Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Tyler
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Tyler » 22 feb 2013, 23:42

Tyler je napisao/la:Kontam da će Real raznijeti Albu večeras nakon ispadanja iz kupa od Barse i poraza od Efesa pošlo kolo.Manresa je ružno stradala u nedelju.Znači kec (1,05),hendikep +16,5 (1,85) i 85+ koševa Reala (1,85).Ko igra više tiketa odlično za kombinovanje.

Srećno.
Debakl,na 2 tiketa me obori hendikep i na jednom over.Ukupno 5 tiketa sam mašio do sad,imam još 2 živa.Na jednom čekam Mogi Mirim i Istomina a drugi je samo NBA.Čekao sam Oss 3+ za 72KM al nije htjelo.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 22 feb 2013, 23:55

NHL

Nashville Predators-Vancouver Canucks TIK 1 1.95; 1.trećina 1 2.80

kakav mi je dan danas bolje me nemojte slušati, loša ponuda za hokej samo mi se ovaj par sviđa

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 22 feb 2013, 23:56

evo sta cu ja igrati od NBA :

slika
ovaj tiket mi je 99% siguran :mrgreen: gosti su katastrofalni, domacini traze sto bolji plasman za PO da bi dobili sto lakseg protivnika, kvote minimalne, Lakerse smrdljive nisam htio da igram imam neki los predosjecaj :)

slika
Mello me iz*ebao preksinoc na poluvremenu imao 3PF i 4-15 i 1-5 :twisted: ebo li ga mis mali, veceras bi trebao da proradi, cuvace ga Gay mada ja msm da to nema veze ko njega cuva, zvjer je zvjer :twisted: Harden 46 poena utjerao protiv Oklahome :lol: nek' bude upola efikasan kao tada i jos malo nesto i tip prosao :D btw dok sam ga pratio imao je 4-4 za 2 i 4-4 za 3, poludio lik bio :D uzece puno suteva i veceras, jos koje slobodno kad se doda ... trebao bi preci 8-) njega sam htio sa Linom igrati, mogao bi i Lin preko ici, ali nema ga u ponudi jbg :cry: i OKC uslov ..

misljenja, komentari, moze slobodno :D
GL ako neko prati nesto :D
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

mashe
Kontakt:

Post Postao/la mashe » 23 feb 2013, 00:06

Lopez over 18,5 - u nedostatku Johnsona , ovo bi trebalo proci . Cuva ga Asik , nista posebno u odbrani . I Williams je imao neku laganu povredicu , ali ce igrati najvjerovatnije . Ocekujem brzu utakmicu s dosta poena , tako i njegovih 20ak makar .
S.Curry over 22,5 - San Antonio u seriji gostujucih utakmica , ne vjerujem da ce biti kakva velika razlika u utakmici , tj ocekujem egal-tekmu , cuvace ga Parker ; ne vjerujem da ce on trckarati za njim .
Ovo 2 mi je za glavnog listica a mislio sam jos igrati:
Gallinari over
Parker over
Boozer over
Wall over
Iskombinirat' nesto :)
GL
SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 feb 2013, 00:16

Imal ko da se u Tenis razumije da mi sta za veceras preporucio od ova tri para sto su ostala :mrgreen:

Almagro-Del Bonis
Lopez-Sock
Istomin-Rusell

Zbroj gemova i tako to
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 23 feb 2013, 00:18

Asik je top 5 defanzivnih centara lige...možda i top 3 ;)
Ne kažem da neće proć, čak bi i trebalo s obzirom da Houston igra na puno koševa a Lopez je sila nebeska u napadu kad uhvati pravi ritam. Plus nema Johnsona.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

Livnobet
Kontakt:

Post Postao/la Livnobet » 23 feb 2013, 00:24

Heller je napisao/la:Imal ko da se u Tenis razumije da mi sta za veceras preporucio od ova tri para sto su ostala :mrgreen:

Almagro-Del Bonis
Lopez-Sock
Istomin-Rusell

Zbroj gemova i tako to
Ja sam igrao Socka još jutros. Kvota fina. Lopez je trebao ispasti još jučer, al eto predao mu Haas bez borbe :mrgreen:
Sock dobio Raonića i Blakea na ovom turniru. Ne mislim da će Lopez imati odgovor na njegovu servu. I vidim da vani pada opasno kvota na Socka

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 23 feb 2013, 00:36

E ljudi veceras krenuo na pivu i svratim do kladionice na jedan Bingo, i svojim ocima sam vidio kad je neki lik stavio 150 maraka na X izmedju Hamiltona i Rochestera (AHL) kvota 4.00.....nisam mogao vjerovati ipak je hokej, evo dosao kuci i stavit cu cenera i ja pa sta budee....mislio sam da bi bilo steta da prodje a da ne podijelim sa forumom....sretno ako ko bude citao i pratio...pozdrav :D
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 23 feb 2013, 00:37

denver 102.5+
atalanta-sacramento 202.5+
detroit -89.5
oklahoma h1
chicago 2
Sretno ako ko sta prepise :-D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 23 feb 2013, 00:45

