doticni ne moze podici formu da igra protiv Cordobe a ne Reala i SevilleRomariooo je napisao/la:
treba sad davati vilji i alexisu sansu u primeri i clasicima da podignu formu do revansa s milanom jer ce biti itekako potrebni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
doticni ne moze podici formu da igra protiv Cordobe a ne Reala i SevilleRomariooo je napisao/la:
treba sad davati vilji i alexisu sansu u primeri i clasicima da podignu formu do revansa s milanom jer ce biti itekako potrebni
ne valja generalizirat. neki su potcjenjivali, neki nisu.ChrisBoyd je napisao/la:pa dobro jarane mi milanisti nikad vas nismo omalozavali al je problem sto vi mislite da je AC MILAN fk vrbanjusa ... otpisali ste nas prije utakmice a znate da je milan 7 puta prvak evropeazTer je napisao/la:šanse za prolaz su 90 %-10 %, što je smiješno. milan je napravio dobar rezultat, ali ako su oni mogli na san siru pobijedit 2:0, ne vidim razlog zašto barselona to ne bi mogla ponovit na kamp nou.
ako uzmemo u obzir historiju, barsa ima 18,6 % šansi za prolaz. samo je 110 od ukupno 662 ekipe uspjelo da nadoknadi 2:0 i prođe.
koliko god banalno zvučalo, povratak abidala je došao u najbolje vrijeme, možda to trgne malo igrače i ne dopusti im da više odigraju onako mekano, nonšalantno i letargično.
na kamp nou je najvažnije da se ne primi gol (pogotovo prvi) i da se pokuša postić što brži gol. bit će vraški teško, al za ovu ekipu ništa nije nemoguće.
evo moj post par dana prije utakmice.azTer je napisao/la:ma zasigurno da je milan uvijek bio nezgodan, bez obzira na igrački kadar. bili su oni i u gorim situacijama, pa su pobjeđivali najveće. sjetimo se samo finala 1994., tad je barselona bila apsolutni favorit, a razbijena je u potpunosti.
ja mislim da će ključna utakmica bit ona u milanu. ako milan primi jedan gol ili kojim slučajem sačuva mrežu (što je, budimo realni, gotovo nemoguće), onda imaju šanse na kamp nou. ipak, ako barsa zabije dva ili više golova, mislim da će to bit dovoljna zaliha da kod kuće dvomeč lagano privedu kraju.
u svakom slučaju, nek bolji pobijedi.
pa normalna stvar da nece biti lako, ne znam gdje sam ja to rekao da ce lako barca uvaliti 4-5 golova, i ja pricam da se za to mora dobro nasafunjati, odigrati jednu od najboljih utakmica, imati naravno malo i srece, al dosta trke, dosta kombinatorike, dosta prisebnosti u zavrsnici, dosta opreza u odbrani, sve to naravno treba i nije to lako, ne bi bi bilo da je prva 0 0 zavrsila, kamoli ovako, al kazem da je moguce i na koji nacin je to moguce, milan ce sve uraditi da prodje, borit ce se i oni sigurno, samo ja kazem da nece to vjerovatno izgledati kao u prvoj kad su grali pred 80 000 svojih navijaca koji su ih sjajno bodrilivan gall je napisao/la:Ej moj Romario to je sve tako lahko uradit da Milan dodje sa 11 igraca i da svi zauzmu jedno mjesto i da na tom mjestu stoje 90 min
Pa covjece i trener ce sigurno znati koja taktika bi bila pogodna za Milan s onakom postavkom ali pitas li se ti ikad je to ostavrljivo,jel se to moze uradit,sta ako ne mogne se tako zabit gol-dva?Sta onda?
Jos uvijek Barca ima sanse,malo manje nego prije prve utakmice ali ako Barca moze uvalit 5 golova onaj Milan moze namanje 1 da ga .....![]()
Ne igraju u Barci vanzemaljic pa da kad im e cefne mogu okrenuti rezultat,ud dosta trke,agilnosti,dobre taktike trebat ce im i mnogo mnogo srece,za prolaz ne smiju ofulat nijednu 100 postotnu priliku a isto tako ne smiju dozvoliti protivniku nijednu takvu...mislis da je to tako lako uradit
Ne mogu oni u isti koš sa plavcima.Sveti je napisao/la:nije istina, Milan te sinoć demantova.Mancini je napisao/la:Miss nemam potrebe da gledam to tebi prepuštam ako voliš.Kada spominješ "plavce" niko bolje neigra defanzivu u svijetu pa ni neki talijanski klubovi.A da Milan osvoji na kraju LP nebih me iznenadilo nimalo.
