Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
1:4 završeno,sutra očekujem x i uz dobivenu zaostalu utakmicu proboj na prvo mjesto.
Wenger želi Werderova veznjaka Mesuta Özila
Prema pisanju britanskih medija, Arsenal se zainteresirao za 21-godišnjeg veznjaka Werdera i njemačke nogometne reprezentacije Mesuta Özila...
Nijemcem turskog podrijetla, u ovom trenutku jednim od hit-nogometaša u Bundesligi, francuski bi se trener londonske momčadi Arsene Wenger želio osigurati pogotovo u slučaju da Cesc Fabregas na kraju sezone ode u redove Barcelone.
Prema pisanju Daily Stara, Arsenal je voljan za standardnoga njemačkog reprezentativca platiti 17 milijuna eura odštete.
S Werderom Özil ima ugovor do ljeta 2011. godine.
zna wenger sta valja 
Prema pisanju britanskih medija, Arsenal se zainteresirao za 21-godišnjeg veznjaka Werdera i njemačke nogometne reprezentacije Mesuta Özila...
Nijemcem turskog podrijetla, u ovom trenutku jednim od hit-nogometaša u Bundesligi, francuski bi se trener londonske momčadi Arsene Wenger želio osigurati pogotovo u slučaju da Cesc Fabregas na kraju sezone ode u redove Barcelone.
Prema pisanju Daily Stara, Arsenal je voljan za standardnoga njemačkog reprezentativca platiti 17 milijuna eura odštete.

FK Pjetlovi
reds je napisao/la:Wenger želi Werderova veznjaka Mesuta Özila
zna wenger sta valja
Ma Wenger je stari lisac

