Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ova dva mogu i nekako proci,jer se momci bore,ali zabravljas veliku "zvijezdu" Avdiju VrsajevicaFCS je napisao/la:Pa gdje će pozvati kolašinca pored vedeta šunjića, pandže, vranješa![]()
![]()
tu su i giganti poput Svrake i Sesara, majko dragaAdi_Zepce je napisao/la:Ova dva mogu i nekako proci,jer se momci bore,ali zabravljas veliku "zvijezdu" Avdiju VrsajevicaFCS je napisao/la:Pa gdje će pozvati kolašinca pored vedeta šunjića, pandže, vranješa![]()
![]()
A zasto nebi igrao, to mu je raja, vec godinama igra sa tom generacijom. Ima on obaveze i prema svom klubu i prema U20 Njemackoj repki.bavaraccccc je napisao/la:Zasto je Sead uopce igrao za mladu reprezentaciju Germanije ako zarko zeli dres A selekcije BiH???
Ma kakva crna raja,ili zelis da igras za nasu repku ili ne,ne postoji nista vise od toga,pogledaj hajrovica mladeg,i on je odrastao u svici ima i on raje ima i on obaveza prema u20 svicaraca pa je opet dosao i jasno izrazio zelju da igra,pazite treba razluciti jednu stvar BiH ne treba nikoga ko ce preko neke stvari igrati za repku i tako sebi dizati cijenu,ma da nam trebaju igraci poput vode u pustinji,nijedna drzava pa tako ni mi ne bi trebali ici ispod neke granice,borba za igrace -svakako ali sada pisanje posebnih molbi i sredivanja svih mogucih papira za igraca je vec previse,ukoliko nesto zelim,odem i sredim to,ma odem na Mars samo da bih nesto dobio,tako bi trebao i Sead ako zeli da igra i ako tako zarko zeli i voli BiH a ako ne pa hvala je Bogu,igrati ce igraci koje vole svoju domovinu a ne kalkulanti,uostalom koga nema bez njega se moze i mora!dinoze je napisao/la:A zasto nebi igrao, to mu je raja, vec godinama igra sa tom generacijom. Ima on obaveze i prema svom klubu i prema U20 Njemackoj repki.bavaraccccc je napisao/la:Zasto je Sead uopce igrao za mladu reprezentaciju Germanije ako zarko zeli dres A selekcije BiH???
Schalke je fino rekao ako ga zovne A repka na igranje moze ici, ali na izlet nemoze jer igra mlada Njemacka. I sta treba on sada da se svazda tamo sa njima a od njih zavisi.
JTS je napisao/la:tu su i giganti poput Svrake i Sesara, majko dragaAdi_Zepce je napisao/la:Ova dva mogu i nekako proci,jer se momci bore,ali zabravljas veliku "zvijezdu" Avdiju VrsajevicaFCS je napisao/la:Pa gdje će pozvati kolašinca pored vedeta šunjića, pandže, vranješa![]()
![]()
tk@b3 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/susic-i ... ba-uraditi
kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
ovo sve govori o tome koliko ga interesuje igrac koji zeli da igra za BiH ..
Zaboravio si napomenuti jos da je ovo intervju obavljen prije 3 mjeseca.Nogometas21 je napisao/la:"Jeste, istina je da sam se odučio igrati za Bosnu i Hercegovinu. Mlad sam. Morao sam se prvo konsultovati sa ljudima iz Schalkea. Pričao sam s njima, rekli su mi da će me pustiti da igram za BiH, ali za A reprezentaciju", rekao je Kolašinac za ****.ba, dodavši:
"Svakako se sada i ne bih mogao odazvati za mladu reprezentaciju BiH, jer nemam bosanskohercegovački pasoš. Moram prvo to srediti, pa onda da mogu igrati za reprezentaciju BiH. Bit će mi čast što ću nositi dres BiH".
jao covjce covjek je ko tenk a brz ko metak, po ovome sto vidim, Spahic je mala maca za kolasincaMajstor10 je napisao/la:SEAD KOLASINAC protiv Galatasaraya!
[youtube][/youtube]
Momci koji obavljaju ove videa su kraljevi, hvala vam od srca
Jbt. to je za slatkeRule_hz je napisao/la:u danasnjem avazu intervju sa Koletom koji kaze da ce igrat za najmiliju nam i da je prico sa NSBIH i da je pokrenuo proceduru promjni sportiskog drzivljanstva, i kaze da ce igrat za nas a ne za njemacku
Imas li link od toga negdje, trazim na avazovoj stranici al nema?Rule_hz je napisao/la:u danasnjem avazu intervju sa Koletom koji kaze da ce igrat za najmiliju nam i da je prico sa NSBIH i da je pokrenuo proceduru promjni sportiskog drzivljanstva, i kaze da ce igrat za nas a ne za njemacku
za mustuluka siRule_hz je napisao/la:u danasnjem avazu intervju sa Koletom koji kaze da ce igrat za najmiliju nam i da je prico sa NSBIH i da je pokrenuo proceduru promjni sportiskog drzivljanstva, i kaze da ce igrat za nas a ne za njemacku
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10 i 35 gostiju.