FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
@Romariooo pogledaj taj gore klip i nacin na koji je Barca igrala protiv Chelsea.
To gore je savrsen fudbal savrseno odigran.
Pogledaj malo pozicije Messija, Fabregasa i Alexisa.
Tako nesto treba i protiv Milana.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
tako sam i govorio da treba u revansu, to je pepov recept za bunker, taj video dobro to pokazuje, ovdje je fabregas igrao laznu devetku i vidi se iz svih ovih prilika da je bio jedan od najboljih,e sad treba isto uz koju izmjenu, mozda vilja da zaigra, tu je i alba, al uglavnom vidi se kad se postavi napadacka formacija i kad igraci odigraju kako treba,da se i ove zatvorene odbrane mogu probijati mnogo putaM4kaveli je napisao/la:@Romariooo pogledaj taj gore klip i nacin na koji je Barca igrala protiv Chelsea.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- RealMoudrid
- Kontakt:
Da bi bio savršen u tom bi slučaju morali proći, pobijediti itd. Ili zabiti, i to je dio nogometaM4kaveli je napisao/la:@Romariooo pogledaj taj gore klip i nacin na koji je Barca igrala protiv Chelsea.

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- RealMoudrid
- Kontakt:
Zabili su 2, primili 3, promašili milion stopostotnih, zakazali u najvažnijoj utakmici sezone, ispali iz natjecanja, ostali bez trofeja.
Savršeno.
Savršeno.
2012/2013
aludiram na utakmicu na stamfordu, gdje su izgubili 1:0, i opet savrseno odigrali
...a u drugoj utakmici nisu prilike stvorili u drugom poluvremenu kad je che bio sa 10 igraca...i oni ocekuju da prodju milana

pi.
ovu utakmicu necu nikad prezalit ,ovdje su trebali dat makar 2 gola ali smotani alexis i nesretne stative precke sprijecise da gotov osiguraju prolaz ,umjesto toga drogba kazni sve greske i to je to ,ode finaleM4kaveli je napisao/la:Ja sam rekao da ce Adriano falit u Milanu.
Njega da je bilo ubaciti umjesto Alvesa i nek puca sa 25-30 metara one svoje projektile.
Ovu igru kada bi ponovili protiv Milana bilo bi dobro.
Nevjerovatno kakve kombinacije, uigrane akcije.
Jednostavno fudbal sa druge planete.
Obavezno pogledati.
[youtube][/youtube]

e ovakav da je pristup bio u milanu pa hajd izgubili izgubili ,
protiv chelsea je samo malo srece falilo jer barca je toliko sansi stvorila da je nemoguce kako su uspjeli sve ono profulat a protiv milana nista ,a ma bas nista
Ako igraci na nou campu pristupe utakmici maksimalno ozbiljno sa velikom zeljom a ne motom "lako cemo " nece se milan dobro provest to garantujem ,sve je do strucnog staba da mentalno pripremi i naspanuje ekipu za uzvratni susret a ne da ih posalju na teren samo tako ko sto bi ih i ja poslo

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Pa rekao je da su odigrali savrseno sto se tice stvaranja prilika. Pogodili su vise stativa nego sto je protivnik imao suteva u obe utakmiceTweeds_10 je napisao/la:aludiram na utakmicu na stamfordu, gdje su izgubili 1:0, i opet savrseno odigrali...a u drugoj utakmici nisu prilike stvorili u drugom poluvremenu kad je che bio sa 10 igraca...i oni ocekuju da prodju milana

