NBA 2K13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K13
Imam beka 6`5 Vercital max,Dunk max. I sam ide prema kosu nikako da zakuca :S
jesi siguran da držiš R1, tj. brzo trčanje?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Promjeni tamo u onim postavkama igraca, da mu prva opcija bude zakucavanjeHibridLOL je napisao/la:Imam beka 6`5 Vercital max,Dunk max. I sam ide prema kosu nikako da zakuca :S

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa gdje necu drzati r1 ...
Promjenio nece,Stavio skillove onaj highlight i posterizer. Nista.
Neka drzim se trica
Promjenio nece,Stavio skillove onaj highlight i posterizer. Nista.
Neka drzim se trica

Ne znam jel ovo problem ili ne.
Na MyCAREER oni Legends Training Camp jel' se može samo jednom jedan uraditi ? Pošto radio sam Larry Bird-ov u prvoj sezoni i mislio sam i u drugoj da ga radim, al' ne mogu.
Znam da se mogu samo 2 u jednoj sezoni.
Na MyCAREER oni Legends Training Camp jel' se može samo jednom jedan uraditi ? Pošto radio sam Larry Bird-ov u prvoj sezoni i mislio sam i u drugoj da ga radim, al' ne mogu.

Zadnja izmjena: kuniva, dana/u 20 feb 2013, 15:39, ukupno mijenjano 2 puta.
!Hala Madrid!
- adriano_leite
- Kontakt:
Samo dva u jednoj sezoni i samo jednom za svaku legendu. Mozda kada ispucas sve, nekada ti se vrate, ali tesko. Najbolje je nabijati skillove onako preko poena, a kada budu dodatni skillovi preskupi, onda raditi treninge sa legendama. Takvu ja imam taktiku haha.kuniva je napisao/la:Ne znam jel ovo problem ili ne.
Na My Playeru oni Legends Training Camp jel' se može samo jednom jedan uraditi ? Pošto radio sam Larry Bird-ov u prvoj sezoni i mislio sam i u drugoj da ga radim, al' ne mogu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:Samo dva u jednoj sezoni i samo jednom za svaku legendu. Mozda kada ispucas sve, nekada ti se vrate, ali tesko. Najbolje je nabijati skillove onako preko poena, a kada budu dodatni skillovi preskupi, onda raditi treninge sa legendama. Takvu ja imam taktiku haha.kuniva je napisao/la:Ne znam jel ovo problem ili ne.
Ma skup skill za 3pt.

A i nabio sam poprilično dobro svog SG-a. Overall 91 ili 92.
Zadnja izmjena: kuniva, dana/u 20 feb 2013, 15:38, ukupno mijenjano 2 puta.
!Hala Madrid!
- adriano_leite
- Kontakt:
Za koliko sezona? Ili je to cheat?kuniva je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Samo dva u jednoj sezoni i samo jednom za svaku legendu. Mozda kada ispucas sve, nekada ti se vrate, ali tesko. Najbolje je nabijati skillove onako preko poena, a kada budu dodatni skillovi preskupi, onda raditi treninge sa legendama. Takvu ja imam taktiku haha.kuniva je napisao/la:Ne znam jel ovo problem ili ne.
Na My Playeru oni Legends Training Camp jel' se može samo jednom jedan uraditi ? Pošto radio sam Larry Bird-ov u prvoj sezoni i mislio sam i u drugoj da ga radim, al' ne mogu.
Ma skup skill za 3pt.
A i nabio sam poprilično dobro svog SG-a. Overall 91 ili 92.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Sa VCom je otprilike 10000x lakse nabiti sebi overall u 90ku nego sa SPom.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
2 sezone + 2 PO-a, al' sam i na početku imao 70+ overall.
P.S.
Samo SP nikakav VC.
P.S.
Samo SP nikakav VC.

