Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
kako je samo Nani asistirao, ovo bi ona dva levata Cicha i Welbeck upropastili samo tako
Giggs kao vino... 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A prije toga kako je **** Sambu, ne komentarises !? To je i omogucilo golnyxem je napisao/la:kako je samo Nani asistirao, ovo bi ona dva levata Cicha i Welbeck upropastili samo tako

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Pokvari mi dan ovaj sa BHTa kad reče da će i iduće kolo prenositi Uniteda u ovom istom terminu. 

Ali kakvo navijanje na Loftus Road-u, domaći navijači se nisu čuli! Ne znam koliko ste primjetili, ali svaki put kad Chicarito dobije loptu, diže glavu gleda gdje je RvP i odmah pokušava da je doda njemu. Izlaskom RvP, tri puta je imao čistu situaciju da uposli Welbecka, on pokušava predriblati igrača, naravno bezuspješno.
PS: Kad smo već kod navijanja, zna li neko koju su pjesmu pjevali oko 70-te minute, prilično dugo su ponavljali, nekih 5 minuta

PS: Kad smo već kod navijanja, zna li neko koju su pjesmu pjevali oko 70-te minute, prilično dugo su ponavljali, nekih 5 minuta

LUHG!
- Sportfanatik
- Kontakt:
+15
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Koliko ovo mocno izgleda kad imamo prava krila u ekipi. Nani definitivno zasluzuje da startuje protiv Reala, a na drugo krilo Valencia ili Danny
, Rooney na svoju poziciju, a iza njega Clev i Carick
Al vjerovatno ce se Fergi odlucit za neku kombinaciju s Youngom, japancem, Jonesom...

Al vjerovatno ce se Fergi odlucit za neku kombinaciju s Youngom, japancem, Jonesom...

ovo je neka na argentinski fazon 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
It's United you know, top of the league for sureR.J.W.G. je napisao/la:

Barem ja mislim da je ta

Tearing you apart since '91

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:It's United you know, top of the league for sureR.J.W.G. je napisao/la:
PS: Kad smo već kod navijanja, zna li neko koju su pjesmu pjevali oko 70-te minute, prilično dugo su ponavljali, nekih 5 minuta![]()
Vrlo moguće, i meni se učinilo da spominju top of the league!

Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 23 feb 2013, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!
Nani dobro defanzivno igrao na desnom krilu,a onda jos bolje ofanzivno na ljevom.Sta reci za Giggsa, maestralno izdanje.+15..A to za RVP-a,mislim da ce prvi trening odratit kao da nista nije bilo. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Igra deda oca hebo.
Komplet utakmica na zavidnom nivou, ipak ovaj danasnji QPR ne samo da nije neko mjerilo nego je ujedno i bruka za ligu kao sto je Engleska. Ljudi se gube nakon treceg pasa jednostavno, totalno su van bilo kakve forme a, kao, imaju igrace za sredine tabele. Odavno nije neko odigrao gore protiv Uniteda, odavno. Onaj sut Ramya je i bio jedina opasnost uz ono ciscenje Rafaela u prvom.
Nista, +15 do kraja sutrasnjeg derbija Citya i Chelsea. Ipak ono sto nas sviju siguran sam vise brine od te utakmice je tezina povrede RvP-a, molim boga da nije nesto ozbiljno.

Nista, +15 do kraja sutrasnjeg derbija Citya i Chelsea. Ipak ono sto nas sviju siguran sam vise brine od te utakmice je tezina povrede RvP-a, molim boga da nije nesto ozbiljno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Jeste to je ta .rio_Ferdy88 je napisao/la:It's United you know, top of the league for sureR.J.W.G. je napisao/la:
PS: Kad smo već kod navijanja, zna li neko koju su pjesmu pjevali oko 70-te minute, prilično dugo su ponavljali, nekih 5 minuta![]()
Barem ja mislim da je ta![]()

Oh oh oh it's Carrick!
You know!!!!!
Hard to believe its not scholes.
Rutinski,QPR loš skroz,zaslužuju da igraju drugu ligu.
Iduća utakmica protiv Norwicha koji je danas u zadnjim minutama dobio Everton koji je u očiglednom padu forme,ali pošto igramo kući,mislim da ne bi trebalo biti većih problema,najbitnije je da ne bude povreda i da se što prije vrate Jones i RVP.
Sutra svi navijamo za Chelsea i nadam se da će barem uzeti bod.

