Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

farukzidane
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la farukzidane » 22 feb 2013, 23:47

ma ljudi na ovom forumu svasta lupaju,,,tako da ne treba previse to k srcu uzimati...ali ako nista drugo,,bar imamo istu namjeru,, a to je JUVEEEE,, da je najjaci..... :D :D :D :D :D :D :D :D

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 23 feb 2013, 00:35

:?: bez Pirla stvarno rasturamo... :?: nije mi jasno zašto ga Conte drži u ekipi ;)
Ponavljam, Vidal je igračina, ali on i Pogba zajedno u ekipi nisu ono sto je Pirlo... Fantastični su igrači.
Pirlo treba nasljednika, nažalost, veoma brzo. Tog nasljednika, odnosno njegovo odsustvo iz odbrambenih zadataka, nadoknadjuje igrač tipa Vidala... Taj nasljednik treba biti spreman da neko vrijem sjedi na klupi i ulazi po potrebi.
Pogba može igrati ono sto je nekad radio Emerson ili Viera, npr.
Isto tako, radi vise frontova moramo imati vise od 11 prvoklasnih igrača - trenutno to nemamo...
Odsustvo dva startera, bilo koja, bitno nam utice na igru - vidjeli smo to najbolje u ovoj 2013.

Nema vise loših igrača i loših ekipa, već imaju bolji i malo bolji. Demontirase Napoli, a on nam glavni konkurent za scudeto. Milan dobi Barcu, uz veliku grešku sudije, ali sa onakvom igrom Barce i sada bi bilo 0:0. Ispade AM, drugoplasiranoj ekipa...
Simpatije su čudo, tako da se teško možemo složiti u mnogim stvarima...
Niko mi živce nije čulo kao Inzagi, ali je čovjek dao golova i golova, bitnih golova.
Laku nocccccc, BiH
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 23 feb 2013, 00:53

Gazzetta del Mezzogiorno pise da se Mirko Vucinic zeni u julu. Ozenit ce Stefaniu Scodittiu 1.jula u Ostuniu. Conte ce prisustvovati ceremoniji.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 23 feb 2013, 01:31

Ma najveca frka je nastala kada neko napisa da dode Pjanic vec naredno ljeto, sto je nemoguce, i uvrsten je u prvih 11 iz kojih je izbacio Vidala sto je takoder nemoguce. Vidal prvo covjek je nevjerovatna radilica na terenu i nema sanse da ga izbaci neki playmaker jer uopste nema istu ulogu kao on, drugo nije tempirana bomba tipa Melo ima glupih startova ali i to ga je proslo cak mislim da se to desilo samo jednom drugo ima dobar sut i zna pogoditi mislim nema teorije da njega zamijeni Pjanic. Ako se neko ne bi trebao naci u istom trenutku na terenu to su bas Pjanic i Pirlo jer imaju slicnu ulogu dok Vidal i Marchisio su neizostavan dio ovog Juventusa jer mnogo daju ekipi kako nazad tako i naprijed tako da nema uopste smisla diskutovati.

@hare niko nije podcijenjen pogotovo Vidal, stavise hvali se konstantno i non stop se napominje kakvog je igraca doveo Marotta za sicu.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 23 feb 2013, 09:08

Ehh pripremi te se se da cujete nesto glupo(pročitate):
Prema pisanju portala Talksport, igrač Southamptona Gaston Ramirez nalazi se na meti Juventusa.

Engleski klub traži 15 miliona evra, a pored Juventusa za ovog 22-godišnjeg Urugvajca zainteresovani su inter, Fiorentina i Liverpool.

Iako Ramirez najčešće igra na poziciji napadača, vjeruje se da bi u Juventusu igrao na Pirlovoj poziciji i da bi trebao da bude njegova dugoročna zamjena.

Prije dolaska u Southamptona Ramirez je igrao za Bolognu. :lol: :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 23 feb 2013, 10:50

Prizvao sam ga neki dan. Bidon teski. Sreca pa je tuttosport prenio, oni pogode rijetko.
E cuj Pirlova zamjena da bude ofanzivac, a pri tome i flop, hahaha.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 23 feb 2013, 11:47

Michele Criscitiello kaze da je Juventus ozbiljan u vezi mladog napadaca Sassuola Dominic Berardia. Juventus ce imati svoje skaute na sljedecoj utakmici Sassuola. (DANAS) ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 feb 2013, 12:10

Conte kaže da Caceres neće biti spreman, Vidal pod velikim znakom pitanja, Chiellini će biti na klupi.