Ma, da ti pravo kažem, ko neutralan neutralnom10.Skoro je napisao/la:Koliko sam primjetio ja sam jedan od rijetkih kome su oba ova kluba podjednako draga (zapravo tri jer i United je moj) mada sam milan manje pratio u zadnje vrijeme jer me nervira politika oko prodaje igraca. Tako da mi je svejedno ko ide dalje. Ali bih ipak vise volio da prodje onaj ko ce kasnije biti konkurentniji za osvajanje, a to je ipak Barca. Ja mislim da je Milanu ovo maksimum i da ko god im dodje u narednoj fazi oni ispadaju. Dok Barca ako prodje ovo ce im biti dobra opomena i nadam se da im se vise nece desiti da ovako lezerno odigraju jednu utakmicu. Haj'mo biti realni i reci da je ovo milanu utakmica sezone, a barci najlosija utakmica i rezultat je "samo" 2:0. E sada zamislite da je Barca odigrala najbolju, a Milan najlosiju i predpostavite onda rezultat. Sto se tice trenera pribojavam se roure protiv madrida u revansu jer vidi se iz aviona da on ne moze voditi Barcu. Nadam se da ce Pep bar prije utakmice s Milanom sici u svlacionicu cisto onako kao njihov prijatelj da ih malo nafura.
PS Sanse za prolaz su 52%-48% na starani Milana jer ovaj rezultat od 2:0 je idealan ali ne i nenadoknadiv.
Primjetio sam i ja, a vjerovatno i cijeli svijet da ne znaju odgovoriti na onakvu postavku igre. Ali dva puta su ispadali na taj način sigurno su nešto i naučili jer isti su to igrači. Uglavnom vidjecemo za tri sedmice. Svi ce reci pusti prijateljske ali znamo sta je real uradio milanu na pripremama i moje je misljenje da bi opet naravno ukoliko ovi prodju Uniteda, a Milan Barcu. Zato nek' ide Barca dalje.teferič je napisao/la:Ma, da ti pravo kažem, ko neutralan neutralnom10.Skoro je napisao/la:Koliko sam primjetio ja sam jedan od rijetkih kome su oba ova kluba podjednako draga (zapravo tri jer i United je moj) mada sam milan manje pratio u zadnje vrijeme jer me nervira politika oko prodaje igraca. Tako da mi je svejedno ko ide dalje. Ali bih ipak vise volio da prodje onaj ko ce kasnije biti konkurentniji za osvajanje, a to je ipak Barca. Ja mislim da je Milanu ovo maksimum i da ko god im dodje u narednoj fazi oni ispadaju. Dok Barca ako prodje ovo ce im biti dobra opomena i nadam se da im se vise nece desiti da ovako lezerno odigraju jednu utakmicu. Haj'mo biti realni i reci da je ovo milanu utakmica sezone, a barci najlosija utakmica i rezultat je "samo" 2:0. E sada zamislite da je Barca odigrala najbolju, a Milan najlosiju i predpostavite onda rezultat. Sto se tice trenera pribojavam se roure protiv madrida u revansu jer vidi se iz aviona da on ne moze voditi Barcu. Nadam se da ce Pep bar prije utakmice s Milanom sici u svlacionicu cisto onako kao njihov prijatelj da ih malo nafura.
PS Sanse za prolaz su 52%-48% na starani Milana jer ovaj rezultat od 2:0 je idealan ali ne i nenadoknadiv.ja bih više bacio jedno 70:30 na Milan. Barca je u padu, Milan u porastu forme. A, to što kažeš da je ovo opomena Barci, opominjana je Barca zadnjih godina na ovaj način više puta, pa još nisu naučili progurat se kroz malo ozbiljniji autobus. I sumnjam da će se u uzvratu Milan tek tako raspasti, samo zato što igraju u gostima.
Čak mislim da Milan može proći dalje nego što bi Barca. Al eto, živi bili, pa vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.