FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
dobar je lloris golman, ali moj izbor bi definitivno bio ter stegen. nije barsa imala neke uspjehe sa francuzima, kad se sjetim dutruela... 

ma kakav de gea, ne mora barca sve moguce spance pokupovat ,njega ne bi volio vidit u barci jer je skroz lik nesiguran ,zna i odbranit al se nikad ne zna sa njim,vidis da i manco hoce begovica da dovede jer vide da od ovog nema nistaScof1eld je napisao/la:Pa Lloris je bio nudjen barci proslo ljeto za 5M. Sad ga ne mogu sigurno dovesti ispod 15M.
Treba sacekati i vidjeti sta ce biti sa De Geom jer je realno on najbolja opcija i buducnost spanske repke. On, Hummels i krilo koje ustvari moze dati gol su sve sto treba na ljeto

ma lloris je messi za de geu

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- JohnLennon
- Kontakt:
Hoce li Messi igrati veceras?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji meč na Camp Nou

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Stvarno ne kontam zasto se ne daje prilika Montoyi i Bartri vise ?
Pa treba i Alves malo odmoriti kao i Pique.
Najpozitivnija stvar veceras je David Villa.
Pa treba i Alves malo odmoriti kao i Pique.
Najpozitivnija stvar veceras je David Villa.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ne vjerujem da će odmarat dvije utakmice za redom.JohnLennon je napisao/la:Hoce li Messi igrati veceras?
naprijed rejal
Messi jeste bio los, ali je imao i driblinga koje Cristiano ne moze ni zamisliti.
Pique na Twitteru: "Kako samo sniježi u Barceloni! Najveće zadovoljstvo je otići na Camp Nou i pogoditi Cesca grudvom u glavu! Moc moc!"
Pique na Twitteru: "Kako samo sniježi u Barceloni! Najveće zadovoljstvo je otići na Camp Nou i pogoditi Cesca grudvom u glavu! Moc moc!"

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
i Ronaldo ima bolju frizuru.M4kaveli je napisao/la:Messi jeste bio los, ali je imao i driblinga koje Cristiano ne moze ni zamisliti.
eto toliko ti je argument kompetentan.
naprijed rejal
ma daj, kad ti mexes uzme svaku loptu **** taj dribling.M4kaveli je napisao/la:Messi jeste bio los, ali je imao i driblinga koje Cristiano ne moze ni zamisliti.

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Album slika iz Milana:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 483&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 483&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
@Gorki to i ti bio u Milanu ?
Odlicne slike.
Ja i kakav je i koliki onaj San Siro.
Pravi nogometni hram.

Odlicne slike.
Ja i kakav je i koliki onaj San Siro.

Pravi nogometni hram.
san siro se mora posjetitiM4kaveli je napisao/la:@Gorki to i ti bio u Milanu ?![]()
Odlicne slike.
Ja i kakav je i koliki onaj San Siro.![]()
Pravi nogometni hram.

penya bih bili su ovdje, vidio vam se transparent dobro. samo fali bas na ovoj slici

Crveno-Crna i Blaugrana!
- IronmanFCB
- Kontakt:
@Gorki koliko je put trajao i koliko vas je islo?
on topic: Po meni je super termin utakmice,nitko ne smeta tada i mogu mirno gledati.Inace,volio bih da Song pocne,i koji mladji (Bartra,Montoya...)
on topic: Po meni je super termin utakmice,nitko ne smeta tada i mogu mirno gledati.Inace,volio bih da Song pocne,i koji mladji (Bartra,Montoya...)
@Citizen
- francobaresi
- Kontakt:
San Siro je jedan od onih mitskih stadiona , a za 2 god. bit' će još ljepši , jer rekonstrukcija je u toku i najvjerovatnije da će se tu igrati finale LP-a 2016 god .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Napokon Villa. 

Nažalost nisam,poslovne obaveze a i čuvam se za Zenicu 22.martaM4kaveli je napisao/la:@Gorki to i ti bio u Milanu ?![]()
Odlicne slike.
Ja i kakav je i koliki onaj San Siro.![]()
Pravi nogometni hram.

Pobjeda je bolja od orgazma!
- IronmanFCB
- Kontakt:
Formacija "božićno drvce"

Ovako bi ja poceo,iako tesko,a i malo je preofenzivno.Volio bih da bar budu 2 izmjene,ako nista.

Ovako bi ja poceo,iako tesko,a i malo je preofenzivno.Volio bih da bar budu 2 izmjene,ako nista.
@Citizen
Vidi Cautinha, post'o Ironman

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Xavi na pogresnoj strani, Adriano povrijedjen, Bartra nece igrati 100%.IronmanFCB je napisao/la:Formacija "božićno drvce"![]()
Vjerovatno ce biti ovako:
...........................Valdes.........................
.......Alves........Pique........Mascherano............Alba
...........................Song..................................
..................Xavi.................Alcantara.............
............Alexis............Messi.............Villa...........
- IronmanFCB
- Kontakt:
Barça: Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Montoya, Thiago, Song, Iniesta, Alexis, Messi i Villa.
Klupa Barçe: Pinto, Bartra, Alba, Busquets, Xavi, Pedro i Tello.
Utakmicu će s tribina gledati Puyol, Abidal, Dos Santos i Cesc.
Sevilla: Beto, Coke, Fazio, Botía, Navarro, Maduro, Medel, Rakitić, Navas, Manu i Babá.
Thiago,Song,Montoya,Villa
Klupa Barçe: Pinto, Bartra, Alba, Busquets, Xavi, Pedro i Tello.
Utakmicu će s tribina gledati Puyol, Abidal, Dos Santos i Cesc.
Sevilla: Beto, Coke, Fazio, Botía, Navarro, Maduro, Medel, Rakitić, Navas, Manu i Babá.
Thiago,Song,Montoya,Villa

@Citizen