dijabola je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Tu su negdje jedan i drugi, taj 1.6 je na 110 ks, samo sto je C5 masivnije auto, 1.9 je klasicno na 105 ks, nema ni jedno ni drugo nikakvu posebnu startnost il performanse.
Al slab je to motor u odnosu na 2.0, meni je to izrazito neugodno za voziti.
C5 je odlicno vozilo u biti, osobno bih pukao samar svakom levatu koji uzme recimo Passata umjesto C5 Exclusive, ali iskljucivo 2.0 i jaci motori.
ja baš volim Passata i uzeo bi ga prije Citroena uvijek a ti pucaj šamare komoe hoš
Inače ne volim Citroen, najviše zbog izgleda i unutra i vani, nekakvi su mi previše futuristički. Stvar ukusa jbg, meni je Passat zakon

Gle, za C5 Exclusive (koža, navigacija, xenon, elektricno podesavanja sjedala ...) 2008., 2009., 2010. sa dinamickim ovjesom (fantasticna stavka) dajes novca kao za obicnog Passata Confortline (komande na volanu, tempomat, naslon za ruku, 4 podizaca stakala ...) u prosjeku, plus sto je ovaj C5 motor novi 2.0 od 120 KW, a tek 2.7 bi-turbo 170 KW fenomenalan, ovaj 2.7 me posebno impresionirao u voznji, ne moze se ne osjetiti snaga dva turbo punjaca. A da ti kazem za koju cijenu je uzet, plakao bi i poslao na otpad taj Passat.
Moze se tebi svidjati sta zelis, to je subjektivno, ali ovaj C5 je za tog Passata izmislio auto, iako ja osobno ne volim Francuze, no u ovom slucaju je istina.
Bitna napomena : pri tome ne mislim uopce primarno na to da se moze uzeti full oprema za cijenu obicnog Passata pa da mi je to primarna vodilja, nego toga da je jednostavno receno bolje auto i s osnovnom opremom, pa tek onda kao bonus dodje to sto mozes uzeti Exclusive opremu za cijenu skoro pa pocetnog Passata.
Noname, ja ne bih.
...Život za Široki...