ser del barça es el millor que hi ha !
- zlatan1982
- Kontakt:
barsa i malaga su dvije ekipe koje su od svih 16 sudionika u LP odiglali daleko najslabije prve utakmice..uz celtic jedino oni nisu dali gol,ali celtic se bar borio,imao neke prilike,pa im se i nema šta zamjeriti...malaga je najmanje pokazala ali je bar primila samo jedan gol(doduše iz ofsajda) dok je barsa najveće razočaranje uvjerljivo,klub koji je dosad ove sezone dao 120 golova nije stvorio nijedne prave prilike u 90 minuta..
sinoć sam gledao liverpula,iako me nije nešto extra zanimala utakmica,najviše zbog onog rezultata iz prve utakmice(2:0) i liverpul,iako je i primio prvi gol,uspio je pola sata prije kraja stići do 3:1 i samo im jedan gol falio za prolaz,ali nije bilo snage...
sjećam se rivaldove barse,koja je znala stići 1:3 iz prvog susreta protiv čelzija i proći dalje...
ova barsa je jednom stigla arsenalovih 2:1 iz prve utakmice,ali je zato čelzijevih 1:0 i interovih 3:1 bio preveliki zalogaj...
ovaj sad rezultat je još teže stići,a sa onom igrom i pristupom iz prve utakmice,nikako...
ipak,treba sačekati sevilju,el klasike,deportivo pa onda vidjeti ko će biti u kakvoj formi i kako igrati..
sinoć sam gledao liverpula,iako me nije nešto extra zanimala utakmica,najviše zbog onog rezultata iz prve utakmice(2:0) i liverpul,iako je i primio prvi gol,uspio je pola sata prije kraja stići do 3:1 i samo im jedan gol falio za prolaz,ali nije bilo snage...
sjećam se rivaldove barse,koja je znala stići 1:3 iz prvog susreta protiv čelzija i proći dalje...
ova barsa je jednom stigla arsenalovih 2:1 iz prve utakmice,ali je zato čelzijevih 1:0 i interovih 3:1 bio preveliki zalogaj...
ovaj sad rezultat je još teže stići,a sa onom igrom i pristupom iz prve utakmice,nikako...
ipak,treba sačekati sevilju,el klasike,deportivo pa onda vidjeti ko će biti u kakvoj formi i kako igrati..
- hule_barca
- Kontakt:
Ovoga sam se dosad najvise bojao kod Barce. Kako ce reagovati kada dodju velike utakmice. Protiv Reala u kupu sam govorio da smo im trebali minimalno 3 komada uvaliti. Onda mec protiv Milana smo otisli igrati sa ciljem cuvanja lopte pa ako bude 0-0 dobro je. Katastrofalan mec smo odigrali. Jednostavno fali nesto, a to su "muda: u vecim tekmama. Previse se oprezno igra. Jeste znalo nas je kostati to igranje na veci rizik, i Tito pokusava da ne pravi neke greske kao Pep ali ona predstava protiv Milana, dno dna definitivno. Protok lopte jedna velika nula. Stalno vracanje nazad, sto i nije neka novina. Pokusavanje Messia na silu proci kroz 9 zgusnutih igraca je suludo. Fabregas se nije vidio, samo igrac manje na terenu, bekova ni na mapi nije bilo. Milan jeste odigrao odbrambeno sjajo, ali to nije nista novo protiv Barce. Isti stil su igrali Inter i Chelsea i jos mnogi drugi. Neki su uspjeli skinuti skalp neki nisu, ali evo Milan jeste. Sta sada napraviti u revansu. Naravno prvo se treba posvetiti Sevilli, zatim dva puta Realu gdje treba dobiti na samopouzdanju i jos jednu ligasku gdje treba dobiti na samopouzdanju pred dolazak Milana. Naravno da ce se Milan zatvoriti jos vise nego na San Siru. Ono sansi sto budemo imali treba pokusati iskoristiti. Ja bih mozda i i 3-4-3 stavio ili 4-3-3 ali stalno sa visoko pozicioniranim bekovima. Villu ubaciti odmah u startnu postavu i odigrati mec sezone. Bice izuzetno tesko i nisam neki veliki optimista ali imam dobar predosjecaj da mozemo dalje.
Mes Que Un Club
Za svaki problem ima riješenjeMonolog je napisao/la:Ima Barcelona recept za bunker, kao što protivnici imaju recept za Barcinu igru.