!Hala Madrid!
Napravim svoj tim,i problem je taj da kad dodam onih 15 igrača u ekipu oni si 'dupliraju'. Postojil ikako mogućnost da izbrišem 'duplikate' ?
Pocinjem snimati gameplay nba2k13,Pa ubacim ovdje
(prvo bez commentary jer sam bolestan.)

u čemu je onda fazon, ako nema domaćeg komentara
ima milion takvih klipova na jutjubu, neko će radije otvorit klip od 500 hiljada pogleda, nego tvoj tek postavljeni
bolje sačekaj pa snimi s komentarom.

Nisam mislio ozbiljno snimati..Taj sa commentary cu stavljati da drugi yt acc.
A ovo bez to ce biti kao testiranje laga,mikrofona itd. Jer mi comp bas i nije neka masina.

A ovo bez to ce biti kao testiranje laga,mikrofona itd. Jer mi comp bas i nije neka masina.

- twostepsfromhell
- Kontakt:
Ljudi kako da dodam Teletovica u nba 2k13 ?

- Titova-Juga
- Kontakt:
twostepsfromhell je napisao/la:Ljudi kako da dodam Teletovica u nba 2k13 ?![]()
Imas sve updejte ukljucujuci i najnoviji roster na nba2k.org
P.S
Imam jedno pitanje.
U my player mode-u karijeri, kada sam pokusao (cini mi se da je bila treca sezona) produziti ugovor, igra se sama izgasi. A googlao sam malo o tome i nisam uspio naci odgovor zasto i kako to srediti jer vidim i ostali imaju sa tim problema. Zna li neko WAY AROUND THIS : )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:twostepsfromhell je napisao/la:Ljudi kako da dodam Teletovica u nba 2k13 ?![]()
Imas sve updejte ukljucujuci i najnoviji roster na nba2k.org
P.S
Imam jedno pitanje.
U my player mode-u karijeri, kada sam pokusao (cini mi se da je bila treca sezona) produziti ugovor, igra se sama izgasi. A googlao sam malo o tome i nisam uspio naci odgovor zasto i kako to srediti jer vidim i ostali imaju sa tim problema. Zna li neko WAY AROUND THIS : )
http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=32&t=29907" onclick="window.open(this.href);return false;
Možda ti ovaj link pomogne, nisam nešto gledao ima li ikakvo rješenje.
A ja bi ti preporučio da ostaviš da ti istekne ugovor, dobit ćeš više para.

!Hala Madrid!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hvala, našao sam odgovor:
Well it turns out that letting your contract expire is like the best thing after.
At the very end of the season, after you sim through the off-season after telling your GM which Free-Agents he should try to pick up, YOU ARE GIVEN THE ABILITY TO CHOOSE WHAT TEAM YOU WANT TO PLAY ON.
It only seemed limited to the Western conference though (I could be wrong), but it allowed me to freely move from the Spurs to the Thunder, and I was given the choice to stay with the Spurs so if you want to stay on your team, that is no issue.
Select the team you want to play on and it will take you to a contract negotiation that will not freeze your xbox.
I call that a win.
Well it turns out that letting your contract expire is like the best thing after.
At the very end of the season, after you sim through the off-season after telling your GM which Free-Agents he should try to pick up, YOU ARE GIVEN THE ABILITY TO CHOOSE WHAT TEAM YOU WANT TO PLAY ON.
It only seemed limited to the Western conference though (I could be wrong), but it allowed me to freely move from the Spurs to the Thunder, and I was given the choice to stay with the Spurs so if you want to stay on your team, that is no issue.
Select the team you want to play on and it will take you to a contract negotiation that will not freeze your xbox.
I call that a win.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Napravio sam kanal http://www.youtube.com/user/SarmaSkillz" onclick="window.open(this.href);return false;
uskoro NBA videa
Ajmo sta da snimam
MyCareer,Asocijacija ili
uskoro NBA videa

Ajmo sta da snimam

MyCareer,Asocijacija ili

MyCareer, najvise zanima igrace kako da se sto prije napucas i budes dobar.. bar moje misljenje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.