Debakl,na 2 tiketa me obori hendikep i na jednom over.Ukupno 5 tiketa sam mašio do sad,imam još 2 živa.Na jednom čekam Mogi Mirim i Istomina a drugi je samo NBA.Čekao sam Oss 3+ za 72KM al nije htjelo.Tyler je napisao/la:Kontam da će Real raznijeti Albu večeras nakon ispadanja iz kupa od Barse i poraza od Efesa pošlo kolo.Manresa je ružno stradala u nedelju.Znači kec (1,05),hendikep +16,5 (1,85) i 85+ koševa Reala (1,85).Ko igra više tiketa odlično za kombinovanje.
Srećno.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
NHL
Nashville Predators-Vancouver Canucks TIK 1 1.95; 1.trećina 1 2.80
kakav mi je dan danas bolje me nemojte slušati, loša ponuda za hokej samo mi se ovaj par sviđa
Nashville Predators-Vancouver Canucks TIK 1 1.95; 1.trećina 1 2.80
kakav mi je dan danas bolje me nemojte slušati, loša ponuda za hokej samo mi se ovaj par sviđa
evo sta cu ja igrati od NBA :

ovaj tiket mi je 99% siguran
gosti su katastrofalni, domacini traze sto bolji plasman za PO da bi dobili sto lakseg protivnika, kvote minimalne, Lakerse smrdljive nisam htio da igram imam neki los predosjecaj

Mello me iz*ebao preksinoc na poluvremenu imao 3PF i 4-15 i 1-5
ebo li ga mis mali, veceras bi trebao da proradi, cuvace ga Gay mada ja msm da to nema veze ko njega cuva, zvjer je zvjer
Harden 46 poena utjerao protiv Oklahome
nek' bude upola efikasan kao tada i jos malo nesto i tip prosao
btw dok sam ga pratio imao je 4-4 za 2 i 4-4 za 3, poludio lik bio
uzece puno suteva i veceras, jos koje slobodno kad se doda ... trebao bi preci
njega sam htio sa Linom igrati, mogao bi i Lin preko ici, ali nema ga u ponudi jbg
i OKC uslov ..
misljenja, komentari, moze slobodno
GL ako neko prati nesto

ovaj tiket mi je 99% siguran

Mello me iz*ebao preksinoc na poluvremenu imao 3PF i 4-15 i 1-5

misljenja, komentari, moze slobodno

GL ako neko prati nesto

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Lopez over 18,5 - u nedostatku Johnsona , ovo bi trebalo proci . Cuva ga Asik , nista posebno u odbrani . I Williams je imao neku laganu povredicu , ali ce igrati najvjerovatnije . Ocekujem brzu utakmicu s dosta poena , tako i njegovih 20ak makar .
S.Curry over 22,5 - San Antonio u seriji gostujucih utakmica , ne vjerujem da ce biti kakva velika razlika u utakmici , tj ocekujem egal-tekmu , cuvace ga Parker ; ne vjerujem da ce on trckarati za njim .
Ovo 2 mi je za glavnog listica a mislio sam jos igrati:
Gallinari over
Parker over
Boozer over
Wall over
Iskombinirat' nesto
GL
S.Curry over 22,5 - San Antonio u seriji gostujucih utakmica , ne vjerujem da ce biti kakva velika razlika u utakmici , tj ocekujem egal-tekmu , cuvace ga Parker ; ne vjerujem da ce on trckarati za njim .
Ovo 2 mi je za glavnog listica a mislio sam jos igrati:
Gallinari over
Parker over
Boozer over
Wall over
Iskombinirat' nesto

GL
SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
Imal ko da se u Tenis razumije da mi sta za veceras preporucio od ova tri para sto su ostala
Almagro-Del Bonis
Lopez-Sock
Istomin-Rusell
Zbroj gemova i tako to

Almagro-Del Bonis
Lopez-Sock
Istomin-Rusell
Zbroj gemova i tako to
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Asik je top 5 defanzivnih centara lige...možda i top 3
Ne kažem da neće proć, čak bi i trebalo s obzirom da Houston igra na puno koševa a Lopez je sila nebeska u napadu kad uhvati pravi ritam. Plus nema Johnsona.