Znači nazad treba očekivati trojac: Barza-Bonny-Peluso.

Šteta, Barza je jedan karton od suspenzije, ali će morati igrati.
Vidala ne treba forsirati, vraća se Marcha, a i Pogba nam je sigurno potrebniji jer će se Siena braniti i treba nam dalekometna artiljerija.

Conte kaže da očekuje težak meć protiv dobre Siene.

Sve u svemu, nikako da kompletiramo sastav, već skoro 3 mjeseca krpimo ekipu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 23 feb 2013, 12:52

De Laurentis preko Berette tražio da se meć Napoli - Juve odgodi za 2. mart, Marotta gospodski odbio prijedlog. Lijepi strah. 8-) :mrgreen:

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 23 feb 2013, 13:29

AndreaAgnelli je napisao/la:De Laurentis preko Berette tražio da se meć Napoli - Juve odgodi za 2. mart, Marotta gospodski odbio prijedlog. Lijepi strah. 8-) :mrgreen:
sad ce oni opet poplavu izmislit, sa suncanim intervalima. :lol:

p.s. Predsjednik Parme: "svidja nam se Quagliarela, a Juventusu mladi igraci"... Belfodil? :mrgreen:

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 23 feb 2013, 13:44

Bilo bi nekako neozbiljno ispaliti Immobile ili Boaćija radi Belfodila.

U UEFA timu kola za prave utakmice 1/8 finala Lige šampiona našla su se dva igrača Juventusa, ali nemojte se zavaravati, ništa ovo ne znači, Juventus tek treba da se pokaže protiv jačih ekipa, šta će Shakhtar i Chelsea. :roll: :lol:

slika

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 23 feb 2013, 13:47

Prodat Giovinca, dovest Belfodila i vratit Boaćia.Jos tu Sanchez ili Jovetić sa Llorenteom i super.Quag out.Giacch out, Padoin out, Iaquinta ... :D

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 23 feb 2013, 13:56

Umjesto Padoina doći će Poli, tu smo definitivno na dobitku. Ako sam u išta siguran, to je da će Giaccherini tu biti sljedeće sezone. :mrgreen:

Llorente dolazi umjesto Bendtnera, Belfodila umjesto Quagliarelle, sad ako dovedemo još Jovetića ili Sancheza, to znači da ćemo imati 6 napadača u rosteru ili da će Matri odnosno Giovinco otići. Previše mi je nekako 6 napadača i sa ovih trenutnih 5 neki imaju baš slabu minutažu.

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 23 feb 2013, 13:59

Gio mi je drag, al sam skontao da Juve kao najbolja ekipa u Italiji se uvijek susrece sa bunkerima, to nam je sudbina a Giovincova sposobnost probijanja bunkera je ko Busheva sposobnost da drzi preskonferenciju a da se ne provali.

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 23 feb 2013, 14:11

Kakve su trenutne okolnosti Giovinco je bespomoćan da uradi bilo šta protiv protivničke odbrane.

Vidal ipak pozvan za sutrašnji meč, ali ne treba rizikovati sutra i bespotrebno ga stavljati od prve minute.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 23 feb 2013, 14:17

Pridruzite se Juventini, kome nije mrsko http://www.facebook.com/JuveBiH" onclick="window.open(this.href);return false;

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 23 feb 2013, 14:26

slika

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 23 feb 2013, 16:25

Imam osjecaj da ce nas sutra Gio obradovati s jednim hattrickom 8-) .. Samo zato sto ga mnogi ne zele u Juvetu iduce god...

Ma samo da dobijemo sutra,, mislim da Udinese moze do pobjede ili barem do X i taman onda mozemo ici u Napoli bez ikakvog stressa. Ma da bi rado volio da i dobijemo al i sa X bi bio zadovoljan..

Zatvoriti Rosinu u bit ce to dobro..

Peluso od prve min, solidan je on.

Ocekujem dobru partiju od strane Asamoah..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 feb 2013, 17:35

Pobijediti moramo nema opravdanja...

Šteta za Caceresa, Vidala ne treba forsirati ako je rovit neka odmori za meč protiv Napolija, Giovincu je vrijeme da počne od prve minute... valjda nešto uradi.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 feb 2013, 18:41

Jesam li ja dobro skont'o da je Juventus spreman platiti 27 miliona eura Alexisa ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.