FORZA MILAN!
i da nzm jel ima postavljeno ali evo da stavim

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
kako ja procitao na pdf-u barce busquets nema pravo nastupa u uzvratu radi kartonaPuma je napisao/la:Briljantni Milan.
Za uzivaoce talijanskog stila fudbala ono je bio melem za oci. Medjutim, jos uvijek nista nije gotovo jer Milan u revansu mora jos bolje odigrati nego sinoc. Paziti se rano primljenog gola, ako sacuvaju mrezu prvih pola sata, Barcelona ce tesko moci nauditi.
I dobit ce Milan crveni karton, 100%. Kvota da ce ga Busquets iznuditi - 1.13![]()
Cestitke i sretno.
Jesi ti siguran u to? Kad je ga sinoc dobio ja nisam vidio da je pisalo ispod "misses next match". Iako je on veliki djubar, velika prednost za vas bi bila kad on ne bi igrao.milanist je napisao/la:kako ja procitao na pdf-u barce busquets nema pravo nastupa u uzvratu radi kartona
Ima @Hegemonija.JohnLennon je napisao/la: I imal' tko podatke, kakve su kvote na prolazak Milana i Barce?
JohnLennon je napisao/la:Jesi ti siguran u to? Kad je ga sinoc dobio ja nisam vidio da je pisalo ispod "misses next match". Iako je on veliki djubar, velika prednost za vas bi bila kad on ne bi igrao.milanist je napisao/la:kako ja procitao na pdf-u barce busquets nema pravo nastupa u uzvratu radi kartona
Ka'em ja. Samo da izdrzite prvo poluvrijeme na Nou Campu da ne primite gol, tesko da onda mogu zabiti dva ili tri. Mada meni odmah kad smo kod tih rezultata naum padaju Riazor 2004. i nedavno Arsenal (malo im je falilo). Nedo Bog da se sad nesto slicno desi.
I imal' tko podatke, kakve su kvote na prolazak Milana i Barce?
+1francobaresi je napisao/la:Kao i svi vi ovdje , pa tako i ja bi' volio da Milan prođe .
Međutim i ako ispadnemo , neću biti previše razočaran , jer sinoć su momci pokazali da ova generacija ima budućnost . I da uz još par dodataka na ljeto , ova ekipa će postati samo još moćnija i konkurentnija .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.