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Igraju daleko najljepši fudbal u Engleskoj, svaka njihova utakmica je poslastica za svakoga fudbalskog fanatika. Ljepota za oči. Danas ubiše Wol~ sa 1:4, mislim da ne mogu do titule, ali na diobi 2 ili 3 mjestu mogu svakako. Po formi su ispred Redsa, i tu su u egalu sa Unitedom. Chelsea je trenutno druga liga za sve u Engleskoj.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
pa da, uvijek bio i ostao.Pastuh je napisao/la:Igraju daleko najljepši fudbal u Engleskoj, svaka njihova utakmica je poslastica za svakoga fudbalskog fanatika. Ljepota za oči. Danas ubiše Wol~ sa 1:4, mislim da ne mogu do titule, ali na diobi 2 ili 3 mjestu mogu svakako. Po formi su ispred Redsa, i tu su u egalu sa Unitedom. Chelsea je trenutno druga liga za sve u Engleskoj.
NOTW: Misimović oduševio Wengera
Arsenal je spreman ponuditi šest milijuna funti Wolfsburgu za otkup ugovora bosanskoga veznog nogometaša Zvjezdana Misimovića, piše News of the World...
Vodstvo njemačkog prvaka, međutim, neće se niti namanje uzbuditi glede te ponude obzirom da svog ponajboljeg nogometaša procjenjuje na dvostruko veću svotu.
Misimović je ove sezone, pišu Englezi, najbolji strijelac svog kluba sa šest bundesligaških pogodaka, a prošlog je utorka zabio krasan gol Beşiktaşu u dvoboju Lige prvaka u Istanbulu. Arsenea Wengera, tvrdi se u izvještaju, više od golgeterskih sposobnosti Bosanca oduševljava njegov dodavački talent.
Misimović (27) ugovor s Wolfsburgom ima do 2013. godine.
Ranije je na meti Arsenalova francuskog menadžera bio i Misimovićev 23-godišnji suigrač iz Wolfsburga Edin Džeko.
Wenger prijeti otkazom ako Ušmanov preuzme klub
Francuski menadžer Arsenala Arene Wenger navodno je zaprijetio odlaskom iz kluba ukoliko uzbekistanski milijarder Ališer Ušmanov preuzme većinski udio u klubu...
Tako barem piše News of the World koji navodi da je upravo iz tog razloga američki milijarder Stan Kroenke u posljednje vrijeme krenuo u žestoku ofenizvu kupnje dionica, te je dogurao do 29.6% ukupnog vlasništva, što je za 0.4 manje od onoliko koliko mu treba da bi predao ponudu za otkup kompletnog vlasništva kluba.
Izvor blizak londonskom klubu kaže da Kroenke podržava Wengerovu politiku afrirmiranja mladih igrača kroz vlastiti pogon, dok bi Ušmanov (trenutno vlasnik 25% dionica) svojim preuzimanjem po uzoru na Real Madrid odmah utukao barem 100 milijuna funti na pojačanja i tako uništio viziju i sustav rada francuskog stručnjaka.
- Wenger ne želi da mu se ijedan vlasnik miješa u njegov način rada i razvoja momčadi. Dugo se opire dolasku bogatih i zvučnih pojačanja. Ima vlastitu viziju koja uključuje dolaske pojačanja, ali pod njegovim uvjetima. Jasno je dao do znanja upravi da ne može raditi pod vlasnikom koji inzistira na dovođenju skupih pojačanja. Kako stvari stoje, Wenger je zadovoljan suradnjom s Kroenkeom jer se on ne miješa u njegov rad, što ne vrijedi za Ušmanova – rekao je anoniman izvor blizak “topnicima” za News of the World.
Arsenal je spreman ponuditi šest milijuna funti Wolfsburgu za otkup ugovora bosanskoga veznog nogometaša Zvjezdana Misimovića, piše News of the World...
Vodstvo njemačkog prvaka, međutim, neće se niti namanje uzbuditi glede te ponude obzirom da svog ponajboljeg nogometaša procjenjuje na dvostruko veću svotu.
Misimović je ove sezone, pišu Englezi, najbolji strijelac svog kluba sa šest bundesligaških pogodaka, a prošlog je utorka zabio krasan gol Beşiktaşu u dvoboju Lige prvaka u Istanbulu. Arsenea Wengera, tvrdi se u izvještaju, više od golgeterskih sposobnosti Bosanca oduševljava njegov dodavački talent.
Misimović (27) ugovor s Wolfsburgom ima do 2013. godine.
Ranije je na meti Arsenalova francuskog menadžera bio i Misimovićev 23-godišnji suigrač iz Wolfsburga Edin Džeko.
Wenger prijeti otkazom ako Ušmanov preuzme klub
Francuski menadžer Arsenala Arene Wenger navodno je zaprijetio odlaskom iz kluba ukoliko uzbekistanski milijarder Ališer Ušmanov preuzme većinski udio u klubu...
Tako barem piše News of the World koji navodi da je upravo iz tog razloga američki milijarder Stan Kroenke u posljednje vrijeme krenuo u žestoku ofenizvu kupnje dionica, te je dogurao do 29.6% ukupnog vlasništva, što je za 0.4 manje od onoliko koliko mu treba da bi predao ponudu za otkup kompletnog vlasništva kluba.
Izvor blizak londonskom klubu kaže da Kroenke podržava Wengerovu politiku afrirmiranja mladih igrača kroz vlastiti pogon, dok bi Ušmanov (trenutno vlasnik 25% dionica) svojim preuzimanjem po uzoru na Real Madrid odmah utukao barem 100 milijuna funti na pojačanja i tako uništio viziju i sustav rada francuskog stručnjaka.
- Wenger ne želi da mu se ijedan vlasnik miješa u njegov način rada i razvoja momčadi. Dugo se opire dolasku bogatih i zvučnih pojačanja. Ima vlastitu viziju koja uključuje dolaske pojačanja, ali pod njegovim uvjetima. Jasno je dao do znanja upravi da ne može raditi pod vlasnikom koji inzistira na dovođenju skupih pojačanja. Kako stvari stoje, Wenger je zadovoljan suradnjom s Kroenkeom jer se on ne miješa u njegov rad, što ne vrijedi za Ušmanova – rekao je anoniman izvor blizak “topnicima” za News of the World.
FK Pjetlovi
Polahko, samo zdravlja u ekipi i mi ćemo se borit za titulu minimalno... Samo da se oporave do kraja Nasri, Rosicky, Wallcot, Denilson, Clichy i bit ćemo mi jaki ko zemlja
U ovom trenutku smo najefikasnija ekipa i 2 smo na tabeli, imamo manje tekmu, gdje ako Bog da ćemo upisat pobjedu i eto nas 3 boda ispred man.utd-a i 2 ispod chelsea... a za 2 sedmice, ustvari za 2 kola nama chelsea dolazi na Emirates...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
chelsea ce vas pregaziti kao i prosle sezoneGunnerS je napisao/la:Polahko, samo zdravlja u ekipi i mi ćemo se borit za titulu minimalno... Samo da se oporave do kraja Nasri, Rosicky, Wallcot, Denilson, Clichy i bit ćemo mi jaki ko zemljaU ovom trenutku smo najefikasnija ekipa i 2 smo na tabeli, imamo manje tekmu, gdje ako Bog da ćemo upisat pobjedu i eto nas 3 boda ispred man.utd-a i 2 ispod chelsea... a za 2 sedmice, ustvari za 2 kola nama chelsea dolazi na Emirates...

FK Pjetlovi
braćo imate moju podršku! Pobijedite Chelsi ionako su prefise ufurani -MUFC ARSENAL FC i LPFC su glavni a chelsi negdje tamo u cosku se javljaju xD
javili ne javili jucer ste svoje dobiliMUFC_#1 je napisao/la:braćo imate moju podršku! Pobijedite Chelsi ionako su prefise ufurani -MUFC ARSENAL FC i LPFC su glavni a chelsi negdje tamo u cosku se javljaju xD

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Naravno, vidjet ćemo i to... Doći će sve na svoje, tako su govorili i za pijetlove i za mnoge druge pa su dobili po dosta komada u svoju mrežu...reds je napisao/la:chelsea ce vas pregaziti kao i prosle sezoneGunnerS je napisao/la:Polahko, samo zdravlja u ekipi i mi ćemo se borit za titulu minimalno... Samo da se oporave do kraja Nasri, Rosicky, Wallcot, Denilson, Clichy i bit ćemo mi jaki ko zemljaU ovom trenutku smo najefikasnija ekipa i 2 smo na tabeli, imamo manje tekmu, gdje ako Bog da ćemo upisat pobjedu i eto nas 3 boda ispred man.utd-a i 2 ispod chelsea... a za 2 sedmice, ustvari za 2 kola nama chelsea dolazi na Emirates...

- Omerbavarac
- Kontakt:
Dabogda osvojili EPL.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako Bog da, samo da nas povrede izbjegnu kao prošle 2-3 sezone i bit će super... Nadam se da ćemo u iduća 2 mjeseca, 10-tak utakmica pokazat da smo mi pored Chelsea glavni konkurenti za naslov EPL 

aBd, samo da nas povrede zaobidju, svaki trofej bi trebao biti nasomerbavarac je napisao/la:Dabogda osvojili EPL.![]()
![]()

Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
Fletcher: Wenger je krivac što me svi suci kažnjavaju
Na žalost, čini se da su Wengerove riječi počele djelovati na suce. To je sramota, rekao je Darren Fletcher nakon, po njegovu mišljenju, neopravdano dosuđenog faula u utakmici sa Chelseajem.
Arsenalov menadžer Arsene Wenger nakon poraza od Uniteda optužio je igrače 'crvenih vragova' da znaju igrati samo destruktivan nogomet. Posebno je izdvojio jednog igrača koji u svakoj utakmici neprestano faulira protivnike i prolazi nekažnjeno kod sudaca. Iako nije imenovao igrača, svi su u njegovim riječima prepoznali upravo Fletchera. No škotski veznjak potvrdio je da suci od tada gledaju sasvim drugim očima. Tako je bilo i u derbiju sa Chelseajem kada je Škot skrivio faul nakon kojeg je iz slobodnjaka pao jedini gol na utakmici.
- To sigurno nije bio faul. Znao sam odmah, a snimka mi je to samo potvrdila. Nisam ni pipnuo Colea - tvrdi Fletcher.
Nakon poraza javili su se i drugi nogometaši Manchestera pa tako Wes Brown kaže da ga je prilikom gola u skoku faulirao Didier Drogba.
- Ma ono sigurno nije bio prekršaj Fletchera - kaže Brown.
A za sve je prema njima kriv Arsene wenger i njegova izjava da su 'vragovi' opasni za suparnike.
Na žalost, čini se da su Wengerove riječi počele djelovati na suce. To je sramota, rekao je Darren Fletcher nakon, po njegovu mišljenju, neopravdano dosuđenog faula u utakmici sa Chelseajem.
Arsenalov menadžer Arsene Wenger nakon poraza od Uniteda optužio je igrače 'crvenih vragova' da znaju igrati samo destruktivan nogomet. Posebno je izdvojio jednog igrača koji u svakoj utakmici neprestano faulira protivnike i prolazi nekažnjeno kod sudaca. Iako nije imenovao igrača, svi su u njegovim riječima prepoznali upravo Fletchera. No škotski veznjak potvrdio je da suci od tada gledaju sasvim drugim očima. Tako je bilo i u derbiju sa Chelseajem kada je Škot skrivio faul nakon kojeg je iz slobodnjaka pao jedini gol na utakmici.
- To sigurno nije bio faul. Znao sam odmah, a snimka mi je to samo potvrdila. Nisam ni pipnuo Colea - tvrdi Fletcher.
Nakon poraza javili su se i drugi nogometaši Manchestera pa tako Wes Brown kaže da ga je prilikom gola u skoku faulirao Didier Drogba.
A za sve je prema njima kriv Arsene wenger i njegova izjava da su 'vragovi' opasni za suparnike.

FK Pjetlovi
reds je napisao/la:Fletcher: Wenger je krivac što me svi suci kažnjavaju
Pa bas me interesuje zasto su svi pomislili na njega

Mislim da u zadnjih 15 godina Manchester nije izgubio tekmu a da se poslije nisu zalili na sudjenje tako da ovo nije nista novo...veoma losi gubitnici a ove sezone bi se ipak trebali naviknuti na poraze...imam osjecaj da ce ih biti jos...
adnan24 je napisao/la:reds je napisao/la:Fletcher: Wenger je krivac što me svi suci kažnjavaju
Pa bas me interesuje zasto su svi pomislili na njega![]()
![]()
Mislim da u zadnjih 15 godina Manchester nije izgubio tekmu a da se poslije nisu zalili na sudjenje tako da ovo nije nista novo...veoma losi gubitnici a ove sezone bi se ipak trebali naviknuti na poraze...imam osjecaj da ce ih biti jos...
Poptiscic

------------------------Cech---------------------
-
- Kontakt:
Ovaj Man Utd nije sposoban za titulu,sta ce gigs,njemu svaka cast al godine su godine i kad vidim onog fletchera da igra u prvom sastavu smuci mi se,niti jednu sansu nisu imali protiv chelsea sto je zabrinjavajuce,ova godina im je definitivno godina bez trofeja!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
E bas me zanima koju si to to utakmicu gledao?antipolitika2 je napisao/la:Ovaj Man Utd nije sposoban za titulu,sta ce gigs,njemu svaka cast al godine su godine i kad vidim onog fletchera da igra u prvom sastavu smuci mi se,niti jednu sansu nisu imali protiv chelsea sto je zabrinjavajuce,ova godina im je definitivno godina bez trofeja!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.