Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

KONGO
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la KONGO » 10 nov 2009, 23:01

Željoman je napisao/la:zamisli supa stane na gol,skine penal Decu pa Naniju ,odbrani sest stopostotnih prilika i onda se probudi i cuje Ciru:Hajde dizi se u pi.ku maternu kasnis na dorucak :mrgreen:
Dobar :mrgreen:

Nego zamisli 0:0 u Portugalu, pa 0:0 u Zenici a penali odlucuju putnika na SP :mrgreen: .

To bih bilo lose po zdravlje !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 nov 2009, 23:02

Željoman je napisao/la:zamisli supa stane na gol,skine penal Decu pa Naniju ,odbrani sest stopostotnih prilika i onda se probudi i cuje Ciru:Hajde dizi se u pi.ku maternu kasnis na dorucak :mrgreen:

:lol: :lol: ..il' ono pocne sitna kisa u prozore da strca, a Supa konta: E, nek ide sve u PM. :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 nov 2009, 23:03

KONGO je napisao/la:

Nego zamisli 0:0 u Portugalu, pa 0:0 u Zenici a penali odlucuju putnika na SP :mrgreen: .

Supa bi odbranio 2 penala..... :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 nov 2009, 23:04

KONGO je napisao/la:

i zamisli suta se 4 serija,dzeko suta zadnji za Mundijal i udje Navijac u teren i osuta umjesto dzeke i odemo na Mundijal...haha koja bi to koma bila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 nov 2009, 23:04

irfan41 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Posto planiram da prevalim 3000 km zanima me hoce li ko iz BiH od vodja navijaca dolaziti u Lisabon?
Nista licno protiv bhf-a, ali ljudi su prilicno losi, da ne kazem nikakvi. Molim ako neko ima konstruktivan odgovor neka napise, ako ne, neka me zaobidju smaraci sa pitanjima zasto mi se ne svidja kako navijaju "najbolji" reprezentativni navijaci u Evropi! Hvala.

lahko je biti najbolji, kada si jedini...

i meni su oni losi navijaju samo za sebe, nikako d aprobude sotatak, koreografija za belgiju samo dio gdje su oni itd itd
Pa, da, bas tako. Citavo se vreme vrsi licna prezentacija tipa: "Bhf-bhf, bhf-bhf...Bosna je sampion (cega sampion?)...pesme su im duge i glupe, rima gotovo da i ne postoji u njihovim ispevavanju, puno copy paste, koreo ravan NULI, a puni kinte. Ali moram priznati da je puno bolje nego ranijih godina, sto ne znaci da je dobro.

Za ovaj mec u Lisabonu je potreban lik koji zna znanje i ima pozavidno iskustvo u vodjenju tribine, jer cujem da ce biti BRUKA naroda gore i to treba znati iskoristiti i parirati kiliko-toliko freneticnoj doamcoj publici.

Mozda je pametnije da kupim pola kg semenki pa da mec posmatram ko dingospo u drustvu neke Portugalke.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 10 nov 2009, 23:05

rob do bagro je napisao/la:hocemo Spahica na gol :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 10 nov 2009, 23:06

TheManiacs je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:hocemo Spahica na gol :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
znas da bi usla ijedna :D
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

thwkiel
Kontakt:

Post Postao/la thwkiel » 10 nov 2009, 23:07

ima li neko frekvencije od ovih kanala

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2009, 23:07

Postoje li uopste procjene koliko ce nasih navijaca da bude tamo?
Ako budu pored tih 3500 kupovali, a hoce, mislim da je 5000 realisticno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 10 nov 2009, 23:10

Ronaldo definitivno ne igra

Zvijezda portugalske reprezentacije i madridskog Reala, neće nastupiti u mečevima baraža protiv naše reprezentacije, što je danas i definitivno potvrđeno.

Ronaldo je naime nakon dolaska u Lisabon uradio detaljne ljekarske preglede, nakon čega su se Portugalci i sami uvjerili da ovaj nogometaš nije spreman za povratak na teren.

Ronaldo se privatnim avionom Florentina Preza, vratio u Madrid gdje će nastaviti proces rehabilitacije desnog gležnja.

Emir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BvB » 10 nov 2009, 23:10

znam da nije ovde mjesto o ovome ali je zalosno :cry:

Robert Enke, golman Hannovera i reprezentativac Njemačke, preminuo je u 32-godini života.

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 10 nov 2009, 23:11

ko ce na gol stati: piplica ili guso,pitanje je sada.. :P :!: :?: :oops: :D :cry: :idea: :| :| :mrgreen:

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 10 nov 2009, 23:14

Samo da ih ne uhvati strah i trema. Ako svi budu svoji i izbace taj kompleks niže vrijednosti onda je samo nebo granica.
Zadnja izmjena: Alucard, dana/u 11 nov 2009, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 10 nov 2009, 23:15

kenoo je napisao/la:ko ce na gol stati: piplica ili guso,pitanje je sada.. :P :!: :?: :oops: :D :cry: :idea: :| :| :mrgreen:
nurkovic klocu :mrgreen:

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 nov 2009, 23:15

Principatus je napisao/la:Postoje li uopste procjene koliko ce nasih navijaca da bude tamo?
Ako budu pored tih 3500 kupovali, a hoce, mislim da je 5000 realisticno.
Meni ortak iz Nemacke organizovao kartu i bice nas 23 u Avionu. Ima da se na 20000 m visene i na -52 celzijusa ori pesma o Zmajevima. 8-) Po njegovoj proceni samo iz Nemacke, Ch i Austrije oko hiljadu. Ja mislim da su odkupljene ozmedju 5 i 7 hijlada karata kako u BH sektoru, tako i na drugim delovima tribina.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 10 nov 2009, 23:16

Emir_BvB je napisao/la:znam da nije ovde mjesto o ovome ali je zalosno :cry:

Robert Enke, golman Hannovera i reprezentativac Njemačke, preminuo je u 32-godini života.
Strahota, citam da se bacio pod voz :shock: !

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 10 nov 2009, 23:17

Imal ko sliku danasnju Medunjanina ??
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 10 nov 2009, 23:17

kenoo je napisao/la:ko ce na gol stati: piplica ili guso,pitanje je sada.. :P :!: :?: :oops: :D :cry: :idea: :| :| :mrgreen:
kad se samo sjetim piplice..taj lik je branio nemoguce a primao golove koje bi i ja odbranio..ali bar je zabavljao publiku..vjeso se po preckama..penjao po golovima itd.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 10 nov 2009, 23:18

edo_malesak je napisao/la:
kad se samo sjetim piplice..taj lik je branio nemoguce a primao golove koje bi i ja odbranio..ali bar je zabavljao publiku..vjeso se po preckama..penjao po golovima itd.
kad je sjeo na precku na grbavici :mrgreen: ili bacio kontru bolicu rukom lopta pala iza njihovog sesnesterca

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 nov 2009, 23:20

Emir_BvB je napisao/la:znam da nije ovde mjesto o ovome ali je zalosno :cry:

bacio se pod voz... jbg, steta... valjda izgubio kcerkicu od 2-3 godine :cry: :cry: :cry:
ser del barça es el millor que hi ha !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.