Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 22 feb 2013, 18:33

Toxicity je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ne poredi plemenitu životinju s Mourinhom.
Ma hebo životinje, nego de nam nađi još kakvog trenerskog "maga" koji će naslijediti Mourinha :lol:
Trenerski mag koji se dokazao u 2 najjače lige na svijetu,igrao nekada za klub,mlad za trenera što je posebno bitno.Del Boske je jedini starac kojeg bih prihvatio na klupi Reala a znamo da je to nemoguće zato tu treba neko mlađi.

Nisam ga ja našao btw pogledaj malo marcu,as ili nešto tako.

Ko da je neki problem naslijedit čovjeka koji kasni 16 bodova za Barcelonom i kojeg razbije BVB :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 feb 2013, 18:36

Koji je prošle sezone osvojio ligu protiv najjače Barce, razbio ih na Camp nou, pa onda i u super kupu ... ali ljeljak si ti da to shvatiš ... kad vam opet dođe neki španski polovnjak, načekat' ćeš se trofeja ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 feb 2013, 18:41

Genghis je napisao/la:Koji je prošle sezone osvojio ligu protiv najjače Barce, razbio ih na Camp nou, pa onda i u super kupu ... ali ljeljak si ti da to shvatiš ... kad vam opet dođe neki španski polovnjak, načekat' ćeš se trofeja ...
Onu Barcu što je ispala od Chelseaja,što je razbio najlošiji Milan u zadnjih 10 godina i više?Zanimljivo je koliko je dobro Jozo isprao mozak navijačima Reala ili time da je Barca najjača na svijetu ili time da im sudije pomažu pa ko njemu je teško protiv njih igrat :mrgreen:

Zadnji Španac na klupi Reala je bio Juande Ramos mislim i on jeste polovnjak.Bez googlanja od Španaca se trenutno samo još Brke sjećam u zadnjih 10-ak godina i ako ti je on polovnjak onda nemaš pojma.

Btw Laudrup nije Španac :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 feb 2013, 18:42

mandraX je napisao/la:Mene bi bilo stid pored jednog Del Bosque-a il' SAF-a reći za Mourinha da je najbolji trener svih vremena.

Al' stvarno, čuj najbolji...i to svih vremena...e u pi*ku materinu :lol: :lol:
Normalno da je bolji. Nije najbolji svih vremena ali od ove dvojice definitivno jeste bolji.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

IlFenomeno
Kontakt:

Post Postao/la IlFenomeno » 22 feb 2013, 18:49

Laudrup? Bitch please.
Eventualnim odlaskom Mourinha, jedini dostojan nasljednik jeste Del Bosque. 8-)
Un club, una pasión.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 feb 2013, 18:50

LBJ MVP je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Koji je prošle sezone osvojio ligu protiv najjače Barce, razbio ih na Camp nou, pa onda i u super kupu ... ali ljeljak si ti da to shvatiš ... kad vam opet dođe neki španski polovnjak, načekat' ćeš se trofeja ...
Onu Barcu što je ispala od Chelseaja,što je razbio najlošiji Milan u zadnjih 10 godina i više?Zanimljivo je koliko je dobro Jozo isprao mozak navijačima Reala ili time da je Barca najjača na svijetu ili time da im sudije pomažu pa ko njemu je teško protiv njih igrat :mrgreen:

Zadnji Španac na klupi Reala je bio Juande Ramos mislim i on jeste polovnjak.Bez googlanja od Španaca se trenutno samo još Brke sjećam u zadnjih 10-ak godina i ako ti je on polovnjak onda nemaš pojma.

Btw Laudrup nije Španac :lol:
Niste 8 godina makli u knock out fazi, ispadanja od Lyona , četvorke od Liverpoola su vam bile realnost. I sad ti meni pričaš neku priču, a najjače je ovo "Laudrup nije španac" - to ti treba da ispadneš smiješan ? Smijem se kladiti po život da ga nikad nisi ni gledao (dok je igrao).

Ali možda sam i ja gori što se raspravljam sa maloljetnicima ... u pravu si, nadamo se da će doći do transfera - Veliki Jose u Chelsea, a oni vama da proslijede Rafu ... to bi bilo idealno.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 feb 2013, 18:54

:lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 feb 2013, 18:57

Genghis je napisao/la: Niste 8 godina makli u knock out fazi, ispadanja od Lyona , četvorke od Liverpoola su vam bile realnost. I sad ti meni pričaš neku priču, a najjače je ovo "Laudrup nije španac" - to ti treba da ispadneš smiješan ? Smijem se kladiti po život da ga nikad nisi ni gledao (dok je igrao).
Ali možda sam i ja gori što se raspravljam sa maloljetnicima ... u pravu si, nadamo se da će doći do transfera - Veliki Jose u Chelsea, a oni vama da proslijede Rafu ... to bi bilo idealno.
Ta ispadanje su bila protiv mnogo jačih ekipa nego ove koje je Jozo prolazio.Čim neku jaču ekipu izvučemo odmah nas nema nigdje.I sad smo pred ispadanjem još ovaj United nije neka previše jaka ekipa,šta bi bilo da je Bayern tu ili Juve.Jedino ako tebi Apoel i Tottenham,koji je igrao ligu prvaka nakon 3456534 godina,predsavljaju neki težak zadatak.Prije njega su nas izbacivali Liverpool koji bi redovno uzimao premiership,tada najjaču ligu da im trener nije bio Rafa,ili Arsenal s Henryem,jaka Roma i da ti ne nabrajam dalje.

Nisam gledao Laudrupa ali za razliku od tebe koji si ga gledao znam da nije Španac.Poznajem i ko je vodio Reala u tih 8 godina i znam da se ne ističu Španci što si ti napisao prvi.

Vidi ga sad i Rafu kralja rotacija spominje iako ga ja nikako nisam spomenuo :lol: Nek ide Jozo u Chelsea al daleko Rafa bio od Madrida.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 feb 2013, 19:02

Jesi li spomenuo nešto u vezi Man Utd-a, u pozzitivnom smislu, eto @Paje trči da popljuje to. :lol:

Real je sa Mourinhom više izgubio nego što je dobio. ;)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 feb 2013, 19:05

Pa ti si stvarno mentalno limitiran ako si pomislio da sam negdje spomenuo da je Laudrup španac. Protiv njega nemam ništa, čak mislim da je vrlo solidan trener, ali njega i Velikog Josea u istu rečenicu ... ne ide to. Svejedno se nadam da će vam doći neki polovnjak tipa Emerya i tako tih španskih otpadaka, mada opet realno ko god dođe neće imati ni približe rezultate kakve je imao Jose koji je oborio nekoliko rekorda prošle sezone. S ovim ću privesti ovu diksusiju kraju, jer ipak teško je nekom klinji od 15-16 godina objasniti neke stvari, on to mora doživjeti, tako da sve što imam da ti kažem : "živi bili pa vidjeli".

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 feb 2013, 19:06

Kako kad ih je Mourinho u svakoj utakmici rasturio.
Barcelona zadnjih 6 utakmica ne zna za pobjedu.

Genghis je kralj. :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 feb 2013, 19:09

M4kaveli je napisao/la:Kako kad ih je Mourinho u svakoj utakmici rasturio.
Barcelona zadnjih 6 utakmica ne zna za pobjedu.

Genghis je kralj. :lol:
Rekao sam da ih je jednom dobila, što je tačno. A ja se sad smijem okladiti u bilo šta na svijetu da nakon što Mou ode, u prvih 6 utakmica da će barca minimalno 2 puta dobiti real, a ubjeđen sam i više. Mou je izbacivao Barcu sa Chelseaom , sa Interom, sa Realom (kup, superkup), a koji drugi trener je to radio u zadnjih 7-8 godina ? Di Matteo uz ogromnu dozu sreće, pa ni on sam ne zna kako mu je to pošlo za rukom.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 feb 2013, 19:10

Nisam mentalno limitiran samo želim stalno da te podsjećam da si ti u raspravi o Laudrupu na klupi Reala spomenuo španske polovnjake iako u zadnjih 10 godina su samo 2(možda 3 da ne googlam sad)Španca bila na klupi Reala.

Kakav sad Emery gdje izvlačiš te bezveznjake?

Oborio rekorde pa mu očigledno dotužilo vodit ekipu vidim.

16 godina moliću,za 2 mjeseca 17.S Realom sam svašta doživio ali ne da izgubimo titulu u novembru i ne to da se i trener ekipe preda u novembru.

I ja kažem živi bili pa vidjeli da ima dosta trenera koji bi bolje vodili Real Madrid.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 22 feb 2013, 20:11

LBJ MVP je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ne poredi plemenitu životinju s Mourinhom.
Ma hebo životinje, nego de nam nađi još kakvog trenerskog "maga" koji će naslijediti Mourinha :lol:
Trenerski mag koji se dokazao u 2 najjače lige na svijetu,igrao nekada za klub,mlad za trenera što je posebno bitno.Del Boske je jedini starac kojeg bih prihvatio na klupi Reala a znamo da je to nemoguće zato tu treba neko mlađi.

