irfan41 je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Posto planiram da prevalim 3000 km zanima me hoce li ko iz BiH od vodja navijaca dolaziti u Lisabon?
Nista licno protiv bhf-a, ali ljudi su prilicno losi, da ne kazem nikakvi. Molim ako neko ima konstruktivan odgovor neka napise, ako ne, neka me zaobidju smaraci sa pitanjima zasto mi se ne svidja kako navijaju "najbolji" reprezentativni navijaci u Evropi! Hvala.
lahko je biti najbolji, kada si jedini...
i meni su oni losi navijaju samo za sebe, nikako d aprobude sotatak, koreografija za belgiju samo dio gdje su oni itd itd
Pa, da, bas tako. Citavo se vreme vrsi licna prezentacija tipa: "Bhf-bhf, bhf-bhf...Bosna je sampion (cega sampion?)...pesme su im duge i glupe, rima gotovo da i ne postoji u njihovim ispevavanju, puno copy paste, koreo ravan NULI, a puni kinte. Ali moram priznati da je puno bolje nego ranijih godina, sto ne znaci da je dobro.
Za ovaj mec u Lisabonu je potreban lik koji zna znanje i ima pozavidno iskustvo u vodjenju tribine, jer cujem da ce biti BRUKA naroda gore i to treba znati iskoristiti i parirati kiliko-toliko freneticnoj doamcoj publici.
Mozda je pametnije da kupim pola kg semenki pa da mec posmatram ko dingospo u drustvu neke Portugalke.