FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo1 » 22 feb 2013, 18:50

Elegant je napisao/la:Raspadamo se lagano, pocele su svađe između nas navijaca.
buraz nije nikakva svadja,znam da je jedan te isti lik,onda svoje frustracije pise preko radmila a kada se pravi pametan sa svojim menadjerskim sposobnostima i pametovanjima o fudbalu pise preko pl-bih................RAZABU NE DIRAJ MI JUG I NECES IMATI NIKAKVIH PREPUCAVANJA SA MNOM............pozz
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 22 feb 2013, 18:50

Ako nije o Numi,jest o Radmilu...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2013, 18:51

Ma kakvi navijači sve šupljator do šupljatora
DRUG NEBI TI PUNCA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 feb 2013, 19:08

slika
Sport je lijek za tijelo i duh.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 22 feb 2013, 19:54

zeljo1 je napisao/la:
buraz nije nikakva svadja,znam da je jedan te isti lik,onda svoje frustracije pise preko radmila a kada se pravi pametan sa svojim menadjerskim sposobnostima i pametovanjima o fudbalu pise preko pl-bih................RAZABU NE DIRAJ MI JUG I NECES IMATI NIKAKVIH PREPUCAVANJA SA MNOM............pozz
Nadam se da će te zbog laži i bezobrazluka na ovom dijelu foruma administratori adekvatno i nagraditi, kad te na tribini nema ko dobro isprepucati da ne znaš za sebe. I da već sam ti prijavio ovaj i onaj prošli post pa ćemo vidimo čija majka crnu vunu prede.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 22 feb 2013, 20:03

Radmilo je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:
Nadam se da će te zbog laži i bezobrazluka na ovom dijelu foruma administratori adekvatno i nagraditi, kad te na tribini nema ko dobro isprepucati da ne znaš za sebe. I da već sam ti prijavio ovaj i onaj prošli post pa ćemo vidimo čija majka crnu vunu prede.
tuzibabo :lol: :lol: :lol: vidi se da si neko ko ne ide na tekme........nadam se da nisi na jugu jer stvarno ne bih volio da sa tuzibabama dijelim bilo sta......pozz od mene
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 22 feb 2013, 20:05

strasno korisni i konstruktivni postovi u zadnje vrijeme, svaka cast.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 feb 2013, 20:11

Dobro vas je!Tema je Željo,tome se posvetite...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 feb 2013, 21:29

U koliko se igra protiv Širokog ?
NO PYRO NO PARTY

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 22 feb 2013, 21:44

Buu je napisao/la:U koliko se igra protiv Širokog ?
14:00...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 22 feb 2013, 23:10

Radmilo je napisao/la:
magija je napisao/la:Zna se dobro koja je ekipa palila zastavu i koja je velika lafo " bosnajcka " stranka platila da se to uradi, nego se to sve lijepo zataskalo. Nije se samo tako mogla unijeti zastava na stadion, nego ocito je da se svi pravimo da ne kontamo...
Upravo tako imaju neki navijači na jugu koji bi guzice dali za malo para, pa to ništa novo nije pa oni klub ucjenjuju sa bakljadom, a kamoli da šta još ne urade, zna se i koja je stranka tačna to iskoristila naivne ako su ali nisu jer su se prodali za pare ko prostitutke.
Ovo je cista istina sto je covjek napisao,samo bih te zamolio da u takav kontekst ne stavljas cijeli jug i da grupicu ljudi uporedujes s cijelim jugom.
Ovdje nije mjesto da se pise o ovome,ali i budala zna da u klubu pusi dvije struje.Ova sto nam je napravila jedna stranka,takoder nam je i zavila drzavu u crno.Ali uvijek grupica ljudi se moze podplatiti.

Da se vratimo na temu,ja sam pobrkao ove vaucere sa clanarinama,ali svakako se i to treba poceti promovirati pa da prodaja krene na dobro.
Izgleda da ima jos sanse da nam dode neki stoper ili tako nesto.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 feb 2013, 00:38

Dona je napisao/la:
Radmilo je napisao/la:
magija je napisao/la:Zna se dobro koja je ekipa palila zastavu i koja je velika lafo " bosnajcka " stranka platila da se to uradi, nego se to sve lijepo zataskalo. Nije se samo tako mogla unijeti zastava na stadion, nego ocito je da se svi pravimo da ne kontamo...
Upravo tako imaju neki navijači na jugu koji bi guzice dali za malo para, pa to ništa novo nije pa oni klub ucjenjuju sa bakljadom, a kamoli da šta još ne urade, zna se i koja je stranka tačna to iskoristila naivne ako su ali nisu jer su se prodali za pare ko prostitutke.
Ovo je cista istina sto je covjek napisao,samo bih te zamolio da u takav kontekst ne stavljas cijeli jug i da grupicu ljudi uporedujes s cijelim jugom.
Ovdje nije mjesto da se pise o ovome,ali i budala zna da u klubu pusi dvije struje.Ova sto nam je napravila jedna stranka,takoder nam je i zavila drzavu u crno.Ali uvijek grupica ljudi se moze podplatiti.

