Kako nema.JTS je napisao/la:gdje je onaj što svršava na Sarah .. ima l' mu gdje Sare

Gdje moja Sarah, tu i ja.

Čujemo se do sljedeće tekme sa novim slikama.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Kako nema.JTS je napisao/la:gdje je onaj što svršava na Sarah .. ima l' mu gdje Sare
Nije Hump bio zrtva, odigrao je cijelu zadnju cetvrtinu i dio trece. Cak je imao i solidnu rolu u povratku svoje ekipe. Jedan tezak sut pod faulom je pogodio. Izgleda da samo cekaju da se Mirza raspuca sa trojkama. Sinoc je dobio finu priliku, ali samo je pitanje vremena...lumani je napisao/la:P.J ne **** zivu silu,igras lose klupa ti jeOvaj put je Hump bio zrtva.Sto se tice Mirze,njega vise gledaju da odigra odbranu,tako moze zaraditi min,znaju oni svi da on zna pogoditi.Bice bolje,drago mi je da je dobio ponovo povjerenje.Nisam gledo utakmicu,ali narednu pratim.
storm_raider je napisao/la:Nije Hump bio zrtva, odigrao je cijelu zadnju cetvrtinu i dio trece. Cak je imao i solidnu rolu u povratku svoje ekipe. Jedan tezak sut pod faulom je pogodio. Izgleda da samo cekaju da se Mirza raspuca sa trojkama. Sinoc je dobio finu priliku, ali samo je pitanje vremena...lumani je napisao/la:P.J ne **** zivu silu,igras lose klupa ti jeOvaj put je Hump bio zrtva.Sto se tice Mirze,njega vise gledaju da odigra odbranu,tako moze zaraditi min,znaju oni svi da on zna pogoditi.Bice bolje,drago mi je da je dobio ponovo povjerenje.Nisam gledo utakmicu,ali narednu pratim.
prepostavljam stavio si njegov ucinak sa prosle utakmice , mislim nije to tako bas relevantno jer gledao sam i mislim da je imao tri suta koja je profulio cista i to je steta al jednom je preko cijelog terena zapucao zbog isteka vre. i jednom skok u napadu dosta teska pozicija al eto nadam se da ce poluditi vise mozda vec.LenBias je napisao/la:1 od 6
Same here.VGS je napisao/la:sutra nema skole, gleda se Mirza vcrs aBd
jos kad bi igro bar 10 minSemsudin je napisao/la:Same here.VGS je napisao/la:sutra nema skole, gleda se Mirza vcrs aBd![]()
Jbt jedva petak dočekah da mogu gledat'.
JTS je napisao/la:noćas protiv Houstona u Barclays centru, trebao bi igrati .. prošli put protiv njih upisao je 9 poena .. neka to ponovi i noćas
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.