Nisam ga ja našao btw pogledaj malo marcu,as ili nešto tako.

Ko da je neki problem naslijedit čovjeka koji kasni 16 bodova za Barcelonom i kojeg razbije BVB :lol:
Kakve veze ima starost trenera?

I ko te pita uopće koga bi ti prihvatio :(
LBJ MVP je napisao/la:Nisam mentalno limitiran samo želim stalno da te podsjećam da si ti u raspravi o Laudrupu na klupi Reala spomenuo španske polovnjake iako u zadnjih 10 godina su samo 2(možda 3 da ne googlam sad)Španca bila na klupi Reala.

Kakav sad Emery gdje izvlačiš te bezveznjake?

Oborio rekorde pa mu očigledno dotužilo vodit ekipu vidim.

16 godina moliću,za 2 mjeseca 17.S Realom sam svašta doživio ali ne da izgubimo titulu u novembru i ne to da se i trener ekipe preda u novembru.

I ja kažem živi bili pa vidjeli da ima dosta trenera koji bi bolje vodili Real Madrid.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 feb 2013, 20:39

mandraX je napisao/la:Mene bi bilo stid pored jednog Del Bosque-a il' SAF-a reći za Mourinha da je najbolji trener svih vremena.

Al' stvarno, čuj najbolji...i to svih vremena...e u pi*ku materinu :lol: :lol:
Od aktivnih trenera, jedino bih SAF-a stavio ispred Josea. Ovo su neki moji razlozi:
- dugovječnost
- broj osvojenih trofeja
- privrženost isključivo jednom klubu
- stvaranje branda zvanog United
- skidanje Liverpoola sa trona najtrofejnijeg engleskog kluba

Što se tiče Mourinha, nedvojbeno je bolji taktičar od SAF-a. Jose je od svakog "učitelja" pokupio stvari (to je prednost kada počinješ kao "šegrt" velikim trenerskim imenima, jer si u mogućnosti da kombinuješ sve te škole i uzimaš ono najbolje iz svake).

Mislim da je o osvojenim trofejima suvišno govoriti, ipak je Jose sve živo osvojio + ima još 15-20 godina pred sobom, tako da će vitrine klubova (ili reprezentacija) koje bude vodio biti još ispunjenije. Ono što je meni kod njeg veliki plus je što na vrijeme primijeti (zbog toga mislim da će nakon ove sezone otići iz Reala) poniranje broda kojeg vodi. Da se razumijemo, ne volim one koji često mijenjaju klubove (kako trenere, tako ni igrače), al' Jose na vrijeme pokupi svoje stvari i ode na drugu destinaciju. Mada, moram priznati da bih ga volio vidjeti duže u jednom timu. Zašto? Da nakon jedne neuspješne sezone na svim poljima (velika mogućnost je da će to biti ova), ostane u klubu i pokuša promijeniti stvari iz temelja. Naravno, teško da će bit' nešto od toga, tako da... :mrgreen:

U biti, ja kako god da okrenem vidim samo jednog mogućem Mourinhovog nasljednika. Ne čitam Marcu, ne zanimaju me španski listovi i ne vodim se navijačkim blogovima. Dakle, jedino Wengera vidim kao mogućeg nasljednika. To sam već pisao i mislim da bi Real i Wenger bili idealna kombinacija. Nepresušan izvor novca + dopadljiva igra = Real koji može i taktički i lijepo za oko razbiti svakog protivnika.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 22 feb 2013, 22:05

Monolog je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Mada, moram priznati da bih ga volio vidjeti duže u jednom timu. Zašto? Da nakon jedne neuspješne sezone na svim poljima (velika mogućnost je da će to biti ova), ostane u klubu i pokuša promijeniti stvari iz temelja. Naravno, teško da će bit' nešto od toga, tako da... :mrgreen:

U biti, ja kako god da okrenem vidim samo jednog mogućem Mourinhovog nasljednika. Ne čitam Marcu, ne zanimaju me španski listovi i ne vodim se navijačkim blogovima. Dakle, jedino Wengera vidim kao mogućeg nasljednika. To sam već pisao i mislim da bi Real i Wenger bili idealna kombinacija. Nepresušan izvor novca + dopadljiva igra = Real koji može i taktički i lijepo za oko razbiti svakog protivnika.
Da, ali i tesko je ocekivati od gazdi klubova koje Mou vodi da ga ostave nakon jedne totalno neuspjesne sezone, jer velike su pare ulozili u ekipu, a i samog Josea masno placaju. Vjerovatno bi mu bila noga nakon neuspjesne sezone. Mada mislim da Mou iza sebe nema sezonu u kojoj ama bas nista nije osvojio. Jedino da se prihvati vodjenja Evertona ili Newcastlea pa da nesto gradi godinama, ali nije on taj tip.

Da Venger dodje u Real vjerovatno bi sve rasprod'o za dvije godine, napunio Peri blagajnu, sve juniore promovisao u prvi tim i bio negdje na sredini tabele. :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 feb 2013, 22:07

O svemu odlučuje presidente,ako je naučio lekcije onda nema ni govora da će okrenuti ledja Mourinhu,svi, i mi koji volimo Madrid i oni koji se raduju neuspjesima Madrida znamo šta on znači za klub .
Sjediti na klupi Madrida nikad nije lagan posao ,ali u vremenima kad je najveći konkurent u Španiji imao koloniju nigdjezemaca predvodjenu Van halom i sad kad imaju tim kakav neće posložit ni u narednih 100 godina nije isti posao pred trenerom na klupi merenguesa.
Osim Mourinha ja smatram da su samo Lippi,don Fabio Capello i Gus Hiddink imena koja imaju kapacitet za Real Madrid(SAF nije tu jer budimo realni,taj će izdahnut na klupi Manchestera) i sva ova baljezganja o Laudrupu i sličnim papcima su samo voda na mlin svima koji ne vole Madrid i ne žele da osvaja trofeje.
Pošto su na ljeto izbori za novi mandat na čelu kluba vjerujem da će Perez dobro razmisliti koje poteze će vući, ključno je produžit ugovor za Cristiana te razbit dilemu o podjeli u svlačionici(jer zaista smo izgubili tonu bodova na stupidan način i čovjek se zapita),to kad se razriješi znaće se i šta je sa trenerom.
Ne vherujem da će Mourinho ostati na klupi znajući da mu Iker (Carbonero slučaj) radi o glavi.
I da napisaću to opet,za mene nema dileme šta je bolje za Madrid da li Diego Lopez na golu a Mourinho na klupi ili Iker na golu a recimo Quieroz(Luxemburgo,Ramos Pelle..) na klupi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 22 feb 2013, 22:35

madridist je napisao/la:O svemu odlučuje presidente,ako je naučio lekcije onda nema ni govora da će okrenuti ledja Mourinhu,svi, i mi koji volimo Madrid i oni koji se raduju neuspjesima Madrida znamo šta on znači za klub .
Sjediti na klupi Madrida nikad nije lagan posao ,ali u vremenima kad je najveći konkurent u Španiji imao koloniju nigdjezemaca predvodjenu Van halom i sad kad imaju tim kakav neće posložit ni u narednih 100 godina nije isti posao pred trenerom na klupi merenguesa.
Osim Mourinha ja smatram da su samo Lippi,don Fabio Capello i Gus Hiddink imena koja imaju kapacitet za Real Madrid(SAF nije tu jer budimo realni,taj će izdahnut na klupi Manchestera) i sva ova baljezganja o Laudrupu i sličnim papcima su samo voda na mlin svima koji ne vole Madrid i ne žele da osvaja trofeje.
Pošto su na ljeto izbori za novi mandat na čelu kluba vjerujem da će Perez dobro razmisliti koje poteze će vući, ključno je produžit ugovor za Cristiana te razbit dilemu o podjeli u svlačionici(jer zaista smo izgubili tonu bodova na stupidan način i čovjek se zapita),to kad se razriješi znaće se i šta je sa trenerom.
Ne vherujem da će Mourinho ostati na klupi znajući da mu Iker (Carbonero slučaj) radi o glavi.
I da napisaću to opet,za mene nema dileme šta je bolje za Madrid da li Diego Lopez na golu a Mourinho na klupi ili Iker na golu a recimo Quieroz(Luxemburgo,Ramos Pelle..) na klupi.
Potpis. My man... :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 feb 2013, 22:57

Svakako je stupidno govoriti da trener na klupi madrida mora da bude mlad. To što je Guardiola učinio na klupi Barcelone u svom prvom trenerskom mandatu se vjerojatno neće još dugo vremena ponoviti, jer budimo realni puno nekih stvari treba da se složi da bi se ostvario makar polovičan Guardiolin učinak nekog mladog trenera na našoj klupi, pa s obzirom da trenutno atmosfera u ekipi i nije naročito zdrava, dovođenje svježe, mlade krvi na klupu bilo bi ravno samoubojstvu. Laudrup nije kapacitet za klupu bijelog giganta, to je i pri samom pomenu njegova imena očito i zaista ne vidim u čemu bi on unaprijedio situaciju u ekipi.
naprijed rejal

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 23 feb 2013, 00:16

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.