Sve će to Tito i Roura doraditi,nebi me čudilo da se "tajno" čuju sa Pepom za poneki savjet

Imam osjećaj da ćemo Milaniste dobiti u revanšu 4:1

Pobjeda je bolja od orgazma!
- zlatan1982
- Kontakt:
ma nema to nikakve veze da li će na klupi sa rourom biti i pep ili krojf,van gall ili ko već ne...ako bude dobra noć barsinih igrača,ako milan pukne(nešto kao protiv arsenala prošle sezone kada je u uzvratu dobio 3 komada u prvom poluvremenu), i uz nešto sreće,mogli bi očekivati nešto...a ako se milan zatvori i odigra kao u prvoj utakmici,nema od LP-a ništa bez obzira na domaći teren,i publiku,i širinu terena,i možda bolju podlogu nego u milanu...
treba biti realan i reći da to nije više ono kao prije godinu-dvije...xavi,villa,puyol,abidal su već stariji igrači...
messi,pedro, iniesta, valdes,alveš,busquets,pique su to sve prolazili zadnjih par godina,sve te vrhunske tekme,bunkere, finala LP,igranje na vrhunskom nivou i mislim da se u igri i osjeti to neko i zasićenje(valdes je to i pokazao kad nije produžio ugovor)...jer nema ničeg više novog u tome...zna se da sve i jedna ekipa na svijetu čeka da barsa napadne,ili će igrati bunker,ili taj neki presing malo na početku,biće dosta grubosti na igrače,ne štedi se niko,i jednostavno je tako zadnjih 5-6 godina..
treba biti realan i reći da to nije više ono kao prije godinu-dvije...xavi,villa,puyol,abidal su već stariji igrači...
messi,pedro, iniesta, valdes,alveš,busquets,pique su to sve prolazili zadnjih par godina,sve te vrhunske tekme,bunkere, finala LP,igranje na vrhunskom nivou i mislim da se u igri i osjeti to neko i zasićenje(valdes je to i pokazao kad nije produžio ugovor)...jer nema ničeg više novog u tome...zna se da sve i jedna ekipa na svijetu čeka da barsa napadne,ili će igrati bunker,ili taj neki presing malo na početku,biće dosta grubosti na igrače,ne štedi se niko,i jednostavno je tako zadnjih 5-6 godina..
prema sport.es
hugo lloris hoce da ide iz tottanhama i to klub vec zna i trazi zamjenu za njega, ko zamjena llorisa spominje se andres fenandez iz osasune a lloris prelazi u barcu da zamjeni valdesa na golu
ja se ne bi bunio da se ovo ostvari
hugo lloris hoce da ide iz tottanhama i to klub vec zna i trazi zamjenu za njega, ko zamjena llorisa spominje se andres fenandez iz osasune a lloris prelazi u barcu da zamjeni valdesa na golu

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Samo kratko: AMIN!!!barca_87 je napisao/la:prema sport.es
Mi nikada odustati necemo...
Ne bi bilo lose.
Lloris je odlican golman.
Samo bi ja vise volio Ter Stegena jer bi taj mali za 2-3 godine mogao biti najbolji na svijetu.
Lloris je odlican golman.
Samo bi ja vise volio Ter Stegena jer bi taj mali za 2-3 godine mogao biti najbolji na svijetu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne znam zašto bi Lloris napuštao Spurse.Dobro im ide,izgurao je Friedala iz prve postave,odlično brani i tek je došao,jedino ako nije u pitanju neka svađa,ali čisto sumnjam,saznali bi to novinari sigurno.
Tesko je povjerovat da bi odbio Barcu radi Spursa.
Pa Lloris je bio nudjen barci proslo ljeto za 5M. Sad ga ne mogu sigurno dovesti ispod 15M.
Treba sacekati i vidjeti sta ce biti sa De Geom jer je realno on najbolja opcija i buducnost spanske repke. On, Hummels i krilo koje ustvari moze dati gol su sve sto treba na ljeto
Treba sacekati i vidjeti sta ce biti sa De Geom jer je realno on najbolja opcija i buducnost spanske repke. On, Hummels i krilo koje ustvari moze dati gol su sve sto treba na ljeto

ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.