Nije do tebe,uradio si sve sto je moguce. Mozda da je dobio Celsi,pa ajde da zalis.Jedina realna primjedba jeste Dinamo K. Imaju stvarno prelosu ekipu a uz to i neuigranu. Ostalo si sve odigrao rezonski.sony_91 je napisao/la:Ma razmišljao šta od talijana, "svoj" Inter ili Napoli i ubacim ove druge, greškajustice80 je napisao/la:Opasan ti je bio listic...svaka cast., Chelsea me negativno iznenadi kao i Zenit u koji sam vjerovao i koji sam pogodio u prvom susretu poluvrijeme/kraj. I na kraju jedna velika 0 za mene
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
- Sportfanatik
- Kontakt:
ajde Čiliću
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
ma ni Bordeaux nije u nekoj bajnoj formi, zadnja dva susreta dva poraza od toga zadnji sa ubjedljivih 4:0, mislio sam da ih ukrajinci mogu iznenaditi, ali šta je tu je, idemo dalje u veću dubiozu, zadnjih 0,30 koje sam imao na računu nestalo, idemo po novi depozitjustice80 je napisao/la:Nije do tebe,uradio si sve sto je moguce. Mozda da je dobio Celsi,pa ajde da zalis.Jedina realna primjedba jeste Dinamo K. Imaju stvarno prelosu ekipu a uz to i neuigranu. Ostalo si sve odigrao rezonski.sony_91 je napisao/la:Ma razmišljao šta od talijana, "svoj" Inter ili Napoli i ubacim ove druge, greškajustice80 je napisao/la:Opasan ti je bio listic...svaka cast., Chelsea me negativno iznenadi kao i Zenit u koji sam vjerovao i koji sam pogodio u prvom susretu poluvrijeme/kraj. I na kraju jedna velika 0 za mene
Stvarno steta za tiket jer si na njemu dobar 7,2 uplate. To znaci,da si igrao singlove sa jednakom uplatom,dobio bi 7 uplata.Igraj singlove ubuduce...pa sa 0,2 centi,nema veze. Onda na kraju mjeseca uzmes skor i pare u dzep.Tako ja igram.
Tek sam se registr. na forum,ima dobrih igraca kladionice,pratio sam ga odavno.
Tek sam se registr. na forum,ima dobrih igraca kladionice,pratio sam ga odavno.
sreca pa zakasnih na Ferrera 

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Tuga... Razmišljam dvije minute, Cardozo ili Hulk. Naravno, ovaj drugi dao. Cardozo izašao oko 60-e minute meni u inat...

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
sad gledam kvota na prolaz Barse 2.2
pa oni stvarno nisu normalni
kec 1.25
sabice ih Barsa k'o tucice 

kec 1.25

Eto ti sanse da se uduplas ,uplati 100 bices dobar 220 ili uplati 1000 posto vidim da si 100% siguran u prolazmforce je napisao/la:sad gledam kvota na prolaz Barse 2.2pa oni stvarno nisu normalni
![]()
kec 1.25sabice ih Barsa k'o tucice

to i cekamLisac je napisao/la:Eto ti sanse da se uduplas ,uplati 100 bices dobar 220 ili uplati 1000 posto vidim da si 100% siguran u prolazmforce je napisao/la:sad gledam kvota na prolaz Barse 2.2pa oni stvarno nisu normalni
![]()

Jel se neko razumije u hokej? Jel uopste moguce da dodje over 5,5 u tom sportu? Zasto su tako malo koefic. ako nikada ne bude over?
- Titova-Juga
- Kontakt:
mforce je napisao/la:sad gledam kvota na prolaz Barse 2.2pa oni stvarno nisu normalni
![]()
Šta ima znalac, nisam te prepozn'o
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
joj querrey hadalju ,gori sam ja sto gledam u kladionici hocul ga izbacit i na kraju ne izbaci i eto samo on zafrka ccc
al bicee boljeee
,uglavnom querreya vise ne igram 
al bicee boljeee

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- EmirSioux89
- Kontakt:
u dosta meceva dodje overjustice80 je napisao/la:Jel se neko razumije u hokej? Jel uopste moguce da dodje over 5,5 u tom sportu? Zasto su tako malo koefic. ako nikada ne bude over?

Manchester United!
ej raja moze te mi dati par online kladionica gdje se vi inace kladite ,nov sam u tome pa svaka pomoc je dobrodosla 

kakav crni Milan kad je Milan imao tim za Ligu SampionaTitova-Juga je napisao/la:Šta ima znalac, nisam te prepozn'omforce je napisao/la:sad gledam kvota na prolaz Barse 2.2pa oni stvarno nisu normalni
![]()

Premier-kladionica.comDR.HOUSE je napisao/la:ej raja moze te mi dati par online kladionica gdje se vi inace kladite ,nov sam u tome pa svaka pomoc je dobrodosla
bhplay.ba
wwin.com (williams)
U prvoj odes u kladionicu kazes hocu racun, dadne ti neke papire odes kuci napravis nalog onda opet odes u kladionicu i uplatis sebi na racun. minimum 1KM
(Minimalan ulog na tiket 1KM)
U drugoj odes u kladionicu kazes hoces racun ona te pita za podatke, kazes koje ces korisnicko ime i dobijes sifru, dodjes kuci promjenis sifru. Odmah mozes uplatit na racun dole kad pravis nalog.
(mozes uplatiti na tiket 0.10 KM mozda cak i manje nisam pokusavao

Trece nemam pojma jer nemam racun.
ok hvala ti puno 

[youtube][/youtube]
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zar nije u Premieru 10 KM minimalna uplata na račun?soxx je napisao/la:Premier-kladionica.comDR.HOUSE je napisao/la:ej raja moze te mi dati par online kladionica gdje se vi inace kladite ,nov sam u tome pa svaka pomoc je dobrodosla
bhplay.ba
wwin.com (williams)
U prvoj odes u kladionicu kazes hocu racun, dadne ti neke papire odes kuci napravis nalog onda opet odes u kladionicu i uplatis sebi na racun. minimum 1KM
(Minimalan ulog na tiket 1KM)
U drugoj odes u kladionicu kazes hoces racun ona te pita za podatke, kazes koje ces korisnicko ime i dobijes sifru, dodjes kuci promjenis sifru. Odmah mozes uplatit na racun dole kad pravis nalog.
(mozes uplatiti na tiket 0.10 KM mozda cak i manje nisam pokusavao
Trece nemam pojma jer nemam racun.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.