EDIT: 1-0

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
tu mi treba ''oba daju'' al sjebaće me napoli oj **** ti svemforce je napisao/la:sabija Leverkusen Benficu o.O nece valjda izgubiti Benfica *ebem ih u po usta
EDIT: 1-0
Steta sto nisi dobio al da nahbara nije bilo danas bi bilo 30+ za unikahu..Brezovac je napisao/la:Eh et uze mi Nahbar 90 km, 2 trice za X imali i prc milojko
Ima i toga..al steta vec kad su bili toliko blizu da nisu bar X izvukli, al ajd sreca pa sam naucio padat..ovo mi je svakodnevnica puno me ne pogadjahordass89 je napisao/la:Steta sto nisi dobio al da nahbara nije bilo danas bi bilo 30+ za unikahu..Brezovac je napisao/la:Eh et uze mi Nahbar 90 km, 2 trice za X imali i prc milojko
znaci gledao sam utakmicu .... kao da su ekipa iz zimbave 3b lige ... nijednog pasa nisu mogli spojiti, jos kisa padala, malo sansi ... uzas ...oldskul je napisao/la:Yebem ti Olimpiacos kad ne mogu ni X da izbore kod kuce...
Ma razmišljao šta od talijana, "svoj" Inter ili Napoli i ubacim ove druge, greškajustice80 je napisao/la:Opasan ti je bio listic...svaka cast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.