Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
aBd na ljeto je planiram 60-dnevni reprezentativni kamp za juniorke, kadete i juniore!
(izvor: Avaz 11.2.2013)
selam
(izvor: Avaz 11.2.2013)
selam
Takmicenje za prvaka u juniorskoj konkurenciji.
Ovog vikenda pocinje takmicenje za prvaka u juniorskoj konkurenciji. Ucestvuju Spars, Bosna B, Kos i Play Off. KK Spars je favorit za prvo mjesto, dok se za drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za zavrsnicu drzavnog prvenstva bore Koš, Play Off i Bosna B. Najblize drugoj poziciji je ekipa Kosa, koja se u nedjelju sastaje sa ekipom PLay Off-a, a u drugoj utakmici lige 4 igraju Bosna B - Spars
Ovog vikenda pocinje takmicenje za prvaka u juniorskoj konkurenciji. Ucestvuju Spars, Bosna B, Kos i Play Off. KK Spars je favorit za prvo mjesto, dok se za drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za zavrsnicu drzavnog prvenstva bore Koš, Play Off i Bosna B. Najblize drugoj poziciji je ekipa Kosa, koja se u nedjelju sastaje sa ekipom PLay Off-a, a u drugoj utakmici lige 4 igraju Bosna B - Spars
-
- Kontakt:
Ja kolko znam ti igraci ce igrati i za spars travnik i za spars u sarajevu.neno#4 je napisao/la:Ne znam zasto. Po meni to nije nikakva odluka. Da je posudjen negdje da igra Ligu 12, ok. Ali rang nize. Nestvarno.
kakav spars travnik hahahahahasamosarajvo je napisao/la:Ja kolko znam ti igraci ce igrati i za spars travnik i za spars u sarajevu.neno#4 je napisao/la:Ne znam zasto. Po meni to nije nikakva odluka. Da je posudjen negdje da igra Ligu 12, ok. Ali rang nize. Nestvarno.
igrat će za travnik, a oni igraju u a2 ligu
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
ma ima i nakav spars u travniku, kao i mostaru, 100%kokuz je napisao/la:kakav spars travnik hahahahahasamosarajvo je napisao/la:Ja kolko znam ti igraci ce igrati i za spars travnik i za spars u sarajevu.neno#4 je napisao/la:Ne znam zasto. Po meni to nije nikakva odluka. Da je posudjen negdje da igra Ligu 12, ok. Ali rang nize. Nestvarno.
igrat će za travnik, a oni igraju u a2 ligu

Nezvanicno na Jordan Brand Classic Camp-u u Barceloni u generaciji '97 pozvani Nedim Djedovic i Alija Piric,tu je Dragan Bender koji je rodjen u BIH ali igra za hrvatske selekcije
http://www.eurohopes.com/news/1790/who- ... barcelona/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eurohopes.com/news/1790/who- ... barcelona/" onclick="window.open(this.href);return false;
Buduca zvijezda BH kosarke " onclick="window.open(this.href);return false; 

Lotus je napisao/la:Buduca zvijezda BH kosarke " onclick="window.open(this.href);return false;
Sa 13 godina imati ovakve finte i ulaze

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ko je plejmejker na videu u KK Kos,bijeli dres broj mi se cini 17,Dzanan Musa ili neki drugi?
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
nista posebno, nista posebno...Yucca je napisao/la:Lotus je napisao/la:Buduca zvijezda BH kosarke " onclick="window.open(this.href);return false;
Sa 13 godina imati ovakve finte i ulaze![]()
svaka cast a vidim ima i mekanu ruku
-
- Kontakt:
meni se je puno vise svidio video o elvisu kericu!
Ajde onda vidjecemo te tvoje Germane kakvi su...Livnjak je napisao/la:nista posebno, nista posebno...Yucca je napisao/la:Lotus je napisao/la:Buduca zvijezda BH kosarke " onclick="window.open(this.href);return false;

ja nisam nikoga najavio kao buducu zvijezdu BIH kosarke!Lotus je napisao/la:Ajde onda vidjecemo te tvoje Germane kakvi su...Hujic i ostala raya

pa dobro to sam ja onako rek'o...al ko zna mozda i bude tako heheLivnjak je napisao/la:ja nisam nikoga najavio kao buducu zvijezdu BIH kosarke!Lotus je napisao/la:Ajde onda vidjecemo te tvoje Germane kakvi su...Hujic i ostala raya

pa ovaki kao na video sam vidio stotine, mislim, nevidim nista sto malog izdvajaLotus je napisao/la:Ali kad si rek'o nista posebno,znaci da si vidio bolje?Mislim na nase buduce...
Pa dobro, slazem se s tobom da na videu nema nesto sto ga izdvaja od drugih,ali samo zbog toga sto je video "skromno" uradjen.A recu ti dvije stvari po kojima se izdvaja od drugih u svom godistu,a to su:prva,zato sto svaku utakmicu daje preko 20 poena,a druga,pored toga sto igra u svom godistu,igra takodjer i za kadete,znaci sa momcima dvije godine starijim od sebe.Livnjak je napisao/la:pa ovaki kao na video sam vidio stotine, mislim, nevidim nista sto malog izdvajaLotus je napisao/la:Ali kad si rek'o nista posebno,znaci da si vidio bolje?Mislim na nase buduce...
Livnjak je napisao/la:nista posebno, nista posebno...Yucca je napisao/la:Lotus je napisao/la:Buduca zvijezda BH kosarke " onclick="window.open(this.href);return false;

eeej i ti ga sad pretjera heheh ovaj je preagresivan

pa to je upravo to o cemu pricam, to sto si naveo za stotine momaka mozes reci,...Lotus je napisao/la:A recu ti dvije stvari po kojima se izdvaja od drugih u svom godistu,a to su:prva,zato sto svaku utakmicu daje preko 20 poena,a druga,pored toga sto igra u svom godistu,igra takodjer i za kadete,znaci sa momcima dvije godine starijim od sebe.
u U14 uzrastu je razlika velika izmedju igraca, pravi talent u takvom uzrastu nedaje 20, nego prije 40 koseva,...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja se sjecam jednog malog iz Srebrenika (mislim da se zvao Arman ili tako nesto), u njegovim godnama je bio Jordan za ovog gore na videu, mali je mljeo sve i ja sam licno isao da gledam tu djecu radi tog klinca, proslo je od tada 9-10 godina i tog malog nigdje, eto toliko o tome koliko se moze znati da lic e neko biti zvijezda ili ne, a mali je nerijetko davao 40+ poena po tekmi.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.