Ne kažem da neće proć, čak bi i trebalo s obzirom da Houston igra na puno koševa a Lopez je sila nebeska u napadu kad uhvati pravi ritam. Plus nema Johnsona.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Ja sam igrao Socka još jutros. Kvota fina. Lopez je trebao ispasti još jučer, al eto predao mu Haas bez borbeHeller je napisao/la:Imal ko da se u Tenis razumije da mi sta za veceras preporucio od ova tri para sto su ostala![]()
Almagro-Del Bonis
Lopez-Sock
Istomin-Rusell
Zbroj gemova i tako to

Sock dobio Raonića i Blakea na ovom turniru. Ne mislim da će Lopez imati odgovor na njegovu servu. I vidim da vani pada opasno kvota na Socka
E ljudi veceras krenuo na pivu i svratim do kladionice na jedan Bingo, i svojim ocima sam vidio kad je neki lik stavio 150 maraka na X izmedju Hamiltona i Rochestera (AHL) kvota 4.00.....nisam mogao vjerovati ipak je hokej, evo dosao kuci i stavit cu cenera i ja pa sta budee....mislio sam da bi bilo steta da prodje a da ne podijelim sa forumom....sretno ako ko bude citao i pratio...pozdrav 

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
denver 102.5+
atalanta-sacramento 202.5+
detroit -89.5
oklahoma h1
chicago 2
Sretno ako ko sta prepise
atalanta-sacramento 202.5+
detroit -89.5
oklahoma h1
chicago 2
Sretno ako ko sta prepise

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
možda dupla ulog na ikseve Rochestera, nisu odigrali neriješeno tačno 21 utakmicu zaredombulbasor je napisao/la:E ljudi veceras krenuo na pivu i svratim do kladionice na jedan Bingo, i svojim ocima sam vidio kad je neki lik stavio 150 maraka na X izmedju Hamiltona i Rochestera (AHL) kvota 4.00.....nisam mogao vjerovati ipak je hokej, evo dosao kuci i stavit cu cenera i ja pa sta budee....mislio sam da bi bilo steta da prodje a da ne podijelim sa forumom....sretno ako ko bude citao i pratio...pozdrav

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Mozda ganja kvotu, tako i moj drugar eno do 50 nabio NBA al kad dobije veseljebulbasor je napisao/la:E ljudi veceras krenuo na pivu i svratim do kladionice na jedan Bingo, i svojim ocima sam vidio kad je neki lik stavio 150 maraka na X izmedju Hamiltona i Rochestera (AHL) kvota 4.00.....nisam mogao vjerovati ipak je hokej, evo dosao kuci i stavit cu cenera i ja pa sta budee....mislio sam da bi bilo steta da prodje a da ne podijelim sa forumom....sretno ako ko bude citao i pratio...pozdrav

Nullius in verba
- masteRofPoker
- Kontakt:
Socka gledao i fin mladic pravo, ima lijepih elemenata ove teniske igrice.Heller je napisao/la:Imal ko da se u Tenis razumije da mi sta za veceras preporucio od ova tri para sto su ostala![]()
Almagro-Del Bonis
Lopez-Sock
Istomin-Rusell
Zbroj gemova i tako to

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Mozda jednostavno brani listic na kojem ceka taj par za jos vecu lovudijabola je napisao/la:možda dupla ulog na ikseve Rochestera, nisu odigrali neriješeno tačno 21 utakmicu zaredombulbasor je napisao/la:E ljudi veceras krenuo na pivu i svratim do kladionice na jedan Bingo, i svojim ocima sam vidio kad je neki lik stavio 150 maraka na X izmedju Hamiltona i Rochestera (AHL) kvota 4.00.....nisam mogao vjerovati ipak je hokej, evo dosao kuci i stavit cu cenera i ja pa sta budee....mislio sam da bi bilo steta da prodje a da ne podijelim sa forumom....sretno ako ko bude citao i pratio...pozdrav