Da se vratimo na temu,ja sam pobrkao ove vaucere sa clanarinama,ali svakako se i to treba poceti promovirati pa da prodaja krene na dobro.
Izgleda da ima jos sanse da nam dode neki stoper ili tako nesto.
E svasta :lol:
Pa normalno da ima takvih osoba. Bilo ih je i uvijek ce ih biti u bilo kojoj navijackoj skupini. Sa parama mozes sve :)
@zahvaljujem ipetm
NO PYRO NO PARTY

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 feb 2013, 00:49

SB90 je napisao/la:ti se vec oprostio i od svrake i haman od zolotica, a sad kao neke ironije... :roll:
E vidis, klasican komentar jednog balkanca koji prvenstveno CITA i GLEDA NA STVARI POVRSNO. Procitaj po deset puta ako treba, ali SVATI STA PISE, u suprotnom ne ostavljaj (supacke komentare)....

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 feb 2013, 02:25

Joj tifoza :lol:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 23 feb 2013, 02:31

Kakve su nam sanse da budemo nosioci u drugom pretkolu LP?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 feb 2013, 10:20

mak_033 je napisao/la:Kakve su nam sanse da budemo nosioci u drugom pretkolu LP?
Postoji realna sansa da budemo, ali i da ne budemo. Po trenutnoj situaciji smo na posljednjem mjestu nosilaca, sto znaci svaka promjena bi nas mogla odstranit iz tog kruga.

Na ovom linku imas trenutnu situaciju, koja se nadam se nece mijenjat.

https://skydrive.live.com/view.aspx?res ... _o0FkXQ7Ng
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 feb 2013, 11:16

Danas u 14:00 sa Širokim Brijegom

http://fkzeljeznicar.ba/danas-u-1400-sa ... egom/4410/" onclick="window.open(this.href);return false;

White shoes never lose !

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 23 feb 2013, 11:40

Ovo mi se stvarno ne sviđa,evo naši momci su bili u Rovinju,odjednom se pojaviše na tekmi u Međugoriju protiv Širokog Brijega,gdje je ta marketing služba našeg kluba,sta ona radi?
Zadnjih par dana nisam znao ni dali su živi,poslije pripremnih tekmi kao da se ništa ne dešava.
Ocu da se na pripreme povedu ljudi koji će pratiti svaki trening,uslikati par slika,ubacit neki video,a ne totalna anemija,hoću člansku kartu da mi stoji u novčaniku uz ličnu i još nešto zašto nebi platili nekoj TV-kući da se stalno vrti naš džingl,nešto kao"Budi prvi,budi Željo",svjestan sam besparice,ali to bi mogli platiti od kazni koje su nam na vrat nabacili "veliki navijači",Željo je neiskorišteni brend!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 feb 2013, 11:43

Da pratiš zvaničnu stranicu sve bi ti bilo jasno. Već par dana piše da će se vratiti 23. , da je genralka 23. Al' najlakše je tako. Jel' trebam uzeti tvoj broj mobitela pa da ti javljam kad Svraka ide pišat itd.?

White shoes never lose !

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 23 feb 2013, 12:56

DzoleZeljo je napisao/la:
SB90 je napisao/la:ti se vec oprostio i od svrake i haman od zolotica, a sad kao neke ironije... :roll:
E vidis, klasican komentar jednog balkanca koji prvenstveno CITA i GLEDA NA STVARI POVRSNO. Procitaj po deset puta ako treba, ali SVATI STA PISE, u suprotnom ne ostavljaj (supacke komentare)....
Ne treba nas niko ponižavati, mi sami sebi to radimo.SB90 je upravu 100 %, napisao si post u kojem se zahvaljuješ igraču na svemu što je učinio za klub i kad si shvatio da je šuplja, onda kao neku ironiju furaš, okrećeš na zayebanciju, da bi raja kontala da se ti zayebavaš.Opusti se i uživaj.I imam jedno pitanje, po čemu si ti bolji od prosječnog balkanca?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, Google Adsense [Bot], Levin i 53 gosta.