Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Neznam kako svi govore nevalja sto je legea sponzor, a niko nezna kakav je ugovor sa njima potpisan. norlmalno da bi i ja vise volio nike ili adidas. al ruku na srcer ovi dresovi nisu uopste losi, cak su i bolji od onih adidasovih sa kragnom. Isto bajramsko odijelo dres
- velez_mostar
- Kontakt:
Nije mi los naziv "zmajevi"..ono ,vec smo se nekako navikli na to ,malo mi smeta "Cirini zmajevi",kakvi bola Cirini?
Sto se tice dresova ,bijeli nekako i moze proci ,ali plavi je dno dna ,isto krpa nekakva ,i ne radi se o kroju puno ,koliko o nazivu proizvodjaca ,i reputaciji istog..to se pod hitno mora promijeniti ,ali sve dok se gura u djepove sa strane licima iz Saveza odgovornim za taj dio posla ,nece biti nista od toga..jer je cinjenica da Adidas i Nike recimo ,nemaju namjeru svoje ime blatiti takvim radnjama,,,
Isto tako ,cinjenica je da je dres Legea jako skup ,pa dodje skuplji nego da nam je Nike sponzor ,i to mi ne ide u glavu nikako ...a,jos pri tome ,nema u drzavi 5 mjesta da se moze kupiti originalni dres..smijesno ,umjesto da na svakom koraku ima.
Ja sam za Nike ,najljepsi je nekako ,jednostavan ,lagan..odlican!
Sto se tice dresova ,bijeli nekako i moze proci ,ali plavi je dno dna ,isto krpa nekakva ,i ne radi se o kroju puno ,koliko o nazivu proizvodjaca ,i reputaciji istog..to se pod hitno mora promijeniti ,ali sve dok se gura u djepove sa strane licima iz Saveza odgovornim za taj dio posla ,nece biti nista od toga..jer je cinjenica da Adidas i Nike recimo ,nemaju namjeru svoje ime blatiti takvim radnjama,,,
Isto tako ,cinjenica je da je dres Legea jako skup ,pa dodje skuplji nego da nam je Nike sponzor ,i to mi ne ide u glavu nikako ...a,jos pri tome ,nema u drzavi 5 mjesta da se moze kupiti originalni dres..smijesno ,umjesto da na svakom koraku ima.
Ja sam za Nike ,najljepsi je nekako ,jednostavan ,lagan..odlican!
- Žil Kretenie
- Kontakt:

Ovaj dres je svetinja. S njim smo postigli više od ostalih.
Dres ne igra... igrači se znoje i u ovom i u onom.
Ljepota je u nogama, tehnici, potezima, golovima.
Mogu i u piđamama da igraju meni je svejedno.
Kahva, Kava, Kafa!
sto se mene tice najbolje dresove su pravili uvijek puma i kappa volio bi da nam oni budu sponzori a ne nekakva legea 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Jedina reprezentacija koja nosi dresove Legea, osim nas je Crna Gora. Znači očigledno je da su oni uzeli reprezentacije koji su u to vrijeme imale najlošiju reputaciju,a plus hvala Bogu našim nije ni bitno ko ih oblači,dok se u svijetu jako vodi računa o tome.
Ev,samo prostor Balkana:
Slovenija-NIKE
Hrvatska-NIKE
Srbija-NIKE
Makedonija-PUMA
Rumunija-ADIDAS
Bugarska-PUMA
Grčka-ADIDAS
Albanija-NIKE
Stvarno ne razumijem ljude kojih nije briga ko nam je sponzor,ali vjerujte da se to svugdje, osim kod nas itekako gleda.
A mi smo spali na jadnu Legeu,koja sigurno nije ponudila više novca od recimo Adidasa sa kojim smo jedno vrijeme bili u pregovorima,ali jedina je razlika možda što naši mešetari imaju više sebi u džep od njih.
Ev,samo prostor Balkana:
Slovenija-NIKE
Hrvatska-NIKE
Srbija-NIKE
Makedonija-PUMA
Rumunija-ADIDAS
Bugarska-PUMA
Grčka-ADIDAS
Albanija-NIKE
Stvarno ne razumijem ljude kojih nije briga ko nam je sponzor,ali vjerujte da se to svugdje, osim kod nas itekako gleda.
A mi smo spali na jadnu Legeu,koja sigurno nije ponudila više novca od recimo Adidasa sa kojim smo jedno vrijeme bili u pregovorima,ali jedina je razlika možda što naši mešetari imaju više sebi u džep od njih.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
ma dobar je ovaj gore legea,dobar mu je dizajn ali vidjeh neki dan da i inter imas iste ovakve samo zute
naravno inter iz zapresica