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
pa nece braniti SAMO Xom10DelPiero je napisao/la:Mozda jednostavno brani listic na kojem ceka taj par za jos vecu lovudijabola je napisao/la:možda dupla ulog na ikseve Rochestera, nisu odigrali neriješeno tačno 21 utakmicu zaredombulbasor je napisao/la:E ljudi veceras krenuo na pivu i svratim do kladionice na jedan Bingo, i svojim ocima sam vidio kad je neki lik stavio 150 maraka na X izmedju Hamiltona i Rochestera (AHL) kvota 4.00.....nisam mogao vjerovati ipak je hokej, evo dosao kuci i stavit cu cenera i ja pa sta budee....mislio sam da bi bilo steta da prodje a da ne podijelim sa forumom....sretno ako ko bude citao i pratio...pozdrav

Sock over 

Nullius in verba
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ja ga cekam na live, pa cu vidjeti kako ce se ponasati.Livnobet je napisao/la:Livnobet je napisao/la:Ja sam igrao Socka još jutros. Kvota fina. Lopez je trebao ispasti još jučer, al eto predao mu Haas bez borbe![]()
Sock dobio Raonića i Blakea na ovom turniru. Ne mislim da će Lopez imati odgovor na njegovu servu. I vidim da vani pada opasno kvota na Sockaedoox je napisao/la:Veceras ovaj Sock ima da pomete Lopeza 2,20 kvota, čak tačan rezultat oprobati 0:2 (4,20 wwin, premier 3,70)Šta ćemo večeras ovom Socku **** sve po spiskumasteRofPoker je napisao/la:Socka gledao i fin mladic pravo, ima lijepih elemenata ove teniske igrice.![]()

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nije ti palo na pamet da je negdje uplatio vec 1 recimo posto je to veca kvota a tu X, vise mu se tako isplati singlirati nego puci dvoznakmforce je napisao/la: pa nece braniti SAMO Xomosim ako nema jos 2 tiketa gdje ceka keca i dvicu

Alessandro Del Piero !
hoces da kazes da ako je uplatio na keca i ceka keca, brani tiket tako sto ce uplatiti na X ? a sta onda ako dodje 2 ?10DelPiero je napisao/la:Nije ti palo na pamet da je negdje uplatio vec 1 recimo posto je to veca kvota a tu X, vise mu se tako isplati singlirati nego puci dvoznakmforce je napisao/la: pa nece braniti SAMO Xomosim ako nema jos 2 tiketa gdje ceka keca i dvicu

- 10DelPiero
- Kontakt:
Hahah pa sam si sebi odgovorio, jel to tako komplikovano jbt cuj igrao 1 brani se tako sto igra 1. Igrao je vjerovatno 2 na glavnom listicu ali to govorim zato sto je manja kvota pa je negdje vec singlirao 1 kvota je oko 3 kako sam vidio i singlirao X kvota oko 4mforce je napisao/la:hoces da kazes da ako je uplatio na keca i ceka keca, brani tiket tako sto ce uplatiti na X ? a sta onda ako dodje 2 ?10DelPiero je napisao/la:Nije ti palo na pamet da je negdje uplatio vec 1 recimo posto je to veca kvota a tu X, vise mu se tako isplati singlirati nego puci dvoznakmforce je napisao/la: pa nece braniti SAMO Xomosim ako nema jos 2 tiketa gdje ceka keca i dvicu

Alessandro Del Piero !
malo ti mene nisi skontao, al ae ... uglavnom, ako je singlirao sa po 100km ( i dvojku pod uslovom da ima glavni tiket sa kecom ) kao sto je i na X uplatio, onda mu je sigurno masan dobitak jer mu se u suprotnom ne isplati .. ili jednostavno ima para za bacanje, vidjecemo veceras ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.