Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Možda i ne doživi Liverpool u ligi prvaka kako je krenuloZodiac je napisao/la:
Kakav igrač i kakav borac ,toliko razočaranje zbog ispadanja iz EL kakve bi tek partije gledali od njega u LP,uvjek maksimalno motivisan zna profulati zicere ali u svakoj utakmici da 120 % i ako ga uprava pusti na ljeto prestajem pratit ovaj klub,Sule ostati mora
.
Why always me?neurofunk je napisao/la:
![]()
![]()
dobro si ti prosao pa nisi trajni ban dobio.OTNYS_YNWA je napisao/la:S obzirom da sam počeo širiti i mržnju na forumu moram biti oprezan šta pišem.![]()
Predhodnu utakmicu u ligi, baš kao i ovu protiv Zenita smo odigrali odlično. Ostaje žal za onim promašenim prilikama Suareza u prvoj utakmici, mada je i greška Carraghera došla kao kec na deset Rusima. Hulk onakve situacije koristi stopostotno. Igra, takva kakva jeste, je loša za živce. Ali pomalo se moramo navikavati na to. Očito je da se u većini slučajeva ta lopta neće izbijati preko centra, već će se pokušavati nekim kratkim pasovima osvajati dio po dio terena. U prvom meču, u prvom poluvremenu je to bio dio taktike, i nije tako loše izgledalo. Sule se u par navrata uspio nakon tih dugih lopte i grešaka odbrane naći u izglednim situacijama, ali nažalost ni jednom nije iskoristio. Svaka čast momcima na utakmici, navijačima na podršci... Poželio sam ovakve utakmice, nismo ih odavno gledali. Kamo sreće da imamo priliku u ligi prvaka da se okušamo.
ja da hocu mogu ti srediti sad ban da dobijesOTNYS_YNWA je napisao/la:Govorim o presingu protivnika na našoj polovici, a tada se ne izbija lopta nego se dio po dio osvaja teren.
PS: Vidio sam ja da si ti priželjkivao stalni ban, ali eto nije ti se ostvarila želja, više sreće drugi put.
meni si bio mnogo vise ok kad nisi tako razmisljao.OTNYS_YNWA je napisao/la:Bez dlake na jeziku, samo bahati o bezobrazno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.