tyler durden je napisao/la:Steven Gerard

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
tyler durden je napisao/la:Steven Gerard

dobar jeste ali 40MPogba je napisao/la:Willian je igračina.gojzerica je napisao/la:Willian
Ako je Pastore vrijedio 40M ili Lavezzi 30M, onda on treba da vrijedi 80 jer je izmislio fudbal za obojicu.
A precijenjeni su svi ako gledamo koliko su plaćeni, tu nema dileme.
 (čini mi se da je toliko plaćen)
 (čini mi se da je toliko plaćen)Kakvo je to razmisljanje ?ciza je napisao/la:dok god ima neko da moze paltiti igraca taj igrac nije precjenjen,

Trenutno nije ali prije 3-4-5 godina kada su govorili da je najbolji veznjak na svijetu i slicno, tada je bio debelo precjenjen, po mom misljenju. Ali posto to vise niko ne govori, mislim da nije precjenjen. Ali je dobar igrac, nema govora.tyler durden je napisao/la:Steven Gerard
Da je precjenjen - je, ali brte da je br. 1, nije ni blizu. On se globalno uopće ne veliča toliko, a i što se tiče cijene bilo je toliko flopova (svaki prijelazni rok u PL imaš bar 7-8 transfera koji nemaju veze sa razumom) da Luka ne može biti ni top 10, a ne br. 1.vidovitadjemila je napisao/la:Znam da momak ima puno obozavatelja ovdje ,ali za mene je to na mjestu br1 Luka Modrić...
Po čemu to?BH430 je napisao/la:Torres
Chicharito

I iz ovoga naravno dolazimo do konstatacije da je Morinho osrednji trener i šarlatan.Pogotovo kad bacimo pogled na njegove rezultate ove sezone s Realom.darker10 je napisao/la:Modric,Modric,Modric.Nevjerovatno,kako se kaze,navikan igrac.Dati 40 miliona za igrace koji ti ne nudi apsolutno nista u igri.Recete da je zadnji vezni,e pa nije.I da jest,jedan Khedira opet ucestvuje u igri vise od njega.Moze svako da govori sta hoce,ali Pjanic je za Modrica Xavi.

Naravno.Suarez46 je napisao/la:Carlos Tevez definitivno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.