Hoće, ali u tie-breaku...LenBias je napisao/la:druze prognoziraj da ce potro pobjedit sada nekakoinsider je napisao/la:Penal za Dnipro i crveni Baselu, rukom igrao jedan gostujući igrač, preciznije napucao ga neki domaći haha
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.Biće bolje.Admir_Sa je napisao/la:et vidiš kakve sam ja kurceve srece. ne bi sad otisao na popravni nema boga![]()
SlevinKelevra i ja gledam to, vidim Basel crveni, a još penal za Dnipro, baš mi loše bilo

penal za svic.

Uh penal za Basel
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
dogovorenoinsider je napisao/la:Hoće, ali u tie-breaku...LenBias je napisao/la:druze prognoziraj da ce potro pobjedit sada nekakoinsider je napisao/la:Penal za Dnipro i crveni Baselu, rukom igrao jedan gostujući igrač, preciznije napucao ga neki domaći haha

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
baseeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllll
dobar sudija pravo
dobar sudija pravo

FKŽ !
koji su levati a min. prije Dnipro imao 100 % za 20 fulili zicer mrtvi

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vidio sam buducnost!SlevinKelevra je napisao/la:Penal! Sudac je pokazao na bijelu točku i to je velika prigoda za momčad Basel.
Yebem ti rezultate . com

ovaj sudija ko Bob Rock
ne isplati se vise pratiti fudbal, ni kladiti..nista..bravo Monsieur Platini, bravo!!!

Ajde Oberwat jos samo vi..okrecite to kako znate 

Pozdravljam uzi i siri zenski dio porodice igraca Methalist Kharkiva koji ne moze izvuci remi na svom stadionu 

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
samo bi volio saznati kakva je logika držati glavne igrace na -40 u zadnjim minutamaplavetniloo je napisao/la:Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.Biće bolje.Admir_Sa je napisao/la:et vidiš kakve sam ja kurceve srece. ne bi sad otisao na popravni nema boga![]()
SlevinKelevra i ja gledam to, vidim Basel crveni, a još penal za Dnipro, baš mi loše bilo

nema potpisa
Newcastle danas bio poklon kvota, ko nije odigro zajebo se 

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Vjeruj da sam se i ja to pitao, možda je htio da izgubi manjeAdmir_Sa je napisao/la:samo bi volio saznati kakva je logika držati glavne igrace na -40 u zadnjim minutamaplavetniloo je napisao/la:Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.Biće bolje.Admir_Sa je napisao/la:et vidiš kakve sam ja kurceve srece. ne bi sad otisao na popravni nema boga![]()

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Bolje da se pokrijem dekom po glavi i da idem spavat,samo se brukam.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
OP op Potro servira za mec 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jel bh play nema live kladjenje ? zakasni na ove tekme u 21:00 

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.