naravno inter iz zapresica

Ljiljani su bili od nastanka reprezentacije, nemam nista protiv zmajeva,ali poenta je da nemamo svoje ja i ne hebemo tradiciju. Mijenjamo se mi kako vjetar puse,a ne vremena. Danas zmajevi,sutra mozda neka druga zivuljka. Zato danas i imamo zastavu civilne zastite,sto ne hebemo svoju istoriju ni tradiciju. Sto se tice dresova,izgleda da niko ne konta ni finansijsku str ni marketing,samo kakav je izgled dresa. Pitajte u FKS koliko su para dobili od NIKE a,i zasto nisu ostali sa legeom. Opet kazem svi glupi samo bosancerosi pametni. pozdravcole-ch je napisao/la:Ljiljani su nekada bili realni i objektivno super naziv, medjutim danas su neke druge prilike u BiH.Denizmare je napisao/la:Prvo smo bili zlatni ljiljani sad smo radoncicevi zmajevi,igrali u tardicionalnim bijelim dresovima i plavom sorcu,i to se promjenilo. Bas ne znamo ostati svoji.
Legea sranje firma dresovi isto,u njihovom katalogu sam vidio bar 3 bolja dresa od aktuelnog,ali opet nista extra,pa oni nisu u stanju ni logo prilagoditi kriterijima. Ovi sto kazu mozemo i u potkosuljama igrati,igrali smo 93,94 skoro pa u potkosuljama,ne moramo se i sad brukat. Sve repke glupe pa imaju dobru opremu,a mi vazda pametni..
Zasto Zmajevi Radonciceva tvorevina? Ja bi pre rekao da je taj naziv nekako istovremeno procurio u BH medijima, a da li ga je prvi provalio Avazov novinar, ss.ba, Hayat ili Marijan nebitno. Iako nemaju sa BH istorijom nikakve veze, zmajevi su po meni, a mislim da se slaze i veci deo populacije BiH, najbolje resenje za BH repku, a i prihvatljivije je od "lavova, dijamanata, bisera, ljiljana..." jer Bosna je imala jedina "zivog" zmaja u svojoj slavnoj Istoriji, vojskovodju Husejina kapetana Gradascevica-Zmaj od Bosne!
Sto se dresova tice, treba se Legea zahvaliti na dosadasnjoj saradnji i sacekati ponudu svetski poznatih sportskih marki, tipa: Adidas, Nike, Puma, Umbro, Diadora. Misljenja sam da je BH repka vec sa ovim kvalifikacijama zasluzila paznju najpoznatijih sportskih proizvodjaca.
Zar je moguce da jedna Makedonija, C.Gora, Slovenija, Lihtenstajn, S.Marino, Luxemburg ...imaju lepsu uniformu i jace sponzore od BiH? Danas je sve moguce. Zvuci nerealno ali je istinito!
Na stranu rasprava o dizajnu i brandu dresova, mene bi interesovalo gdje se fakat ima kupiti ovaj [kakav je - takav je] dres u Sarajevu, a da je recimo hajde original (sta god to znacilo u ovom konkretnom slucaju)? Gledao u SportsLife (obje lokacije) + Skenderija, nula bodova.
Jos kad bih dodao da bi mi odgovarao XXL, mada eto i XL u nuzdi..
Hvala!
Jos kad bih dodao da bi mi odgovarao XXL, mada eto i XL u nuzdi..

