buraz nije nikakva svadja,znam da je jedan te isti lik,onda svoje frustracije pise preko radmila a kada se pravi pametan sa svojim menadjerskim sposobnostima i pametovanjima o fudbalu pise preko pl-bih................RAZABU NE DIRAJ MI JUG I NECES IMATI NIKAKVIH PREPUCAVANJA SA MNOM............pozzElegant je napisao/la:Raspadamo se lagano, pocele su svađe između nas navijaca.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Ako nije o Numi,jest o Radmilu...
- storm_raider
- Kontakt:
Nadam se da će te zbog laži i bezobrazluka na ovom dijelu foruma administratori adekvatno i nagraditi, kad te na tribini nema ko dobro isprepucati da ne znaš za sebe. I da već sam ti prijavio ovaj i onaj prošli post pa ćemo vidimo čija majka crnu vunu prede.zeljo1 je napisao/la:buraz nije nikakva svadja,znam da je jedan te isti lik,onda svoje frustracije pise preko radmila a kada se pravi pametan sa svojim menadjerskim sposobnostima i pametovanjima o fudbalu pise preko pl-bih................RAZABU NE DIRAJ MI JUG I NECES IMATI NIKAKVIH PREPUCAVANJA SA MNOM............pozzElegant je napisao/la:Raspadamo se lagano, pocele su svađe između nas navijaca.
tuzibaboRadmilo je napisao/la:Nadam se da će te zbog laži i bezobrazluka na ovom dijelu foruma administratori adekvatno i nagraditi, kad te na tribini nema ko dobro isprepucati da ne znaš za sebe. I da već sam ti prijavio ovaj i onaj prošli post pa ćemo vidimo čija majka crnu vunu prede.zeljo1 je napisao/la:buraz nije nikakva svadja,znam da je jedan te isti lik,onda svoje frustracije pise preko radmila a kada se pravi pametan sa svojim menadjerskim sposobnostima i pametovanjima o fudbalu pise preko pl-bih................RAZABU NE DIRAJ MI JUG I NECES IMATI NIKAKVIH PREPUCAVANJA SA MNOM............pozzElegant je napisao/la:Raspadamo se lagano, pocele su svađe između nas navijaca.

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
strasno korisni i konstruktivni postovi u zadnje vrijeme, svaka cast.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobro vas je!Tema je Željo,tome se posvetite...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
14:00...Buu je napisao/la:U koliko se igra protiv Širokog ?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ovo je cista istina sto je covjek napisao,samo bih te zamolio da u takav kontekst ne stavljas cijeli jug i da grupicu ljudi uporedujes s cijelim jugom.Radmilo je napisao/la:Upravo tako imaju neki navijači na jugu koji bi guzice dali za malo para, pa to ništa novo nije pa oni klub ucjenjuju sa bakljadom, a kamoli da šta još ne urade, zna se i koja je stranka tačna to iskoristila naivne ako su ali nisu jer su se prodali za pare ko prostitutke.magija je napisao/la:Zna se dobro koja je ekipa palila zastavu i koja je velika lafo " bosnajcka " stranka platila da se to uradi, nego se to sve lijepo zataskalo. Nije se samo tako mogla unijeti zastava na stadion, nego ocito je da se svi pravimo da ne kontamo...
Ovdje nije mjesto da se pise o ovome,ali i budala zna da u klubu pusi dvije struje.Ova sto nam je napravila jedna stranka,takoder nam je i zavila drzavu u crno.Ali uvijek grupica ljudi se moze podplatiti.
Da se vratimo na temu,ja sam pobrkao ove vaucere sa clanarinama,ali svakako se i to treba poceti promovirati pa da prodaja krene na dobro.
Izgleda da ima jos sanse da nam dode neki stoper ili tako nesto.
E svastaDona je napisao/la:Ovo je cista istina sto je covjek napisao,samo bih te zamolio da u takav kontekst ne stavljas cijeli jug i da grupicu ljudi uporedujes s cijelim jugom.Radmilo je napisao/la:Upravo tako imaju neki navijači na jugu koji bi guzice dali za malo para, pa to ništa novo nije pa oni klub ucjenjuju sa bakljadom, a kamoli da šta još ne urade, zna se i koja je stranka tačna to iskoristila naivne ako su ali nisu jer su se prodali za pare ko prostitutke.magija je napisao/la:Zna se dobro koja je ekipa palila zastavu i koja je velika lafo " bosnajcka " stranka platila da se to uradi, nego se to sve lijepo zataskalo. Nije se samo tako mogla unijeti zastava na stadion, nego ocito je da se svi pravimo da ne kontamo...
Ovdje nije mjesto da se pise o ovome,ali i budala zna da u klubu pusi dvije struje.Ova sto nam je napravila jedna stranka,takoder nam je i zavila drzavu u crno.Ali uvijek grupica ljudi se moze podplatiti.
Da se vratimo na temu,ja sam pobrkao ove vaucere sa clanarinama,ali svakako se i to treba poceti promovirati pa da prodaja krene na dobro.
Izgleda da ima jos sanse da nam dode neki stoper ili tako nesto.

Pa normalno da ima takvih osoba. Bilo ih je i uvijek ce ih biti u bilo kojoj navijackoj skupini. Sa parama mozes sve

@zahvaljujem ipetm
NO PYRO NO PARTY
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E vidis, klasican komentar jednog balkanca koji prvenstveno CITA i GLEDA NA STVARI POVRSNO. Procitaj po deset puta ako treba, ali SVATI STA PISE, u suprotnom ne ostavljaj (supacke komentare)....SB90 je napisao/la:ti se vec oprostio i od svrake i haman od zolotica, a sad kao neke ironije...
-
- Kontakt:
Joj tifoza 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Kakve su nam sanse da budemo nosioci u drugom pretkolu LP?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Postoji realna sansa da budemo, ali i da ne budemo. Po trenutnoj situaciji smo na posljednjem mjestu nosilaca, sto znaci svaka promjena bi nas mogla odstranit iz tog kruga.mak_033 je napisao/la:Kakve su nam sanse da budemo nosioci u drugom pretkolu LP?
Na ovom linku imas trenutnu situaciju, koja se nadam se nece mijenjat.
https://skydrive.live.com/view.aspx?res ... _o0FkXQ7Ng
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Danas u 14:00 sa Širokim Brijegom
http://fkzeljeznicar.ba/danas-u-1400-sa ... egom/4410/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/danas-u-1400-sa ... egom/4410/" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ovo mi se stvarno ne sviđa,evo naši momci su bili u Rovinju,odjednom se pojaviše na tekmi u Međugoriju protiv Širokog Brijega,gdje je ta marketing služba našeg kluba,sta ona radi?
Zadnjih par dana nisam znao ni dali su živi,poslije pripremnih tekmi kao da se ništa ne dešava.
Ocu da se na pripreme povedu ljudi koji će pratiti svaki trening,uslikati par slika,ubacit neki video,a ne totalna anemija,hoću člansku kartu da mi stoji u novčaniku uz ličnu i još nešto zašto nebi platili nekoj TV-kući da se stalno vrti naš džingl,nešto kao"Budi prvi,budi Željo",svjestan sam besparice,ali to bi mogli platiti od kazni koje su nam na vrat nabacili "veliki navijači",Željo je neiskorišteni brend!!!
Zadnjih par dana nisam znao ni dali su živi,poslije pripremnih tekmi kao da se ništa ne dešava.
Ocu da se na pripreme povedu ljudi koji će pratiti svaki trening,uslikati par slika,ubacit neki video,a ne totalna anemija,hoću člansku kartu da mi stoji u novčaniku uz ličnu i još nešto zašto nebi platili nekoj TV-kući da se stalno vrti naš džingl,nešto kao"Budi prvi,budi Željo",svjestan sam besparice,ali to bi mogli platiti od kazni koje su nam na vrat nabacili "veliki navijači",Željo je neiskorišteni brend!!!
Da pratiš zvaničnu stranicu sve bi ti bilo jasno. Već par dana piše da će se vratiti 23. , da je genralka 23. Al' najlakše je tako. Jel' trebam uzeti tvoj broj mobitela pa da ti javljam kad Svraka ide pišat itd.?
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Ne treba nas niko ponižavati, mi sami sebi to radimo.SB90 je upravu 100 %, napisao si post u kojem se zahvaljuješ igraču na svemu što je učinio za klub i kad si shvatio da je šuplja, onda kao neku ironiju furaš, okrećeš na zayebanciju, da bi raja kontala da se ti zayebavaš.Opusti se i uživaj.I imam jedno pitanje, po čemu si ti bolji od prosječnog balkanca?DzoleZeljo je napisao/la:E vidis, klasican komentar jednog balkanca koji prvenstveno CITA i GLEDA NA STVARI POVRSNO. Procitaj po deset puta ako treba, ali SVATI STA PISE, u suprotnom ne ostavljaj (supacke komentare)....SB90 je napisao/la:ti se vec oprostio i od svrake i haman od zolotica, a sad kao neke ironije...