bulbasor je napisao/la:E ljudi veceras krenuo na pivu i svratim do kladionice na jedan Bingo, i svojim ocima sam vidio kad je neki lik stavio 150 maraka na X izmedju Hamiltona i Rochestera (AHL) kvota 4.00.....nisam mogao vjerovati ipak je hokej, evo dosao kuci i stavit cu cenera i ja pa sta budee....mislio sam da bi bilo steta da prodje a da ne podijelim sa forumom....sretno ako ko bude citao i pratio...pozdrav :D
možda dupla ulog na ikseve Rochestera, nisu odigrali neriješeno tačno 21 utakmicu zaredom :lol:
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 feb 2013, 00:59

bulbasor je napisao/la:E ljudi veceras krenuo na pivu i svratim do kladionice na jedan Bingo, i svojim ocima sam vidio kad je neki lik stavio 150 maraka na X izmedju Hamiltona i Rochestera (AHL) kvota 4.00.....nisam mogao vjerovati ipak je hokej, evo dosao kuci i stavit cu cenera i ja pa sta budee....mislio sam da bi bilo steta da prodje a da ne podijelim sa forumom....sretno ako ko bude citao i pratio...pozdrav :D
Mozda ganja kvotu, tako i moj drugar eno do 50 nabio NBA al kad dobije veselje :mrgreen:
Nullius in verba

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 23 feb 2013, 01:17

Heller je napisao/la:Imal ko da se u Tenis razumije da mi sta za veceras preporucio od ova tri para sto su ostala :mrgreen:

Almagro-Del Bonis
Lopez-Sock
Istomin-Rusell

Zbroj gemova i tako to
Socka gledao i fin mladic pravo, ima lijepih elemenata ove teniske igrice. :)
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 23 feb 2013, 01:39

dijabola je napisao/la:
možda dupla ulog na ikseve Rochestera, nisu odigrali neriješeno tačno 21 utakmicu zaredom :lol:
Mozda jednostavno brani listic na kojem ceka taj par za jos vecu lovu :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 23 feb 2013, 01:40

10DelPiero je napisao/la:
dijabola je napisao/la:
Mozda jednostavno brani listic na kojem ceka taj par za jos vecu lovu :lol:
pa nece braniti SAMO Xom :? osim ako nema jos 2 tiketa gdje ceka keca i dvicu :?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 feb 2013, 01:43

Sock over :mrgreen:
Nullius in verba

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 23 feb 2013, 01:43

Livnobet je napisao/la:
Livnobet je napisao/la:Ja sam igrao Socka još jutros. Kvota fina. Lopez je trebao ispasti još jučer, al eto predao mu Haas bez borbe :mrgreen:
Sock dobio Raonića i Blakea na ovom turniru. Ne mislim da će Lopez imati odgovor na njegovu servu. I vidim da vani pada opasno kvota na Socka
edoox je napisao/la:Veceras ovaj Sock ima da pomete Lopeza 2,20 kvota, čak tačan rezultat oprobati 0:2 (4,20 wwin, premier 3,70)
masteRofPoker je napisao/la:Socka gledao i fin mladic pravo, ima lijepih elemenata ove teniske igrice. :)
Šta ćemo večeras ovom Socku **** sve po spisku :lol: :lol:
Ja ga cekam na live, pa cu vidjeti kako ce se ponasati. :)
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 23 feb 2013, 01:55

mforce je napisao/la: pa nece braniti SAMO Xom :? osim ako nema jos 2 tiketa gdje ceka keca i dvicu :?
Nije ti palo na pamet da je negdje uplatio vec 1 recimo posto je to veca kvota a tu X, vise mu se tako isplati singlirati nego puci dvoznak :?:
Alessandro Del Piero !

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 23 feb 2013, 01:59

mforce je napisao/la: pa nece braniti SAMO Xom :? osim ako nema jos 2 tiketa gdje ceka keca i dvicu :?
Nije ti palo na pamet da je negdje uplatio vec 1 recimo posto je to veca kvota a tu X, vise mu se tako isplati singlirati nego puci dvoznak :?:
hoces da kazes da ako je uplatio na keca i ceka keca, brani tiket tako sto ce uplatiti na X ? a sta onda ako dodje 2 ? :lol:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 23 feb 2013, 02:04

mforce je napisao/la:
hoces da kazes da ako je uplatio na keca i ceka keca, brani tiket tako sto ce uplatiti na X ? a sta onda ako dodje 2 ? :lol:
Hahah pa sam si sebi odgovorio, jel to tako komplikovano jbt cuj igrao 1 brani se tako sto igra 1. Igrao je vjerovatno 2 na glavnom listicu ali to govorim zato sto je manja kvota pa je negdje vec singlirao 1 kvota je oko 3 kako sam vidio i singlirao X kvota oko 4 :lol:
Alessandro Del Piero !

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 23 feb 2013, 02:08

malo ti mene nisi skontao, al ae ... uglavnom, ako je singlirao sa po 100km ( i dvojku pod uslovom da ima glavni tiket sa kecom ) kao sto je i na X uplatio, onda mu je sigurno masan dobitak jer mu se u suprotnom ne isplati .. ili jednostavno ima para za bacanje, vidjecemo veceras ..

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.