Halim je napisao/la:Na stranu rasprava o dizajnu i brandu dresova, mene bi interesovalo gdje se fakat ima kupiti ovaj [kakav je - takav je] dres u Sarajevu, a da je recimo hajde original (sta god to znacilo u ovom konkretnom slucaju)? Gledao u SportsLife (obje lokacije) + Skenderija, nula bodova.
Jos kad bih dodao da bi mi odgovarao XXL, mada eto i XL u nuzdi..Hvala!
Pogledaj u Robotu na Socijalnom.Ima gore jedna radnja mislim da imaju te dresove.
Meni se nedaju te pare za dres a na pijacama nema dugi rukav tako dacu sacekati da vidim hoceli novi proizvodjac potpisati ili ne.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Žil Kretenie je napisao/la:
Ovaj dres je svetinja. S njim smo postigli više od ostalih.
Dres ne igra... igrači se znoje i u ovom i u onom.
Ljepota je u nogama, tehnici, potezima, golovima.
Mogu i u piđamama da igraju meni je svejedno.
sto se mene tice ovo najbolji dres u njemu treba igrat u lisbonu kao sto smo igrali i u talinu i u jerevanu
- Radioglava
- Kontakt:
Evo sad gledam njemci napravili priredbu da prezentuju svoj novi dres. Naravno adidas.
Mi igramo u legeinim, bez ugovora.
Mi igramo u legeinim, bez ugovora.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
scorpion je napisao/la:Jedina reprezentacija koja nosi dresove Legea, osim nas je Crna Gora. Znači očigledno je da su oni uzeli reprezentacije koji su u to vrijeme imale najlošiju reputaciju,a plus hvala Bogu našim nije ni bitno ko ih oblači,dok se u svijetu jako vodi računa o tome.
Ev,samo prostor Balkana:
Slovenija-NIKE
Hrvatska-NIKE
Srbija-NIKE
Makedonija-PUMA
Rumunija-ADIDAS
Bugarska-PUMA
Grčka-ADIDAS
Albanija-NIKE
ukratko - treba promijeniti legeu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Kako je samo Maradona bio ljut kad je morao igrati u Legea opremi

100% sportski i krajnje opušten potpis
Dres na prvi pogled i nije tako vazan,na prvom mjestu treba biti rezultat i sve ono sto jednu reprezentaciju drzi na vrhu.Ali dio prezentacije jedne selekcije je i taj dres,odnosno oprema.Ruku na srce nama bi promjena dobrodosla,sto se ovog' tice.Evo,hvala Bogu momci ostvaruju rezultate,vjerujem da ce doci neka nova ponuda,potpisati taj ugovor i promijeniti malo dizajn,da se malo razlikuje.U odnosu na druge selekcije,nasa oprema je nekako (po meni) staromodna i ispod prosjeka.Pocevsi od dresa,sorca u cjelini,osnovnih boja,detalja,fonta,mjesta gdje je grb,i tako dalje.Ali,kad kad pomislimo kakve nas utakmice ocekuju,dres je na kraju nebitan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ovaj Legea dres simbolizuje do sada najveći uspjeh naše repke i mora imati posebno mjesto u našim srcima, al' brate dajte nam Nike il Adidas 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ili "Sport Form" oprema ili nista?
Moze i Hasky, jer domace je najbolje!
Dresovi naravno kao do sada BIJELI!

Dresovi naravno kao do sada BIJELI!
Eno poskidali su sve LEGEA znakove mora da nije produzen ugovor, nadam se da i nece produzit. Da i mi dobijemo neki svjetski brend pa da idem u njemu u JARu

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
-
- Kontakt:
Tako vazda igramo 

e *bga s*ebali su me oni bjeli dresovi, Bgmi prvi put vidim ove crne detalje zakleo bih se da je bio legein znak 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 08 feb 2010, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Sveti i 38 gostiju.