Tarik14 je napisao/la:Otkud to da je nastup Hasagic upitan? Koliko ja znam on nije povrijeden niti je van forme. Begovic i Supic nisu dovoljno zreli i iskusni da bi brani u utakmici ove vaznosti.
citaj malo tekstove koji se objavljuju na stranici sportsport
Citao sam sve te tekstove i nisam nasao nigdje odgovor na moje pitanje.
Tarik14 je napisao/la:Otkud to da je nastup Hasagic upitan? Koliko ja znam on nije povrijeden niti je van forme. Begovic i Supic nisu dovoljno zreli i iskusni da bi brani u utakmici ove vaznosti.
cole-ch je napisao/la:Posto planiram da prevalim 3000 km zanima me hoce li ko iz BiH od vodja navijaca dolaziti u Lisabon?
Nista licno protiv bhf-a, ali ljudi su prilicno losi, da ne kazem nikakvi. Molim ako neko ima konstruktivan odgovor neka napise, ako ne, neka me zaobidju smaraci sa pitanjima zasto mi se ne svidja kako navijaju "najbolji" reprezentativni navijaci u Evropi! Hvala.
lahko je biti najbolji, kada si jedini...
i meni su oni losi navijaju samo za sebe, nikako d aprobude sotatak, koreografija za belgiju samo dio gdje su oni itd itd
Super su navijaci ,samo kad bi se malo bolje organizirali posebno sto se tice koreografije.
Ostalo kapa dole
ma koje ostao, pjevaju svoje neke pjesme koje obican svijet u BH i nezna, HZ,TM,RA pa i leinari su mnogo organizovaniji od BHF
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ej ljudi, vjerovatno čiro malo zagrijava atmosferu. ali samo za begovića da kazem- njega hvali roy keane.mislim, covjek je bio igracina + konstantno u englesko-irskom fudbalu. vec sam negdje napisao kada bega preuzme gol on ce i ostati br.1
Nadam se da ciro nece poluditi i staviti supu, ipak je sve protiv njega - ne brani covjek od ljeta kako treba.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
vidim da vas muci to da li ce hasgic igrati ili ne u ovom tekstu ok ji sam ja procito niu jednom djelu se ne kaze da nece igrati samo se kaze da je njegov na stup pod znakom pitanja ali ni u jednom djelu teksta se ne kaze da nece sto posto igrati ali isto tako ne kazem da ce sto posto igrati
džakailibu je napisao/la:ej ljudi, vjerovatno čiro malo zagrijava atmosferu. ali samo za begovića da kazem- njega hvali roy keane.mislim, covjek je bio igracina + konstantno u englesko-irskom fudbalu. vec sam negdje napisao kada bega preuzme gol on ce i ostati br.1
Nadam se da ciro nece poluditi i staviti supu, ipak je sve protiv njega - ne brani covjek od ljeta kako treba.
ja sam za begu jos od 2006 i bicu uvjek za njega da je on br 1
ja navij'o sam za vas!
džakailibu je napisao/la:ej ljudi, vjerovatno čiro malo zagrijava atmosferu. ali samo za begovića da kazem- njega hvali roy keane.mislim, covjek je bio igracina + konstantno u englesko-irskom fudbalu. vec sam negdje napisao kada bega preuzme gol on ce i ostati br.1
Dakle bio si za njega kada je rekao da nikada nije imao namjeru da igra za BIH.
Dakle bio si za njega kada je rekao da nikada nije imao namjeru da igra za BIH.
da si tada pratio begovica (na fifi ga nasao) znao bi da je vise puta dolazi u sarajevo sa zeljom da igra za BH. cak dok je kodro bio selektor se sa njim nasao na stadionu kosevo, imaju i te slike sa AFH-a
ja navij'o sam za vas!
Hasagic ocito nije spreman i ne znam kako ga je Ciro uopste mislio staviti na gol,kad ne brani vec pola godine!? Hvala Bogu imamo Begovica koji je u dobro formi,brani redovno i zasto ne bi bio na golu? Neka igraju oni koji su konstantni u svojim klubovima,samo nam najspremniji mogu biti od koristi! Supic je totalno van forme i licno ga ne bi uzeo ni u razmatranje za nastup u Lisabonu!
-Dobra je stvar sto ne igra Ronaldo,ipak je on najbolji fudbaler svijeta i sigurno da je Portugal s njim jaci 30%,mada nas to ne treba zavarati jer imaju oni jos dosta kvalitetnih fudbalera! ali svakako da je izostanak Ronalda ogroman hendikep za njih!
Treba igrati muski,patriotski i uz Boziju pomoc mozemo proci Portugal!
Sretno Bosno i Hercegovino!
Eno kazu da ce Hasagic ipak biti spreman.I da ce nastupiti od prve minute.
A jeste i bili poletili
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Eno kazu da ce Hasagic ipak biti spreman.I da ce nastupiti od prve minute.
A jeste i bili poletili
Ko, gdje, šta? Izvor daj, ne vjerujem dok ne vidim svojim ušima
Tite mi
Reprezentacija tacka itako dalje i tako blize.Na udarnoj stranici.
Ovi hrka ih stoji.
Eh da i Ibricic treba u Premier ligu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu