poslje 17 godina, onda po pravilniku moze samo da se vrati u Cantry of origin, a to je BiHDevil je napisao/la: Zajebi primer imam i ja primera ali mi treba pravilo.![]()
Znas iz kog razloga ? Zato sto se dobro secam da si i ti a i dosta drugih govorili kako Savovic osim BiH nema pravo ni za koga drugoga da igra ali da ce se zahvaljujuci jakom lobiranju u FIBI Savovicu omoguciti da igra za Srbiju.![]()
Sad ja da pitam ako u pravilniku FIBE pise da je dovoljno da si Srbin (mada cisto sumnjam u to) kako je onda moguce da se osporava Borisov nastup za Srbiju i to cinjenicom da on nema nikakve veze sa istom.
![]()
Moras priznati da stoji znak nejednakosti izmedju toga sto si rekao da je iz pravilnika FIBE i onoga kako se tumaci na ovome forumu i u sta ste me skoro ubedili.![]()
To je cisto pravno,prakticno jeste da svaki Srbin moze igrati za Srbiju jer je svakome iz RS dobiti pasos Srbije vrlo lako i sa te strane nikakvih prepreka tu nema.
ponavljam da nije igrao za CG bez ikakvih problema bi mogao zaigrati za srbiju bez obzira sto dan danas nema srpski pasos
sto se tice prakticnosti, pa i ima neke logike, ali reprezentacije su tu da reprezentuju drzave, a ne nacije
u suprotnom onda u reprezentacijama nebi mogli igrati igraci druge nacije npr. skoro citava ekipa francuske obzirom da nisu francuzi po nacionalnosti nebi mogla igrati
a fiba je uvela cak pravilo da ukoliko igrac nastupi cini mi se do 15 godi ili do U16 bez obzira odakle je da onda nije naturalizovani igrac, tako npr. da je nedim djedovic zaigrao za njih sada bi se vodio kao bilo koji spanac
DANTES je napisao/la:ali da ne staviš Bogdanovića i Cvetkovića?
roditelji mu iz bih?
lumani je napisao/la:znaci,oteli smo vam Nenada Markovica :?: ili je on pijan,kada kaze ja sam BosanacOd Navedenih ni jedan nije rodjen u srbiji
a to sto vi mislite, da svaki pravoslavac dise samo za Srbiju,to je vas problem

Sto se tice Dragica, otac mu je iz Prnjavora, keva iz nekog sela blizu Ljubljane, on rodjen u Ljubljani. 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.