Joj Irfana radi sta hoce i kako hoce,moze mu se kad je njegov kluba haman. Sretno Anese ,ako si 30% od onog sto si nekad bio kao kadet blago FK Sarajevo !High je napisao/la:Anes Haurdić, novi kolačić.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ponovo pokusaj duhovitosti?England je napisao/la:Ti imaš probleme sa lijevim mishem, samo pitam za ambiciju, jer posljednih godina i niste ambiciozni.?Haha uvijek duhoviti zeljeznicari
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ne razumijem ovaj dio posta, mozes li pojasniti?Iskren je napisao/la:Joj Irfana radi sta hoce i kako hoce,moze mu se kad je njegov kluba haman. Sretno Anese ,ako si 30% od onog sto si nekad bio kao kadet blago FK Sarajevo !High je napisao/la:Anes Haurdić, novi kolačić.
Ma pusti njega ne obaziri paznju, on ispoljava svoje frustracije zato sto Haris Handzic nije niti ce vise ikad biti u planovima FKS. Anes je odlican igrac i moze nam valjati 

Pa eto skontaj sam ko nam 90% igraca na Kosevo dovodi ..Od Smigalovica.Haskica,Zrnanovica,Krpica sad nekog Melunovica,Todorovica,Mijuskovica itd..Cak i trenere Pliseka do Jovica ... I ko ih sve prodaje za dzaba,mislim mozda klub kao dobije nesto ??? .....pozzHordas Doboj je napisao/la:Ne razumijem ovaj dio posta, mozes li pojasniti?Iskren je napisao/la:Joj Irfana radi sta hoce i kako hoce,moze mu se kad je njegov kluba haman. Sretno Anese ,ako si 30% od onog sto si nekad bio kao kadet blago FK Sarajevo !High je napisao/la:Anes Haurdić, novi kolačić.
Pa to i ptice na grani znaju!
http://www.timeanddate.com/countdown/so ... E+U+ZENICI+" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.timeanddate.com/countdown/so ... E+U+ZENICI+" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jadna je ovo liga kad klubu koji se bori za titulu ovaj igrac predstavlja pojacanje,lik odigrao 18 minuta u 16 utakmica,u 13 nije u planuLFC1892 je napisao/la:Ma pusti njega ne obaziri paznju, on ispoljava svoje frustracije zato sto Haris Handzic nije niti ce vise ikad biti u planovima FKS. Anes je odlican igrac i moze nam valjati
niko nama ne treba da nam omalovazava ligu sami to radimo ovakvim potezima,
-
- Kontakt:
ma ko je pojacanje a ko nije pokaza ce utakmice,ni said nije igrao dvije godine pa je razvalio.a svidjami se ova ekipa SARAJEVA vratili smo 3-4 igraca koji su kao juniori bili extra talenti i sigurno znaju igrati ,sad je na njima da zapnu raditi to ce biti dobro i njima i FK SARAJEVU.Jos kad bi zadrzali ovu ekipu bar dvije godine,bilo bi trofeja siguran sam.ciza je napisao/la:jadna je ovo liga kad klubu koji se bori za titulu ovaj igrac predstavlja pojacanje,lik odigrao 18 minuta u 16 utakmica,u 13 nije u planuLFC1892 je napisao/la:Ma pusti njega ne obaziri paznju, on ispoljava svoje frustracije zato sto Haris Handzic nije niti ce vise ikad biti u planovima FKS. Anes je odlican igrac i moze nam valjati
niko nama ne treba da nam omalovazava ligu sami to radimo ovakvim potezima,
druze problem je u tome sto je said razvalio,a u takvoj formi u kakvoj je ovdje razvaljivao u dinamu ne moze ni na klupu,sve je ovo tapkanje u mjestu svih klubova u ligi,a svi bi milione od transfera a onda se cudimo sto niko ne da para za nase igrace
Onaj gore nabroja neke igrace, a ni jedan od tih nema veze sa Irfanom. Mahalske price su nas unistile da Irfan ima uticaj kako pojedinci pricaju ne bi danas gledali neke prosjecene igrace vec mnogo bolje, ne radi on sa ovim sitnim ribama
Stvarno je glupo Saida proglasiti da ne moze igrati u Dinamu kad stvari stoje drugacije, mnogo veca konkurencija a njima se ne zuri dok ga ne vrata u normalu, dok mi nismo imali slicnog igraca njemu ni po kvalitetu ni po ostalim stvarima. Dinamo to ima i logicno da ce "debelog" trpiti 2 mjeseca da skine jos kila.

Stvarno je glupo Saida proglasiti da ne moze igrati u Dinamu kad stvari stoje drugacije, mnogo veca konkurencija a njima se ne zuri dok ga ne vrata u normalu, dok mi nismo imali slicnog igraca njemu ni po kvalitetu ni po ostalim stvarima. Dinamo to ima i logicno da ce "debelog" trpiti 2 mjeseca da skine jos kila.
-
- Kontakt:
Ma šta me briga igrali Said u dinamu ili ne ja ti govorim iz perspektive FK SARAJEVA da od ovih mladji igraca sto su se vratili neko moze iskociti i biti pravo pojacanje,kao sto je said bio.ciza je napisao/la:druze problem je u tome sto je said razvalio,a u takvoj formi u kakvoj je ovdje razvaljivao u dinamu ne moze ni na klupu,sve je ovo tapkanje u mjestu svih klubova u ligi,a svi bi milione od transfera a onda se cudimo sto niko ne da para za nase igrace
Mislis da nema? Pa eto upitaj jednog po jednog pojedinacno ko ih je doveo na Kosevo i kako su dosli .Anesa je istog odveo u Cesku,jos bruku momaka,vecina propala nazalost, eto Anes i Haris jos igraju i to ti je to ..90% IGRACA sto dodze na Kosevo ima veze s njim a ti kako hoces .
-
- Kontakt:
pa u cemu je problem sto irfan dovodi igraceIskren je napisao/la:Mislis da nema? Pa eto upitaj jednog po jednog pojedinacno ko ih je doveo na Kosevo i kako su dosli .Anesa je istog odveo u Cesku,jos bruku momaka,vecina propala nazalost, eto Anes i Haris jos igraju i to ti je to ..90% IGRACA sto dodze na Kosevo ima veze s njim a ti kako hoces .
Problem sto nikad al fakat nikad nisam cuo ni za jednog,dok nije dosao u Sarajevo ! Druga je prica Hame eto Anes pa i Osmanagic culo se za njih, a ovi ostali ma daj....
-
- Kontakt:
ja sam to vidio kao problem je sto irfan dovodi igrace a ne sto nisu poznati.a licno mi je svejedno ko ce dovoditi igrace samo mi je bitno da ginu za bordo dres.a radili su i drugi prije ove uprave pa uzeli jednu titulu za 15 godina
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Meni to apsolutno ne predstavlja problem. Trenutno klub gledam kroz Dinu i imam apsolutno povjerenje u njega. Ako je njemu ok, znaci da ne moze bolje od ovog, bar za sada. On ako izradi onda cu stvarno izgubiti svaku nadu za boljim Sarajevom.Iskren je napisao/la:Mislis da nema? Pa eto upitaj jednog po jednog pojedinacno ko ih je doveo na Kosevo i kako su dosli .Anesa je istog odveo u Cesku,jos bruku momaka,vecina propala nazalost, eto Anes i Haris jos igraju i to ti je to ..90% IGRACA sto dodze na Kosevo ima veze s njim a ti kako hoces .
A iskreno da ti kazem, ja sam vise nego zadovoljan svime sto se desava u i oko kluba. Jer ako pogledas par godina unazad vidjet ces da je trenutna situacija u klubu odlicna, u kakvim smo **** mogli bit'. Koce malo ti kratkotrajni ugovori sa igracima ali s vremenom ce i to da dodje na svoje. Najvaznija mi je fin. situacija u klubu, koja se ocito drasticno popravila u odnosu na predhodne godine. Sa tim ce sve ostalo da dodje na svoje.
Iskren jeli stvarno nisi cuo za Haskica prije dolaska u FKS ? Ja cu ti reci da je on u klub dosao sa reputacijom i da je koliko toliko bio poznat napadac. I da on za mene nije promasaj dao je FKS sasvim dovoljno da mogu reci da je bolji od pola nase djece prije svega od Harisa Handzica, Sehovica i slicno 
I da vidim Irfan je problem, a nije bio problem Muco koji je Handzica znamo kako uvalio u FKS a mi smo u tom trenutku imali 5 bolji junioraod istog ?! Koliko Irfan ima uticaj dokaz je taj da su ti nabrojani igraci vec odavno bivsi a sa vecinom je klub na ruzan nacin prekinuo saradnju prije svega sa Zrnanovicem koji nema niti je ikada imao veze sa Irfanom!

I da vidim Irfan je problem, a nije bio problem Muco koji je Handzica znamo kako uvalio u FKS a mi smo u tom trenutku imali 5 bolji junioraod istog ?! Koliko Irfan ima uticaj dokaz je taj da su ti nabrojani igraci vec odavno bivsi a sa vecinom je klub na ruzan nacin prekinuo saradnju prije svega sa Zrnanovicem koji nema niti je ikada imao veze sa Irfanom!
Anesa ja licno znam momak je masina jos smo nekad davno ko djeca trenirali, ja sam presto bgm vidjecete aBd momak igra za deset, nije sebican ima dobar sut ma sve...
Dobrodosao..

Dobrodosao..

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- moustapha
- Kontakt:
Budi iskren pa nam priznaj koliko ti je puta provuko kroz noge.DevilS je napisao/la:Anesa ja licno znam momak je masina jos smo nekad davno ko djeca trenirali, ja sam presto bgm vidjecete aBd momak igra za deset, nije sebican ima dobar sut ma sve...![]()
Dobrodosao..

#divovi
Smijesan si! Sto ti Haskic nije ostavio koji transfer u kasu kluba kao Handzic kad je toliko dobar? ? ? Momka je uvalio radi trud u prvi tim a ako meni nevjerujes pitaj Husrefa... Dao je golova za mladje kategorije Sarajeva koje ti i Haskic zajedno postici necete do kraja svog zivota ! Haskic u zivotu nije vidio reprezentacije od A tima pa dalje,dok je Handzic igrao za sve selekcije od A do Z sto bi se reklo..Smijesna su ti poredzenja vjeruj..Jos nesto kad spominjes Mucu,covjek je bar znao dovesti ime IGRACA u klub od Milosevica,Milenkovica,Mackica,Bucana,Mesica,Trivunovica koga li vec a vidi ti danasnjih pojacanja ,brukas se buraz sa izjavama vjeruj!!!LFC1892 je napisao/la:Iskren jeli stvarno nisi cuo za Haskica prije dolaska u FKS ? Ja cu ti reci da je on u klub dosao sa reputacijom i da je koliko toliko bio poznat napadac. I da on za mene nije promasaj dao je FKS sasvim dovoljno da mogu reci da je bolji od pola nase djece prije svega od Harisa Handzica, Sehovica i slicno
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 22 feb 2013, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 12 gostiju.