Zadnja izmjena: Narin, dana/u 23 feb 2013, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hard to believe its not Scholes
Its Carrick you know
Mislim, da je bilo ovo
Its Carrick you know
Mislim, da je bilo ovo

Evo i gif u kojem mozete vidjeti i gol Rafaela i povredu Robina:

Dobra utakmica danas, posebno u odbrani, QPR nije meda mogao. De Gea nije imao puno posla, imao je samo jedan ozbiljniji sut da brani i to je proslo bez problema. Rafael danas definitivno igrac utakmice, odigrao je jednu od boljih utakmica ove sezone i postigao po meni najbolji gol u karijeri do sad. Pored toga, decko je skinuo jednu cistu loptu sa gol linije, zamalo asistirao, a isto tako dobro odradio posao nazad, i sve to kad se sabere moze se reci da je Rafa junak dana! Rio i Vidic solida danas skroz, bez veceg posla, bez gresaka, a Evra isto tako solidan, malo se ukljucivao u napad, svoj primarni zadatak odradio dobro, sto je najvaznije. Giggs fenomenalan, kako taj covjek igra. Dobar posao uradio, ucestvovao je u igri i zasluzeno se upisao u listu strijelaca. Carrick solidan, a krila danas nisu bila losa uopste, mada je to moglo biti mnogo bolje. Nani i Young odradili fin posao, imali par dobrih poteza. Chicharito lose skroz odigrao danas, imao par poluprilika i to je to.
Poslje je usao Rooney koji je odigrao super ono sto je imao da odigra, zatim Welbeck odigrao solidno, upisao asistenciju ako se ne varam i Valencia koji je isto tako bio dobar.
Sve u svemu, bitno je da smo prosli ovo gostovanje, sad nam ostaje da se nadamo da Chelsea moze sutra odigrati dobro i usreciti nas.

Dobra utakmica danas, posebno u odbrani, QPR nije meda mogao. De Gea nije imao puno posla, imao je samo jedan ozbiljniji sut da brani i to je proslo bez problema. Rafael danas definitivno igrac utakmice, odigrao je jednu od boljih utakmica ove sezone i postigao po meni najbolji gol u karijeri do sad. Pored toga, decko je skinuo jednu cistu loptu sa gol linije, zamalo asistirao, a isto tako dobro odradio posao nazad, i sve to kad se sabere moze se reci da je Rafa junak dana! Rio i Vidic solida danas skroz, bez veceg posla, bez gresaka, a Evra isto tako solidan, malo se ukljucivao u napad, svoj primarni zadatak odradio dobro, sto je najvaznije. Giggs fenomenalan, kako taj covjek igra. Dobar posao uradio, ucestvovao je u igri i zasluzeno se upisao u listu strijelaca. Carrick solidan, a krila danas nisu bila losa uopste, mada je to moglo biti mnogo bolje. Nani i Young odradili fin posao, imali par dobrih poteza. Chicharito lose skroz odigrao danas, imao par poluprilika i to je to.
Poslje je usao Rooney koji je odigrao super ono sto je imao da odigra, zatim Welbeck odigrao solidno, upisao asistenciju ako se ne varam i Valencia koji je isto tako bio dobar.
Sve u svemu, bitno je da smo prosli ovo gostovanje, sad nam ostaje da se nadamo da Chelsea moze sutra odigrati dobro i usreciti nas.
„Stidim se što ću ovo reći, ali u životu sam dva puta plakao dok sam gledao nekog fudbalera: Prvi je bio Maradona, a drugi Rajan Gigs.“ – Alesandro Del Pjero
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dobro je, nastavlja se u istom ritmu. Nani pokazuje da mu je mjesto ispred ostalih krila trenutno. Šteta za onaj promašaj kad mu se odbila lopta nakon Giggsove prečke. Odbrana sa Vidićem je prejaka, po ko zna koji put se to pokazuje. Mora igrat u uzvratu protiv Reala, čak i pod cijenu da ga odmori protiv Norwicha. I svi ostali okay i na nivou, samo me je Hernandez malo nervir'o. Taj što je manje s loptom, opasniji je i bolji. Danas je jednostavno previše kontakata im'o. Sad očekivat vijesti za Robina. Bojim se da se situacija sa povredama pogoršava ponovo, valjda ne bude dodatnih problema.
Btw, još 22 boda.
Btw, još 22 boda.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ako može ko da postavi link utakmice poslije da pogledam s mirom pošto nisam mog'o gledat utakmicu zbog obaveza, a vidim rutinski QPR riješen
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trebalo bi uskoro izaci na motdgoals.com, pa cim izadje ostavicu linkove.
„Stidim se što ću ovo reći, ali u životu sam dva puta plakao dok sam gledao nekog fudbalera: Prvi je bio Maradona, a drugi Rajan Gigs.“ – Alesandro Del Pjero
Odlicno +15 makar do sutra. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
- Interni moderator
- Kontakt:
rekoh da i ovdje sumiram prvenstvo....pokusat cu bit kratak...ovako bi to nekako izgledalo
GAME OVER
p.s. sutra jos jedna strasna tekma u borbi za to drugo mjesto i srebrenu medalju

GAME OVER

p.s. sutra jos jedna strasna tekma u borbi za to drugo mjesto i srebrenu medalju

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.